QUOTE(wenera @ 2021 04 20, 08:33)
<p>Kad nuo saulės saugotės, gal žinot kokių fainų savaiminio įdegio kremų? O gal kas perdaug užsipirkę ir parduoda? Reikėtų kažko lengvesnio, oda link šviesesnės, ir niekad nesu bandžius, o taip panorau pamėginti </p><p></p><p>Mačiau vietinės reklamuoja vita liberata putas, bet kaina </p>
kūnui man šie lašiukai labai patinka
https://www.douglas....gs-magic-drops/
aš juos į paprastą kūno kremą lašinu ir paskirstau. Labai natūralus įdegis, jokių geltonų/rudų plėmų.
Veidui kažkada Clarins lašiukus naudojau, bet netiko man jie, labai geltoną atspalvį duodavo, nesveikai oda atrodė
QUOTE(wenera @ 2021 04 20, 08:33)
<p>Kad nuo saulės saugotės, gal žinot kokių fainų savaiminio įdegio kremų? O gal kas perdaug užsipirkę ir parduoda? Reikėtų kažko lengvesnio, oda link šviesesnės, ir niekad nesu bandžius, o taip panorau pamėginti </p><p></p><p>Mačiau vietinės reklamuoja vita liberata putas, bet kaina </p>
Aš jau daug metų kūnui šitą naudoju, būtent šviesiai odai reikia imti "fair to medium":
https://www.amazon.c...m/dp/B001UTK76C
Po pirmo karto net nieko nesimato, o po kokių 3-gražus lengvas tonas Kadangi labai pamažu tonuojasi, tai ir dėmių nelieka. Naudoju 3-4 kartus, tada nusišveičiu su pilingu ir vėl iš naujo.
Gal visai ir nieko tie įdegio kremai,bet LABAI daug žaidimo,norint ,kad būtų lygiai ir gražiai
Esu žaidus,bet patampa darbu šveist/tept/šveist...
QUOTE(wenera @ 2021 04 20, 07:33)
liberata produkcija tikrai gera, neradau kažko panašaus kūnui už mažesnę kainą. Naudoju šias putas, o veidui iš St. Tropez serumą.
Beje, kūną tepti patogu ir daug greičiau su spec pirštine
QUOTE(rapoja @ 2021 04 20, 08:41)
Gal visai ir nieko tie įdegio kremai,bet LABAI daug žaidimo,norint ,kad būtų lygiai ir gražiai
pamenu studiju laikais su kambariokem nusipirkom idegio serveteliu taip atsakingai issiterliojom, ypac veidus trys ryzos dryzuotos buvom
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 04 20, 09:06)
<p>Uzrodet cia man tuos birkenstokus tai dabar man prireike nauju slepeciu vasarai kuri neaisku ar bus </p>
Turiu per pirsta, kazkaip skeptiskai i jas ziurejau, bet praeita vasara neislipau is ju
liberata produkcija tikrai gera, neradau kažko panašaus kūnui už mažesnę kainą. Naudoju šias putas, o veidui iš St. Tropez serumą.
Beje, kūną tepti patogu ir daug greičiau su spec pirštine
Ačiū! Aš turbūt kažkokį kitą losjoną žiūrėjau, kurio kaina 40-50€, tai galvojau tikrai ne, bet šias imu, bandysiu