Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

O man reikia, kad kas pasidalintų ar normalu, kad 10 m. mergaitei skauda galvą pastoviai? Klausėm ortodontės, nes ji su breketai ir skaičiau, kad nešiojant juos gali pradėt skaudėt. Maniau gal kokios mėnesinės formuojas, bet pilvuko neskauda. O labiausiai užmušė šeimos daktarė, norėjai kraują padaryt, tai sako važiuokit daryt nosiaryklės testą jei bus neigamas covid testas tada priimsim..........

ji pas mane mažai skysčių geria, vis reikia ragint, iš mokyklos parsineša pilną gertuvę.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 21 balandžio 2021 - 07:15
QUOTE(kriisti @ 2021 04 21, 07:13)
O man reikia, kad kas pasidalintų ar normalu, kad 10 m. mergaitei skauda galvą pastoviai? Klausėm ortodontės, nes ji su breketai ir skaičiau, kad nešiojant juos gali pradėt skaudėt. Maniau gal kokios mėnesinės formuojas, bet pilvuko neskauda. O labiausiai užmušė šeimos daktarė, norėjai kraują padaryt, tai sako važiuokit daryt nosiaryklės testą jei bus neigamas covid testas tada priimsim..........

ji pas mane mažai skysčių geria, vis reikia ragint, iš mokyklos parsineša pilną gertuvę.....

su akytem viskas gerai? nepasilpusios po nuotolinio? o vandeni skaninkit, braske ar apelsina imeskit. maniske irgi sunkiai geria, bet bent jau gertuve gryno isgeria. o mazas tai maukia vandeni, negali be vandens ax.gif
Atsakyti

Fainos melissos 9US 15dol https://www.yoox.com...o3.Hloa1AotTTMA

https://www.yoox.com...ljBGi_WPPyjnCXA

https://www.yoox.com...ljBGi_WPPyjnCXA

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wenera: 21 balandžio 2021 - 07:48
QUOTE(stuleju @ 2021 04 21, 09:29)
su akytem viskas gerai? nepasilpusios po nuotolinio? o vandeni skaninkit, braske ar apelsina imeskit. maniske irgi sunkiai geria, bet bent jau gertuve gryno isgeria. o mazas tai maukia vandeni, negali be vandens ax.gif

na kai tikrino rudeni buvo gerai, klausiau ar nejaucia. kad mato blogiau sako matau puikiai, nes maniau ir gal regejimas....

O kai geria daugiau, tai jaucia tik tik biski, kad skauda, bet turi isgert 2 gertuves, jai su citrina patinka vanduo, grynas jai neskanu verysad.gif Uz tai itariu ar nebus su skysciais susije, nes buna ir lupos sausesnes unsure.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2021 04 21, 07:13)

Kriisti, ar nesuverzi stipriai plauku. Yra galvoj taskai kur plaukus stipriau surisus pradeda skaudeti galva, is savo patirties sakau ir ne karta is gydytoju esu girdejus. Mazai skysciu labai reali priezastis taip pat gali buti
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2021 04 21, 09:13)

Maniskei irgi paskauda, reikia krauja ir vitaminus padaryti, gal D truksta, gal gelezies, butinas kraujo tyrimas. O ore pakankamai buna?
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 21 balandžio 2021 - 08:47
spyglyz, geluze nea plaukai pinami eglute tik, osiaip pastoviai palaidais buna ji, pradejo nekest, kai suristi.....grista is mokyklos ir pasileidzia. lauke duodas istisai, nesedi namie. Neramu del to, kad vienu metu nuo ti skaudejimo net pykino ja sako atrod vemsiu....nu neramu kazaip, vitamino D gaidavo duodavau 1000tv ir sardiniu zuvu taukus gauna. Ji pas mane tokia labai auganti, nes skolioze 1 laipsnio turi, del to augimo ir kudumo stuburas nelaiko...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 21 balandžio 2021 - 08:51
QUOTE(kriisti @ 2021 04 21, 09:51)
spyglyz, geluze nea plaukai pinami eglute tik, osiaip pastoviai palaidais buna ji, pradejo nekest, kai suristi.....grista is mokyklos ir pasileidzia. lauke duodas istisai, nesedi namie. Neramu del to, kad vienu metu nuo ti skaudejimo net pykino ja sako atrod vemsiu....nu neramu kazaip, vitamino D gaidavo duodavau 1000tv ir sardiniu zuvu taukus gauna. Ji pas mane tokia labai auganti, nes skolioze 1 laipsnio turi, del to augimo ir kudumo stuburas nelaiko...

kriisti, nežinau kaip vaikams, bet man nešiojant breketus labai skaudėdavo galvą, ypač kai elastikus pradėjau dėtis. Tiksliau toks ištisinis maudimas ties antakiais... ir aišku daug vandens reikia gerti, nes breketai sausina burnos gleivinę, ko pasekoje įsiskausta galvą
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2021 04 21, 08:51)

Gali buti ir sinusitas priezastis. Mano brolio vaikui budavo siaubingingalvos skausmai, vaikas raitydavosi. Kur tik mama neapvazinejo, ir privacias Vilniuje med. klinikas, ir savam mieste, kol viena gydytoja nepatare pasitikrinti del sinusito, taip ir buvo. operavo, problema pasibaige
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2021 04 21, 11:28)
kriisti, nežinau kaip vaikams, bet man nešiojant breketus labai skaudėdavo galvą, ypač kai elastikus pradėjau dėtis. Tiksliau toks ištisinis maudimas ties antakiais... ir aišku daug vandens reikia gerti, nes breketai sausina burnos gleivinę, ko pasekoje įsiskausta galvą

tai va va as breketus ir kaltinciau, nes kol jų nebuvo, nebuvo tokių bėdu unsure.gif bet ortodontijos centras sako ne ne skausmas kai po proceduros kelias dienas tik....o aš randu ne vieną nusiskundimą, kad visą breketų nešiojimo laiką skaudėjo galvą blink.gif Elastikus jau dėjo, kol kas dabar pertrauka nuo jų.

Va dabar i Jūs sakot skaudėjo galvą. Gaila vaiko tiesiog unsure.gif Ir kas blogaiusia duodi nuo skausmo tai tik apmalšina, bet nenuima jo. bet faktas kai pageria daugiau sksysčių tada minimaliai, bet maudžia galvą vis tiek.
Papildyta:
QUOTE(regal @ 2021 04 21, 11:29)
Gali buti ir sinusitas priezastis. Mano brolio vaikui budavo siaubingingalvos skausmai, vaikas raitydavosi. Kur tik mama neapvazinejo, ir privacias Vilniuje med. klinikas, ir savam mieste, kol viena gydytoja nepatare pasitikrinti del sinusito, taip ir buvo. operavo, problema pasibaige

kazkaip si atmetu, nes jau nepamenu kada sloga turejo 4u.gif Tiesiog pradedu nuo paskutinio, kas pasikeite pas vaiką, o uždėjo breketus, nes ir sakandį tvarko jai, ne tai kad vieta daro iltiniams. Arba gali ir stubure kas uzspausta, kai pakrype yra, nedaug, bet gal...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 21 balandžio 2021 - 09:37