QUOTE(tikinga @ 2021 04 15, 20:51)
Pas Dianą Obelienienę, klinikose.
Sakė, kartu su manim bene 37 turi pacientus, kuriems vienu metu pradėjo gydymą, tik 2 neveikia, reikėjo papildomų vaistų. Kadangi mano migrena buvo komplikuota, man be jokių dvejonių skyrė kompensuojamus vaistus.
Sakė, kartu su manim bene 37 turi pacientus, kuriems vienu metu pradėjo gydymą, tik 2 neveikia, reikėjo papildomų vaistų. Kadangi mano migrena buvo komplikuota, man be jokių dvejonių skyrė kompensuojamus vaistus.
QUOTE(rapoja @ 2021 04 17, 17:38)
Citrus Gal visai tiktų tą šampūną-muilą mašinoj vežiotis dėl kvapo Vonioj arba spintoj irgi
Ką Spurga rašė viskam pritariu Dabar dar pasiėmiau Hidden Waterfall Shampoo Bar + kondicionierius. Pakaitaliosiu,matysiu kuris man,dukroms labiau tiks.
Ar sausins ar bus kažkokių minusų-paaiškės su laiku.
Ką Spurga rašė viskam pritariu Dabar dar pasiėmiau Hidden Waterfall Shampoo Bar + kondicionierius. Pakaitaliosiu,matysiu kuris man,dukroms labiau tiks.
Ar sausins ar bus kažkokių minusų-paaiškės su laiku.
o kur laikot tokius šampūnus? Ar jie dėžutėse jau būna?
QUOTE(Irreelle @ 2021 04 17, 21:03)
Kur kokybiskas maikes vasarai vyrams perkate? Pirkdavau RL, bet kai merginos negali pirkti, tai nebezinau kur ziureti. Bandziau TH is Macys, nepatiko, skysta medziaga, po poros skalbimu kaip skuduras buvo o kaip tik vyras maikiu paprase.
Sūnui iš Uniqlo ir AE, bet nieko amžino nėra, dar turi iš aeropostale gal prieš kokius 5 m. pirktos, tai kaklai neišsitampė (nors kaip pažiūriu kaip nusimauna pasiėmęs už maikės kaklo, tai nenuostabu, kad ir išsitampo)