Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Mergaitės, gal žinot ar galėsit ar ne pirkti Nordstromraką? Tuoj sukils amerikonkos, neliks prekių.😊
Atsakyti
QUOTE(rimaitytetyte @ 2021 04 15, 14:30)
Mergaitės, gal žinot ar galėsit ar ne pirkti Nordstromraką? Tuoj sukils amerikonkos, neliks prekių.😊

KĄ? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 04 15, 09:54)
mano pazistamo dukra apsisnarglejo. sako kepem namie saslus ir nuoga lakste. bet tipo nuvarem i vaistine, nusipirkom testa. neigiamas. tada zmona kazkodel sugalvojo vistik varyt padaryt tikra testa. teigiamas. visus uzdare. tada sako padarom trecia dar kazkur privacioj klinikoj, nes tam vaikui sloga praejo, nekarsciavo ir daugiau niekam nieko nebuvo. trecias testas vel neigiamas biggrin.gif ir kas reziume? biggrin.gif ogi nesamoniu nesamone.

vyro brolis kovo menesi dare testa privac.klinikoje- teigiamas , kita diena kreipesi i Santariskes ,ten padare -neigiamas.

Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 04 15, 12:32)

Ką Ką šmutkių neliks, 25% gi taiko. 😁
Atsakyti
Turime dar daug ON Cash, galioja ir everyday magic, today only deal prekems

Sweatpants 15$

Sweatpants 15$

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 15 balandžio 2021 - 13:42
QUOTE(lola.lola @ 2021 04 15, 09:22)
Aš irgi paburbesiu jei jau burbam 😊

Persirgusiems, kurie keliauja ir telpa į 180 d. laikotarpį nuo ligos pradžios, saviizoliacijos nereikia.
Bet jei persirgęs ir nekeliauji, ir turėjai kontaktą - saviizoliacija neprivaloma tik 90 d nuo ligos pradžios.
Kodėl? Kur nematau ryšio?

Isiterpsiu smile.gif Pasidarykit antikuniu testa. Nei dukra po kontakto, nei mama po kontakto izoliuotis neturejo, kai pateike antikuniu rezultatus. Galioja 60 dienu po tyrimo. Mama sirgo lapkricio pradzioje, dukra gruodzio viduryje, viena kontakta turejo kovo gale, kita balandzio pradzioje.
Atsakyti
UNIQLO pildo, junkites, netrukus desiu

BANANA REPUBLIC papildoma 66% nuolaida sale prekems krepsy
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 15 balandžio 2021 - 13:50
QUOTE(keistuole @ 2021 04 15, 08:51)
aš taip pat nesuprantu, kur aš užsienyje vaikščiodama po kalnus galiu užsikrėsti, kur irgi sutinki vos vieną kitą žmogų, bet va kažkodėl turiu izoliuotis, nes mat keliauju ir tipo parvežu visokias britiškas ir PAR atmainas, kuriomis šiaip jau Vilniuj serga žymiai daugiau, nei ten, kur aš buvau.
Ir kuriam galui tuos testus darytis, jei vis tiek turi izoliuotis, daug kur, jei pasidarei testą ir jei jis neigiamas jokios izoliacijos nereikia. Man viskas prasilenkia su logika

Atlikau visus reikalavimus testus i prieki, testus atgal , saviizoliacijos pabaiga eina .Jei reiketu visas sias proceduras pakartociau , kad tik vel istrukt kelioms savaitems ten kur nera kaukiu , streso, jauciuausi suagesne nei lt budama . Dabar laukiu skiepo pagal prioritetus ir isvis nieks nesustabdys keliauti biggrin.gif

Atsakyti
Odine rankine 40.10$

Atsakyti

Vilnius gavo 703. Susimokejusius galite skambinti nuo 16:30

Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 15 balandžio 2021 - 14:50
QUOTE(rimaitytetyte @ 2021 04 15, 14:30)

Aš irgi noriu prisijungt ax.gif
Atsakyti