Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 04 15, 11:06)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="gėlužė" data-cid="72814148" data-time="1618469983"><div><p>Laba vartotojo įkelta nuotrauka

Čia i ta pačia tema☺Gal žinote, kuriais atvejais prasirgusius skiepija anksciau nei po 3 men.? Pas mane IgG 158 tai as susirupinus, jog mazai, pas vaikus ir vyra beveik 3tukst. vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>seimos gydytoja geriausiai manau atsakytu.</p>

Neturiu tokios:) Vaiku turiu nerealia gydytoja, niekada nekyla klausimu, o va man nesiseka uzsirasau pas viena, iseina is klinikos, uzsirasiau pas kita, isejo motinystes atostogu...nuskyre pas tokia, kuri isvis nieko nezino ko paklausiu..kai paklausiau koki d gerti, kai pagal tyrima didelis trukumas atsake bet koki is vaistines... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 04 15, 09:54)
mano pazistamo dukra apsisnarglejo. sako kepem namie saslus ir nuoga lakste. bet tipo nuvarem i vaistine, nusipirkom testa. neigiamas. tada zmona kazkodel sugalvojo vistik varyt padaryt tikra testa. teigiamas. visus uzdare. tada sako padarom trecia dar kazkur privacioj klinikoj, nes tam vaikui sloga praejo, nekarsciavo ir daugiau niekam nieko nebuvo. trecias testas vel neigiamas biggrin.gif ir kas reziume? biggrin.gif ogi nesamoniu nesamone.

Teslos ikurejas savo Twitter rase smile.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciurlionis: 15 balandžio 2021 - 10:08
Lygtais nemazai kas pirkot ir diskutavote apie J/Slides kedukus. Ar jie atitinka dydy? ax.gif
Atsakyti
Kokia nuolaidas , kur turite? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 04 15, 05:43)
Mano galva tai jos gražiai baltam fone ziuretusi. Virsuj kad ir uniqlo maike ar laisvas megztinis, bliuzonas ir kokie nors batai su raistukais, panasus i sportbus, ar balti, ar kokios vienos is spalvu, esanciu kelnese. Galima turbūt ir su bateliais, su svarku, elegantiska varianta isspaust, bet tada bateliai turbut labai smailianosiai, zamsiniai ar veliuriniai, o svarkas koks laisvesnis, ilgesnis, gal lino. Ir kokia vienspalve silko ar viskozes bazine palaidine, panaši i ta pacia maike  biggrin.gif

QUOTE(JMD @ 2021 04 15, 07:23)
o man noretusi kedu ant platformos ir maikes. dar mana tiesiog loaferiai paprasti tiktu, o ypac be uzkulnio, sliopkes tos

Pigios kelnės pavirs prabangiu pirkiniu, nes dabar reikia naujų batų, ir bliuskų lotuliukas.gif
norisi kažko lengvo, nes karštu oru manau jas dėvėčiau. Reiks kada, kai bus nuotaikos tam, pabandyt pasimatuot su lino marškiniais, laisvesnėmis maikutėmis.
Atsakyti
QUOTE(likija @ 2021 04 15, 11:39)
Kokia nuolaidas , kur turite?  4u.gif

Patikslinkite, apie ka klausiate?

JCREW yra geru kainu, dar 40% galioja akcijos uzrasu pazymetoms prekems

GAFSA, ir ne sale galioja, praset pranest
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 15 balandžio 2021 - 10:53

Taip tik 702 jusu nieko nera lyg ir

O gal žinote kada bus 703?

Atsakyti
Gal jau taiko www.nordstromrack.com - 25 proc?
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2021 04 15, 12:04)

gavaui pasta atsakyma , netaiko
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2021 04 15, 13:04)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo likija: 15 balandžio 2021 - 11:09
QUOTE(rapoja @ 2021 04 15, 12:04)

Dar negalime pirkti su 25%

Turime laisva XS uz 17$

Turime laisva XL uz 12.36$
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 15 balandžio 2021 - 11:14
Kaunas gavo 653 siuntą, laiškai surašyti. Taip pat prašau parašykit, pas ką nuklydo Ramaja prekė, arba atneškit, ačiū! 4u.gif
Atsakyti