Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(gaikaSJ @ 2021 04 20, 07:50)
žinok ne aš...kosmetologė, tą dieną žiauriai apsiniaukę buvo....kažkaip pamaniau jau vėlu, bet pratylėjau......įtariu man nelabai tinka, jei seniau truputi rausdavo oda, dabar labai rausta....

Man pernai irgi viena kosmetologe (gal ta pati Savanoriu pr) karantino pabaigje padare tokia kaukyte.. Tai nekalbu, kad daug saules pavasari, bet man taip baisiai sudirgo oda, kad Namiskiai net issigando kai grizau blink.gif praejo gal tik po savaites..po sito bajerio, meciau ta kosmetologe ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ambrute @ 2021 04 20, 18:20)
Kad jau apie gydytojus  biggrin.gif  Man reik vaikų odontologo  ax.gif Neauga pas 7-metę viršutiniai antri dantys. Kaip iškrito daugiau nei prieš pusmetį, dar nėra jokių užuominų, kad planuotų lįsti  unsure.gif

Mano dukra neturi antro danties. Būtinai reikalinga panoraminė nuotrauka, gal tiesiog vėluoja išdygti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wenera @ 2021 04 20, 08:33)
<p>Kad nuo saulės saugotės, gal žinot kokių fainų savaiminio įdegio kremų? O gal kas perdaug užsipirkę ir parduoda? Reikėtų kažko lengvesnio, oda link šviesesnės, ir niekad nesu bandžius, o taip panorau pamėginti  rolleyes.gif </p><p></p><p>Mačiau vietinės reklamuoja vita liberata putas, bet kaina  blink.gif </p>

Kunui man šitas labai fainas, nelieka nelygių dėmių, tolygiai nusipurškia, nes kiek kitų bandžiau,tai lieka tamsūs šuorai, delnai užgelsta , vonia išsitepa.. nu žo sitam tik pagyrimai, pirkau cocoone, bet gal ir pas mus yra
https://www.amazon.c...ref_=ast_sto_dp
Atsakyti
QUOTE(Egluzek @ 2021 04 20, 12:10)
<p>Vilnius gavo 704, susimokėjusios galės paimti nuo 16:40 iki 19:30 šiandien. Vakarop parašysiu kvietimus ir emeil.</p><p>Dalinsimės iki ketvirtadienio vakaro! Paskubėkit su mokėjimais 4u.gif </p>

O savaitgalį nedalinsit ?

QUOTE(Carlin @ 2021 04 20, 15:22)
tai ir Krasovskaja gydo. Aš pas ją būtent ir ėjau dėl problemų. Buvo man ją rekomendavę. O paskui kažkaip kai pastojau, likau su priežiūra, nes labai sutapo bio laukai.

aš antro laukiausi 40-ies, tai ji absoliučiai nesureikšmino to mano nėštumo, nei dažniau lankiausi, nei kažkaip labiau prižiūrėjo, tai pas ją jauna buvau pasijautus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alexia: 20 balandžio 2021 - 19:12
Renkasi BELK, tuoj dedu krepsi, junkites
Atsakyti

Ne šį nedalinsiu. 

Atsakyti

Ne šį nedalinsiu. 

Atsakyti

Ne šį nedalinsiu.