Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 04 15, 10:36)
siaip padare tyrimus kuriuos tempiau del to nelemtos koronos daryt, prigasdinta, tai dbr metus turbut gersiu papildus kad atstatyt krauja.</p>
<p>Zozdziu net nebenoruiu plestis.</p>

kiek man reikėjo, tai visus tyrimus darė ir per pirmą ir per antrą karantiną.
Piktinamės testais netiksliais, izoliacijom, bet kai artimi iš ligoninių neišeina ir miršta tai kitaip viskas atrodo verysad.gif
QUOTE(Argija @ 2021 04 15, 11:48)
Pigios kelnės pavirs prabangiu pirkiniu, nes dabar reikia naujų batų, ir bliuskų  lotuliukas.gif
norisi kažko lengvo, nes karštu oru manau jas dėvėčiau. Reiks kada, kai bus nuotaikos tam, pabandyt pasimatuot su lino marškiniais, laisvesnėmis maikutėmis.

aš turiu panašias gėlėtas Ann Taylor, tai man gražiausiai žiūrisi su tokiu pat viršum, prie kitų drabužių nepritaikau.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2021 04 15, 17:04)
Valentinos kai kuriuos darbus ant zinomu zmoniu paziurejus (neproporcingai stambus dirolai), jos kultas man siek tiek perspaustas atrodo.

Kas tie dirolai? Kam ji darius? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2021 04 15, 16:04)
Valentinos kai kuriuos darbus ant zinomu zmoniu paziurejus (neproporcingai stambus dirolai), jos kultas man siek tiek perspaustas atrodo.

Medicinoj visose srityse taip- pas vienus eina tie, kurie tiesiog mėgsta populiarius ir madingus, o pas kitus eina kolegos ir kolegų draugai pagal rekomendacijas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 04 15, 17:04)
Nei mus kas skiepys, nei sirgę. Toks jausmas, kad reik eit pasitrint prie infekcinės.

lotuliukas.gif

QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 04 15, 17:05)
Kas tie dirolai? Kam ji darius? 4u.gif

ir mane sudomino "dirolai" biggrin.gif [jei čia ne autokorektorius hmm.gif biggrin.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 15 balandžio 2021 - 16:16
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 04 15, 15:37)
Ryt važiuosiu pas Eglę, galiu paimti, kam tinka Bajorų kalvos.
Papildyta:

Neina net prisiskambinti unsure.gif
Užsirašiau į Ateities, nes irgi esu girdėjus, kad nebloga klinika.

nebloga, mes ten vaikštom smile.gif
O mano galėsit paimt siuntinuką iš Eglės? Negaliu kažkodėl PM parašyk, kringelius išmeta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(geliuke @ 2021 04 15, 17:12)
nebloga, mes ten vaikštom smile.gif
O mano galėsit paimt siuntinuką iš Eglės? Negaliu kažkodėl PM parašyk, kringelius išmeta ax.gif

Aišku 4u.gif Eglei tik parašykite mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2021 04 15, 16:11)
lotuliukas.gif
ir mane sudomino "dirolai" biggrin.gif [jei čia ne autokorektorius hmm.gif  biggrin.gif )

Jaučiu arba per balti kaip iš Dirol reklamos, arba per dideli, kaip būtų dirol kramtoškių už lūpos prisikišus biggrin.gif
Atsakyti
o gal kas porceliano laminates darėt žinot vieno danties kainas ?
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 04 15, 17:20)
Jaučiu arba per balti kaip iš Dirol reklamos, arba per dideli, kaip būtų dirol kramtoškių už lūpos prisikišus  biggrin.gif

Įsivaizduoju tuos išlindusius biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Aš tai supratau, kad dideli dantys, bet gal Linamog paaiškins biggrin.gif

Kad tema apie dantis, tai gal kas darėtės Icon procedūrą? Kaip rezultatai, pasidalinkite?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cypass: 15 balandžio 2021 - 16:28
Jaučiu arba per balti kaip iš Dirol reklamos, arba per dideli, kaip būtų dirol kramtoškių už lūpos prisikišus  biggrin.gif

Tai į temą galvojau biggrin.gif
__
lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2021 04 15, 17:04)

skaiciau ne viena komentara kas daresi arba i konlutacija ejo pas ja , labai arogantiska , bendravimas is aukstai , ziuri tik savo tiesa neisiklauso i norus rolleyes.gif
Atsakyti

Oj negaliu lotuliukas.gif Galvojau, kad čia koks odontologų terminas biggrin.gif
Atsakyti