Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Kurie batai labiau tinka? Paskutinis bandymas prisijaukinti šitas kelnes ax.gifkaip manot, ilgio netrūksta?

Man tai balti gražiau  :4u: 

Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2021 04 16, 10:04)
vartotojo įkelta nuotrauka
Kurie batai labiau tinka? Paskutinis bandymas prisijaukinti šitas kelnes  ax.gif kaip manot, ilgio netrūksta?

nu man virsus berysio atrodo kelniu, batai geriau balti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2021 04 16, 10:04)
Kurie batai labiau tinka? Paskutinis bandymas prisijaukinti šitas kelnes  ax.gif kaip manot, ilgio netrūksta?

Balti. Nieko netruksta.
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2021 04 16, 11:04)

kedai. man jos zymiai trumpesnes, tik poplates, reiks kazkaip jas siaurint, tik kol kas be fantazijos kaip biggrin.gif labai klubai jom isformuoti, pas mane nera kriauses tokios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rimaitytetyte @ 2021 04 16, 09:56)
Ot ir ne spygliaus atkasimas.  biggrin.gif Per seila deliojau i tema nuorodas, ir ydejau taskuotus dzinsus. Taip ir atsikase ta firma. Ta firma ir tas odines kelnes jau pernai stebejau, galvojau nukainuos, niekam nerodziau.

Padariau isvada, jeigu ko nori ir seki, nieko niekam nerodyk. tongue.gif

bet kas driso pirma rizikuodama pirkti mirksiukas.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(loony_key @ 2021 04 16, 10:31)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Kirisama" data-cid="72814913" data-time="1618560291"><div><p>Kurie batai labiau tinka? Paskutinis bandymas prisijaukinti šitas kelnes vartotojo įkelta nuotraukakaip manot, ilgio netrūksta?</p></div></blockquote><p></p><p>Man tai balti gražiau  4u.gif </p>

QUOTE(spygliz @ 2021 04 16, 10:31)
nu man virsus berysio atrodo kelniu, batai geriau balti  unsure.gif

QUOTE(Gafsa @ 2021 04 16, 10:31)
Balti. Nieko netruksta.

QUOTE(JMD @ 2021 04 16, 10:32)
kedai. man jos zymiai trumpesnes, tik poplates, reiks kazkaip jas siaurint, tik kol kas be fantazijos kaip biggrin.gif labai klubai jom isformuoti, pas mane nera kriauses tokios biggrin.gif

Reiškia nesiot galima ax.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti

kedai. man jos zymiai trumpesnes, tik poplates, reiks kazkaip jas siaurint, tik kol kas be fantazijos kaip biggrin.giflabai klubai jom isformuoti, pas mane nera kriauses tokios biggrin.gif

Man jos irgi buvo platokos, bet po valyklos jos susitraukė ir dabar super. Galit pabandyt ir jūs  :D Gal ir paprastai išplauti padėtų  :hmm:​ 

Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2021 04 16, 10:36)
daug kalbėta apie fotoepiliacijas, visgi labai norėčiau aparatuko naudojimui namuose ax.gif gal galite rekomenduoti ką veiksmingo 4u.gif
kad dažnai brūžint reikės man nesvarbu, svarbu kad veiktų

turiu si,naudotis lengva,kad veiksmingas gal nepasakyciau, naudoju jau apie puse metu,geri rezultatai buna toms kurios turi tamsius plaukus,mano nera tokie bet plauku kiekis tikrai sumazejo smile.gif
https://www.topocent...-sc1997-00.html
Atsakyti

Šios BALDWIN kelnytes berods didintos BALDWIN | Parker Vinyl Button Fly Pants | Nordstrom Rack

[post='https://pbs.twimg.com/media/EIujOrMWwAAGckD?format=jpg&name=large'][/post]

Pridėta nuotrauka(-os)

• EIujOrMWwAAGckD.jpg
Atsakyti
QUOTE(*FemmeFatale* @ 2021 04 16, 10:42)
<p>Šios BALDWIN kelnytes berods didintos <a data-ipb='nomediaparse' href='https://www.nordstromrack.com/s/baldwin-parker-vinyl-button-fly-pants/n3335291?color=BLCK'>BALDWIN | Parker Vinyl Button Fly Pants | Nordstrom Rack</a></p><p>[post='https://pbs.twimg.com/media/EIujOrMWwAAGckD?format=jpg&name=large'][/post]<a href=""></a></p>

Pirkau iprasta nesiojama 28, tikiuosi, kad bus didintos ir bus laisvos biggrin.gif
Atsakyti
Merginos ,kurios dalinasi nuorodom, atradimais, pastebejimais -milijonas jums karmos tasku 4u.gif 4u.gif 4u.gif Ne kart aciu sakiau ir mintyse daznai dekoju uz pasidalinima atradimais ir patirtimi . Mano atvieju labai Rapoja ir Gafsa prie pirkiniu prisidejusios notworthy.gif aciuks.gif , bet ir kitos ne ka maziau vertos pagyrimu . Aciu ,kad esat ir dalinates wub.gif
Atsakyti

Man tai jos atrodo nerealiai tik del ilgio abejoju  :hmm:​  Elizabeth Banks 165 ugio jai tik tik ...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *FemmeFatale*: 16 balandžio 2021 - 10:53