Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(tikinga @ 2021 04 14, 17:13)
Bijau net garsiai sakyt, kaip gerai gyvenu dabar. 6 mėn jau gaunu Aimovig ir jau 1,5 mėn nebuvo nė vieno priepuolio (seniau daugiau dienų skaudėdavo nei neskaudėdavo) wub.gif  bigsmile.gif

o gal galit pasakyt pas kokią gydytoją lankotės? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 04 15, 18:34)
Nuo linijos priklauso. Emporio armani mano galva atitiko, Armani Jeans girdėjau mažinti pasitaikė. Giorgio Armani neteko čiupinėt.
Papildyta:

Nu bet kai esam Stasės, tai ir su holivudiška nosim liekam Stasės, tik su keista nosim  biggrin.gif

Oi kapiec, iki ašarų aš iš tos Stasės. O šiaip ta riesta knopkė mūsų plokščiuose slaviškuose veiduose tragedija.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 04 15, 17:42)
Oi kapiec, iki ašarų aš iš tos Stasės. O šiaip ta riesta knopkė mūsų plokščiuose slaviškuose veiduose tragedija.

Nu kąąą biggrin.gif reik savikritiškom būt biggrin.gif kai išgirstu- oooj, aš tai plaukų fenu nedžiovinu, saugau, man ir taip gražiai išdžiūna... aha, noris paklaust- o tu savo pakaušį matei? biggrin.gif Gal ir išdžiūna, bet vat ar gražiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 04 15, 17:46)
Nu kąąą  biggrin.gif reik savikritiškom būt  biggrin.gif kai išgirstu- oooj, aš tai plaukų fenu nedžiovinu, saugau, man ir taip gražiai išdžiūna... aha, noris paklaust- o tu savo pakaušį matei?  biggrin.gif  Gal ir išdžiūna, bet vat ar gražiai  biggrin.gif

Nedziovinu su fenu ir ka tu man 🤣 netureciau tiek laiko 🤣🤣🤣🤣🤣
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 04 15, 17:47)

Tu su savo kuodu lįsk po lapais, tavo pakaušio vapčė nesimato biggrin.gif
Galim daryt kaip norim, bet ta čiudna saviapgaulė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 04 15, 18:47)

Mqn be feno plaukai visą dieną džiūtų
Atsakyti
QUOTE(lola.lola @ 2021 04 15, 15:57)

Nors gavau jau pirma doze, man siek tiek nesazininga atrodo tu atzvilgiu kurie saugojosi ir nesusirgo ar nesulauke dar galimybes pasiskiepyt 🙄 nors is kitos puses nelabai ir skiepai judes jei nebus atlaisvinimu..
Atsakyti
Dar kartą paklausiu ir daugiau nebeklausiu flirt.gif biggrin.gif
Kaip dėl nordstromrack - 25 proc nuolaidos ?Dar palaukti/iki kada? ar greičiausiai jos ir netaikys jums?
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 04 15, 18:54)
Nors gavau jau pirma doze, man siek tiek nesazininga atrodo tu atzvilgiu kurie saugojosi ir nesusirgo ar nesulauke dar galimybes pasiskiepyt 🙄 nors is kitos puses nelabai ir skiepai judes jei nebus atlaisvinimu..

Man įdomu va kas. Jei skiepas pusei metų, tai rudenį bus vėl ta pati žopa. Skiepai nebeveiks.
Atsakyti
Ačiū už siuntinukus 4u.gif labai ačiū mergaitėms, kurios uzrodet degrees suknelės kaip apatinukes. Šiek tiek ilgokai, bet labai maloni wub.gif o vaikui columbia džemperis už 7 dol išvis kažkas super, nesitikėjau už tokią kainą gauti tokio universalaus rūbo - ir kaip striukė, ir kaip džemperis. Gaila, kad neatsiuntė didesnio dydžio.
Ir vis dar neapsisprendžiu dėl tų AT Easy pant, tiksliau nesumastau prie ko jas derinti. Ir atrodo, kad ilgio trūksta nors kokiu 5 cm. (mano ūgis 170),tai biskį keistai sau atrodau su jom. Mestelkit kokiu idėjų, kokie batai prie jų tiktų, ir ar tikrai jos tokios trumpos turi būti?
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 04 15, 17:56)
Man įdomu va kas. Jei skiepas pusei metų, tai rudenį bus vėl ta pati žopa. Skiepai nebeveiks.

Kol kas dar neaišku, atliekami tyrimai, bet mokslininkai kalba, kad pvz pfizer reikės revakcinacijos, t.y. vieno skiepo.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 04 15, 17:20)
Jaučiu arba per balti kaip iš Dirol reklamos, arba per dideli, kaip būtų dirol kramtoškių už lūpos prisikišus  biggrin.gif

Maniau, cia jau visuotinai zinomas liaudies terminas, kai dantys balti net i melynuma, ir gumos pagalveles dydzio, kai kalbant jau sveplavimas jauciasi, nes dantys burnoj nebetelpa.
Atsakyti