Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 04 19, 20:24)
Kas neskaitė rolleyes.gif

6.50 min. Pažadinau sūnų. Įjungiau virdulį.

......
22.30 min. Atėjo pasakyti, kad rytdienai yra užduota išmokti eilėraštį atmintinai ... 😊

lotuliukas.gif
Atsakyti

Visažinės, gal turit rekomendacijų meistrų: reikia alyvuoti medines grindis. 

būčiau labai dėkinga  :4u:​ 

Atsakyti

TURIME PRADETUS RINKTI UZSAKYMUS IS SIU PARDUOTUVIU
      KVIECIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.macys.com
www.usspoloass.com
www.beachbunny.com
www.swarovski.com
www.walmart.com
www.guess.com - 10%
www.guessfactory.com - 20%
www.us.samsonite.com - 15%
www.jcrew.com-40%
www.jcrewfactory.com - 50% ir-20%
www.wilsonsleather.com - 25%
www.loft.com-60%
www.anntaylor.com - 70%
www.hautelook.com
www.victoriassecret.com
www.jimmyjazz.com
www.dillards.com
www.uniqlo.com
www.yoox.com

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

www.gymboree.com
www.shopdisney.com

PREKES MUSU GROZIUI

www.gnld.com
www.timelessha.com
www.wholesale.fragranceshop.com
www.puritan.com - 15%
www.skinstore.com - 25%
www.kevynaucoinbeauty.com - 30%
www.swansonvitamins.com - 50$ nuo 150$
www.lookfantastic.com
www.vitacost.com - 12%
www.tanforless.com

Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 04 19, 20:24)
Kas neskaitė rolleyes.gif

Viens prie vieno mano vaikas, visi alei vieno punkto biggrin.gif . Gerai, kad jau išaugo iš tų laikų, nes dabar su metais, valeriono neužtektų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2021 04 19, 17:53)
pofik, bent i mišką galėsiu nueit, paskui nusiplausiu....
gal šitą kas bandė?
https://www.iherb.co...-oz-89-ml/62530
radau dar SPF 100...Neutrogenos, bet kai kuriems kemša poras...
https://www.iherb.co...mp;gclsrc=aw.ds

kaži, veiksmingas... , sudėtis tai tokia "neočen"

Neutrogena esu bandžius senai, kiek pamenu patiko visai. O think baby naudoju šiuo metu, toks tirštas, palieka baltą veidą, bet po makiažo nebesimato baltumo. Jį pirkau po populiarios youtube Jav dermatologės rekomendacijų. Didžiulis pliusas, kad think baby negriaužia akių, nes mineralinis. Prieš jį naudojau la roshe posay anthelios, tai pastoviai verkdavau nuo jo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2021 04 19, 17:45)
oanos padekit, reik super kietos apsaugos nuo saulės, naudoju la roche posay, tada dar dedu Solar Sence Clear zinc.....ir vistiek degu

kosmetologe praeitą sav...su rųgštim praėjo, dabar iekur išeit negaliu....rausta veidas nors tu ka....jei pamatysit moteryte su Kaune panemunėje su skrybele ir kauke ant veido, ten aš....taip bandau apsisaugoti...

Dabar 2 savaites lis, spakainiai, po to nebereiks tau to kremo. Ale ko taip sugalvojai rūgštim varyt? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 04 20, 07:01)
Dabar 2 savaites lis, spakainiai, po to nebereiks tau to kremo. Ale ko taip sugalvojai rūgštim varyt?  blink.gif

žinok ne aš...kosmetologė, tą dieną žiauriai apsiniaukę buvo....kažkaip pamaniau jau vėlu, bet pratylėjau......įtariu man nelabai tinka, jei seniau truputi rausdavo oda, dabar labai rausta....
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2021 04 20, 07:50)
žinok ne aš...kosmetologė, tą dieną žiauriai apsiniaukę buvo....kažkaip pamaniau jau vėlu, bet pratylėjau......įtariu man nelabai tinka, jei seniau truputi rausdavo oda, dabar labai rausta....
bet tai kai kosmetologe blink.gif - puikiai zino, kad pavasaris, kad turi atitinkamas rugstis naudoti...arba visai ju nenaudoti....aš irgi prieš dvi savaites dariausi kombinuota veido valyma, tai net paraudus oda nebuvo unsure.gif
Atsakyti

Kad nuo saulės saugotės, gal žinot kokių fainų savaiminio įdegio kremų? O gal kas perdaug užsipirkę ir parduoda? Reikėtų kažko lengvesnio, oda link šviesesnės, ir niekad nesu bandžius, o taip panorau pamėginti  :rolleyes: 

Mačiau vietinės reklamuoja vita liberata putas, bet kaina  :blink: 

Atsakyti
Australian Gold Botanical Sunscreen Tinted Face Mineral Lotion SPF 50
https://www.amazon.c...r...KX0DER&th=1 gera kaina
Atsakyti

Mergaites, kur pigiau nusipirkti Birkenstock slepeciu? Aciu. 4u.gif

Čia dar turi : https://www.open24.lt/lt/birkenstock/

Atsakyti
QUOTE(wenera @ 2021 04 20, 09:33)
<p>Kad nuo saulės saugotės, gal žinot kokių fainų savaiminio įdegio kremų? O gal kas perdaug užsipirkę ir parduoda? Reikėtų kažko lengvesnio, oda link šviesesnės, ir niekad nesu bandžius, o taip panorau pamėginti  rolleyes.gif </p><p></p><p>Mačiau vietinės reklamuoja vita liberata putas, bet kaina  blink.gif </p>

Vita liberata labai geri idegio kremai arba putos.
Atsakyti