QUOTE(gaikaSJ @ 2021 04 16, 10:36)
daug kalbėta apie fotoepiliacijas, visgi labai norėčiau aparatuko naudojimui namuose
gal galite rekomenduoti ką veiksmingo
kad dažnai brūžint reikės man nesvarbu, svarbu kad veiktų
Turiu tokį Philipsą, kur Ciurlionis įkėlė, tik mano senesnis. Jau nežinau, kiek metų turiu. Pirmus kelis metus tingėjau/pamiršdavau su juo padirbėti, bet pernai pavasarį susiėmiau ir "ščyriai" kas 2 savaites 8 kartus dirbau. Nuo praeitos vasaros kojos lygios gražios be plaukelių, dabar karts nuo karto prasieinu profilaktiškai. Jau daugiau nei mėnesiukas dirbu ties bikinio zona, bet dar tik 3 ar 4 kartai atidirbti, bet poveikis jau matos, labai ratėja plaukeliai. Visas procesas abiems kojoms užtrunka apie 20-30 min.
Beje, su juo reik dirbt per kelias dienas po skutimo, kol dar nėra pradėje plaukeliai augti, nes plaukas užsiriečia ir pradeda įauginėti, tai vėliau būna vargo.
Dabar mačiau kažkas kažkokį reklamino, bet man negirdėta firma, tai ir neįstrigo
QUOTE(ciurlionis @ 2021 04 16, 11:42)
turiu si,naudotis lengva,kad veiksmingas gal nepasakyciau, naudoju jau apie puse metu,geri rezultatai buna toms kurios turi tamsius plaukus,mano nera tokie bet plauku kiekis tikrai sumazejo
https://www.topocent...-sc1997-00.html