Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(rapoja @ 2021 04 15, 16:54)
Dar kartą paklausiu ir daugiau nebeklausiu  flirt.gif  biggrin.gif
Kaip dėl nordstromrack - 25 proc nuolaidos ?Dar palaukti/iki kada? ar greičiausiai jos ir netaikys jums?

Siusk, man nupirko jau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rimaitytetyte @ 2021 04 15, 19:06)

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2021 04 15, 18:00)
o vaikui columbia džemperis už 7 dol išvis kažkas super, nesitikėjau už tokią kainą gauti tokio universalaus rūbo - ir kaip striukė, ir kaip džemperis. Gaila, kad neatsiuntė didesnio dydžio.

Taip, geri tie džempai-striukės, ir aš likau jais patenkinta👌
Atsakyti

kiek man reikėjo, tai visus tyrimus darė ir per pirmą ir per antrą karantiną. Piktinamės testais netiksliais, izoliacijom, bet kai artimi iš ligoninių neišeina ir miršta tai kitaip viskas atrodo .
zinokit as nebegailesiu zmoniu, reikejo laikytis karantino ir nebutu reikeje gultis i ta ligonine susirgus kovidu ir manes niekas nebeitikins kad zmogus uzsikrete sededamas namie ir neturedamas kontaktu 🙂  dar ir cia gi nesenai kazkas minejo kad net tie skyriai ligoninese kurie laikesi saugumo priemoniu kaip priklauso- neturejo kovido atveju. 

o kas is tu tyrimu jei tam kad pas gydytoja nueit turi praeit kryziaus kelius, man kelis kartus pasake kad profilaktiniu tyrimu dabar neatliekame kol nusispjoviau ir nuejau privaciai. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesvaikas10: 15 balandžio 2021 - 18:29
QUOTE(Gafsa @ 2021 04 15, 17:45)
Su laminatėm irgi - pirma pasižiūrėkit jei įmanoma, kaip jos atrodo gyvai, dienos šviesoj, ant kuo įvairesnių žmonių. Galit nemaloniai nustebt. Panašiai kaip su priaugintom blakstienom ir pripūstom lūpom- vienaip fotkėse ar veidrodyje, kitaip kai matai dienos šviesoj iš šalies.

o kas gali blogai. Man taip jau gražia nupiešė, nes reikia irgi perplombuot.

QUOTE(JMD @ 2021 04 15, 18:42)
Oi kapiec, iki ašarų aš iš tos Stasės. O šiaip ta riesta knopkė mūsų plokščiuose slaviškuose veiduose tragedija.

nu kodė slaviški, mes baltai, bet jo, veidai tokie ..
unsure.gif
QUOTE(spygliz @ 2021 04 15, 18:54)
Nors gavau jau pirma doze, man siek tiek nesazininga atrodo tu atzvilgiu kurie saugojosi ir nesusirgo ar nesulauke dar galimybes pasiskiepyt 🙄 nors is kitos puses nelabai ir skiepai judes jei nebus atlaisvinimu..

kaip jauteisi ?

QUOTE(Kirisama @ 2021 04 15, 19:00)

Ir vis dar neapsisprendžiu dėl tų AT Easy pant, tiksliau nesumastau prie ko jas derinti. Ir atrodo, kad ilgio trūksta nors kokiu 5 cm. (mano ūgis 170),tai biskį keistai sau atrodau su jom. Mestelkit kokiu idėjų, kokie batai prie jų tiktų, ir ar tikrai jos tokios trumpos turi būti?
vartotojo įkelta nuotrauka

ant manęs gražiausiai atrodė su maikute paprasta ir lengvu trumpu švarkeliu

Papildyta:
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 04 15, 19:27)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Alexia" data-cid="72814509"> kiek man reikėjo, tai visus tyrimus darė ir per pirmą ir per antrą karantiną. Piktinamės testais netiksliais, izoliacijom, bet kai artimi iš ligoninių neišeina ir miršta tai kitaip viskas atrodo .</blockquote> zinokit as nebegailesiu zmoniu, reikejo laikytis karantino ir nebutu reikeje gultis i ta ligonine susirgus kovidu ir manes niekas nebeitikins kad zmogus uzsikrete sededamas namie ir neturedamas kontaktu 🙂  dar ir cia gi nesenai kazkas minejo kad net tie skyriai ligoninese kurie laikesi saugumo priemoniu kaip priklauso- neturejo kovido atveju. 
<p>o kas is tu tyrimu jei tam kad pas gydytoja nueit turi praeit kryziaus kelius, man kelis kartus pasake kad profilaktiniu tyrimu dabar neatliekame kol nusispjoviau ir nuejau privaciai. </p>

Privačios tikrai atliko.
Konkrečiai susirgęs artimas asmuo - užkrėtė kolega darbe, kuris ėjo sirgdamas ir tai žinodamas. Nuotoliniu dirbti ten negalima.
Aš apskritai nebesuprantu ko žmonės pyksta, ko nori, kas vyksta. Viskas blogai. Laikinai sustabdė zeneca - blogai, būtų nestabdę, vajėzau genocidas blogai. Neleidžia skiepyt masių blogai. Paskelbė,kad galimai leis vėl blogai.
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 04 15, 17:54)
Nors gavau jau pirma doze, man siek tiek nesazininga atrodo tu atzvilgiu kurie saugojosi ir nesusirgo ar nesulauke dar galimybes pasiskiepyt 🙄 nors is kitos puses nelabai ir skiepai judes jei nebus atlaisvinimu..

O man tai negaila, tegu nors tie zmones, kurie gavo skiepa eina biski prasiblaskyt, atsigauna, ypac pensininkai, abiturientai. As tai galiu palaukt savo skiepo, juolab kad tikiu gal koki menesiuka ir gausim beveik visi.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 04 15, 17:56)
Man įdomu va kas. Jei skiepas pusei metų, tai rudenį bus vėl ta pati žopa. Skiepai nebeveiks.

Bus pusžopė, vieniems veiks, kitiems nelabai, bet blogiau turbūt nebus. Panašiai turėtų būt dar metus-kitus, jei nebus netikėtumo faktoriaus ar kokio triušio iš skrybelės.
Papildyta:
QUOTE(Alexia @ 2021 04 15, 18:37)
o kas gali blogai. Man taip jau gražia nupiešė, nes  reikia irgi perplombuot.
-----------------
Aš apskritai nebesuprantu ko žmonės pyksta, ko nori, kas vyksta. Viskas blogai. Laikinai sustabdė zeneca - blogai, būtų nestabdę, vajėzau genocidas blogai. Neleidžia skiepyt masių blogai. Paskelbė,kad galimai leis vėl blogai.

Dauguma dienos šviesoj atrodo dirbtinai, kaip būtų kokie tiesiog brangesni dantys iš stiklinės biggrin.gif vieniems tinka toks variantas, man tai negražu biggrin.gif
-------------------

Nes visi bonvivanai priprato per keliolika metų gerai gyvent ir nebepamena nei kaip būna blogiau, nei kad didesnė žmonijos dalis visą gyvenimą nugyvena žyymiai blogiau, be kelionių, be pirkinių, be vakarėlių. Visokie karas maras badas sibiras atrodo tik žodžių kratinys biggrin.gif Žmonės atsisako suvokt, kad kartais gyvenimas mus gyvena, o ne mes jį biggrin.gif
Atsakyti
Kad jau apie Stases. Jau Kylie (Kardašų) - tikrai buvo Stasė iš Armėnijos - nei lupų, nei nosies. Ir ką - puikiai sulipdė veidą. Nesąmonė, kad jau, jei lietuvės, tai tik stasės. Meistrai irgi svarbu.
Atsakyti
Ačiū už apkeistus akinukus 4u.gif Kaip visada taip operatyviai mergaitės viską išsprendė wub.gif

Jei kuri norite CD zaliu su sidabrinėmis kojelėmis parašykit i až. Jei ne, bandysiu juos jaukintis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 04 15, 18:51)
Kad jau apie Stases. Jau Kylie (Kardašų) - tikrai buvo Stasė iš Armėnijos - nei lupų, nei nosies. Ir ką - puikiai sulipdė veidą. Nesąmonė, kad jau, jei lietuvės, tai tik stasės. Meistrai irgi svarbu.

Nu, jei siekiamybė tokia, tada taip biggrin.gif puikiai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif https://i.ytimg.com/...xresdefault.jpg

https://s.yimg.com/o...b9-b266533ddf68
https://i.ytimg.com/...xresdefault.jpg
Papildyta:
QUOTE(rimaitytetyte @ 2021 04 15, 18:06)

ką perkat? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 04 15, 19:57)
Nu, jei siekiamybė tokia, tada taip  biggrin.gif puikiai  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Kiekvienam savo, aš nesigilinu, kam kas gražu, nes visi savo nuomones turime. Vertinant chirurgo darbą - man patinka.
Daug skaičiau, kad lietuvaitės nori tokių nosių, bet tiesiog LT nemoka. Kiek esu mačius - tai tikrai, vis tiek palieka tuos bumbulus, kad ir prašo, jog nebūtų. Pradėjau nuo to, kad atmazas labiau chirurgų - savęs praradimas. Vaj, kaip baisu, kas tai darosi ir nori PASIKEISTI biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 04 15, 20:01)

aš net neįsivaizdavau kad taip būna prieš ir po biggrin.gif, bet būtu man sunku su savim nepažįstama susigyvent biggrin.gif
Atsakyti