QUOTE(Gafsa @ 2021 04 15, 17:45)
Su laminatėm irgi - pirma pasižiūrėkit jei įmanoma, kaip jos atrodo gyvai, dienos šviesoj, ant kuo įvairesnių žmonių. Galit nemaloniai nustebt. Panašiai kaip su priaugintom blakstienom ir pripūstom lūpom- vienaip fotkėse ar veidrodyje, kitaip kai matai dienos šviesoj iš šalies.
o kas gali blogai. Man taip jau gražia nupiešė, nes reikia irgi perplombuot.
QUOTE(JMD @ 2021 04 15, 18:42)
Oi kapiec, iki ašarų aš iš tos Stasės. O šiaip ta riesta knopkė mūsų plokščiuose slaviškuose veiduose tragedija.
nu kodė slaviški, mes baltai, bet jo, veidai tokie ..
QUOTE(spygliz @ 2021 04 15, 18:54)
Nors gavau jau pirma doze, man siek tiek nesazininga atrodo tu atzvilgiu kurie saugojosi ir nesusirgo ar nesulauke dar galimybes pasiskiepyt 🙄 nors is kitos puses nelabai ir skiepai judes jei nebus atlaisvinimu..
kaip jauteisi ?
QUOTE(Kirisama @ 2021 04 15, 19:00)
Ir vis dar neapsisprendžiu dėl tų AT Easy pant, tiksliau nesumastau prie ko jas derinti. Ir atrodo, kad ilgio trūksta nors kokiu 5 cm. (mano ūgis 170),tai biskį keistai sau atrodau su jom. Mestelkit kokiu idėjų, kokie batai prie jų tiktų, ir ar tikrai jos tokios trumpos turi būti?
ant manęs gražiausiai atrodė su maikute paprasta ir lengvu trumpu švarkeliu
Papildyta:
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 04 15, 19:27)
<p></p><p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Alexia" data-cid="72814509"> kiek man reikėjo, tai visus tyrimus darė ir per pirmą ir per antrą karantiną. Piktinamės testais netiksliais, izoliacijom, bet kai artimi iš ligoninių neišeina ir miršta tai kitaip viskas atrodo .</blockquote> zinokit as nebegailesiu zmoniu, reikejo laikytis karantino ir nebutu reikeje gultis i ta ligonine susirgus kovidu ir manes niekas nebeitikins kad zmogus uzsikrete sededamas namie ir neturedamas kontaktu 🙂 dar ir cia gi nesenai kazkas minejo kad net tie skyriai ligoninese kurie laikesi saugumo priemoniu kaip priklauso- neturejo kovido atveju.
<p>o kas is tu tyrimu jei tam kad pas gydytoja nueit turi praeit kryziaus kelius, man kelis kartus pasake kad profilaktiniu tyrimu dabar neatliekame kol nusispjoviau ir nuejau privaciai. </p>
Privačios tikrai atliko.
Konkrečiai susirgęs artimas asmuo - užkrėtė kolega darbe, kuris ėjo sirgdamas ir tai žinodamas. Nuotoliniu dirbti ten negalima.
Aš apskritai nebesuprantu ko žmonės pyksta, ko nori, kas vyksta. Viskas blogai. Laikinai sustabdė zeneca - blogai, būtų nestabdę, vajėzau genocidas blogai. Neleidžia skiepyt masių blogai. Paskelbė,kad galimai leis vėl blogai.