Reikia imti dydžiu didesnius. Ir dar svarbu pasirinkti pagal pėdos plotį - yra siaurai pėdai, yra normaliai. Mano avalynė pvz. J crew 36, Birkenstock perku 37.
Kad jau apie gydytojus Man reik vaikų odontologo Neauga pas 7-metę viršutiniai antri dantys. Kaip iškrito daugiau nei prieš pusmetį, dar nėra jokių užuominų, kad planuotų lįsti
Kad jau apie gydytojus Man reik vaikų odontologo Neauga pas 7-metę viršutiniai antri dantys. Kaip iškrito daugiau nei prieš pusmetį, dar nėra jokių užuominų, kad planuotų lįsti
reikia rentgeno nuotraukos žandikaulių, be jos nepasakys, ar yra dantų užuomazgos.. Iš savo stomatologės esu girdėjusi, kad paskutiniumetu daugėja atvejų, kai nėra vieno ar kito danties užuomazgos....
reikia rentgeno nuotraukos žandikaulių, be jos nepasakys, ar yra dantų užuomazgos.. Iš savo stomatologės esu girdėjusi, kad paskutiniumetu daugėja atvejų, kai nėra vieno ar kito danties užuomazgos....
Ačiū už prekes, už greitą sugaudymą. Eglei ačiū už operatyvų padalinimą.
Parduodu Per maži. Nebent kas turite didesnį dydį, mielai keisčiausi. Nerealūs batai. US 8 dydis, viduje 25 cm 130 eur Vilnius MICHAEL MICHAEL KORS Haskell Crocodile Embossed Leather Combat Boot