Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(wenera @ 2021 04 20, 08:33)
<p>Kad nuo saulės saugotės, gal žinot kokių fainų savaiminio įdegio kremų? O gal kas perdaug užsipirkę ir parduoda? Reikėtų kažko lengvesnio, oda link šviesesnės, ir niekad nesu bandžius, o taip panorau pamėginti  rolleyes.gif </p><p></p><p>Mačiau vietinės reklamuoja vita liberata putas, bet kaina  blink.gif </p>

kūnui man šie lašiukai labai patinka
https://www.douglas....gs-magic-drops/

aš juos į paprastą kūno kremą lašinu ir paskirstau. Labai natūralus įdegis, jokių geltonų/rudų plėmų.

Veidui kažkada Clarins lašiukus naudojau, bet netiko man jie, labai geltoną atspalvį duodavo, nesveikai oda atrodė unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carlin: 20 balandžio 2021 - 08:14
QUOTE(wenera @ 2021 04 20, 08:33)
<p>Kad nuo saulės saugotės, gal žinot kokių fainų savaiminio įdegio kremų? O gal kas perdaug užsipirkę ir parduoda? Reikėtų kažko lengvesnio, oda link šviesesnės, ir niekad nesu bandžius, o taip panorau pamėginti  rolleyes.gif </p><p></p><p>Mačiau vietinės reklamuoja vita liberata putas, bet kaina  blink.gif </p>

Aš jau daug metų kūnui šitą naudoju, būtent šviesiai odai reikia imti "fair to medium":
https://www.amazon.c...m/dp/B001UTK76C

Po pirmo karto net nieko nesimato, o po kokių 3-gražus lengvas tonas ax.gif Kadangi labai pamažu tonuojasi, tai ir dėmių nelieka. Naudoju 3-4 kartus, tada nusišveičiu su pilingu ir vėl iš naujo.
Atsakyti
Gal visai ir nieko tie įdegio kremai,bet LABAI daug žaidimo,norint ,kad būtų lygiai ir gražiai biggrin.gif
Esu žaidus,bet patampa darbu šveist/tept/šveist... wacko.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wenera @ 2021 04 20, 07:33)

liberata produkcija tikrai gera, neradau kažko panašaus kūnui už mažesnę kainą. Naudoju šias putas, o veidui iš St. Tropez serumą.
Beje, kūną tepti patogu ir daug greičiau su spec pirštine 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2021 04 20, 08:41)
Gal visai ir nieko tie įdegio kremai,bet LABAI daug žaidimo,norint ,kad būtų lygiai ir gražiai  biggrin.gif
Esu žaidus,bet patampa darbu šveist/tept/šveist... wacko.gif  biggrin.gif

pamenu studiju laikais su kambariokem nusipirkom idegio serveteliu lotuliukas.gif taip atsakingai issiterliojom, ypac veidus biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif trys ryzos dryzuotos buvom
Atsakyti

Kad nuo saulės saugotės, gal žinot kokių fainų savaiminio įdegio kremų? O gal kas perdaug užsipirkę ir parduoda? Reikėtų kažko lengvesnio, oda link šviesesnės, ir niekad nesu bandžius, o taip panorau pamėginti  :rolleyes:

Mačiau vietinės reklamuoja vita liberata putas, bet kaina  :blink:

Bali Body labai geri  :)​ 

Atsakyti

Dabar 2 savaites lis, spakainiai, po to nebereiks tau to kremo. Ale ko taip sugalvojai rūgštim varyt? blink.gif

na kai toks pavasaris tai tikrai dar galima tas rugstis deti  :unsure:​ 

Atsakyti

Dabar 2 savaites lis, spakainiai, po to nebereiks tau to kremo. Ale ko taip sugalvojai rūgštim varyt? blink.gif

na kai toks pavasaris tai tikrai dar galima tas rugstis deti  :unsure:​ 

Atsakyti

Uzrodet cia man tuos birkenstokus tai dabar man prireike nauju slepeciu vasarai kuri neaisku ar bus  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 04 20, 09:06)
<p>Uzrodet cia man tuos birkenstokus tai dabar man prireike nauju slepeciu vasarai kuri neaisku ar bus  biggrin.gif​ </p>

Turiu per pirsta, kazkaip skeptiskai i jas ziurejau, bet praeita vasara neislipau is ju
Atsakyti

liberata produkcija tikrai gera, neradau kažko panašaus kūnui už mažesnę kainą. Naudoju šias putas, o veidui iš St. Tropez serumą.
Beje, kūną tepti patogu ir daug greičiau su spec pirštine 4u.gif

Ačiū! Aš turbūt kažkokį kitą losjoną žiūrėjau, kurio kaina 40-50€, tai galvojau tikrai ne, bet šias imu, bandysiu  :4u:​ 

Atsakyti