Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(loony_key @ 2021 04 15, 09:02)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="keistuole" data-cid="72814120" data-time="1618465879"><div><p>aš taip pat nesuprantu, kur aš užsienyje vaikščiodama po kalnus galiu užsikrėsti, kur irgi sutinki vos vieną kitą žmogų, bet va kažkodėl turiu izoliuotis, nes mat keliauju ir tipo parvežu visokias britiškas ir PAR atmainas, kuriomis šiaip jau Vilniuj serga žymiai daugiau, nei ten, kur aš buvau.
Ir kuriam galui tuos testus darytis, jei vis tiek turi izoliuotis, daug kur, jei pasidarei testą ir jei jis neigiamas jokios izoliacijos nereikia. Man viskas prasilenkia su logika</p></div></blockquote><p></p><p>Na kalnuose gal ir neužsikrėsit, bet kai reikia grįžti tai oro uoste kokiam didelė tikimybė. Va vieni draugai iš Meksikos skrido, tai oro uoste ir apsikrėtė, nes išvykstant testai neigiami buvo. Nors realiai kas čia žino, gal ir diena prieš išvykstant apsikrėtė.  hmm.gif </p>

mano pazistamo dukra apsisnarglejo. sako kepem namie saslus ir nuoga lakste. bet tipo nuvarem i vaistine, nusipirkom testa. neigiamas. tada zmona kazkodel sugalvojo vistik varyt padaryt tikra testa. teigiamas. visus uzdare. tada sako padarom trecia dar kazkur privacioj klinikoj, nes tam vaikui sloga praejo, nekarsciavo ir daugiau niekam nieko nebuvo. trecias testas vel neigiamas biggrin.gif ir kas reziume? biggrin.gif ogi nesamoniu nesamone.
Atsakyti
QUOTE(<nemiga<pievoje< @ 2021 04 15, 09:39)
aš pas vieną neurologą apsilankiau su tyrimais, šeimos daktarės siuntimu, galvojau, tikrai gausiu tuos vaistus. O neurologas puolė sakyt, kad turiu praeit visą ratą antidepresantų, saudimą mažinančių (mano žemas ir taip) ir dar visokių š., ir jei tik jie nepadės, tada paskirs naujos kartos vaistus.
Ir iš vis, ką aš sau galvoju, tas ereunumabum yra hormonas, ir kas galėtų sau leistis, pagalvokit, kokia rizika (?)
Žodžiu, ne ten pataikiau. Atrodė, kad šviesa tunelio gale, o radau š*duką.

Nu kad ne hormonas unsure.gif
Biologinis vaistas, bet ne hormonas.
Gydžiausi ir antidepresantais, ir antiepilepsiniais vaistais, bet tokio efekto nebuvo nė nuo vienų. O tai ryt saujomis ne tik triptanus, bet ibumetinus, leistis ketanovą-rizikos nėra? Man būdavo dažnai priepuoliai, ilgi, skaudėdavo kasdien kokias 5-7 paras iš eilės, aš jau neįgalia jaučiausi unsure.gif O dabar NEBESKAUDA bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tikinga: 15 balandžio 2021 - 08:55

Sveiki. Ar dalinama 702 siunta?Negaunu pakvietimo..

Taip tik 702 jusu nieko nera lyg ir

Atsakyti

Aš irgi paburbesiu jei jau burbam 😊

Persirgusiems, kurie keliauja ir telpa į 180 d. laikotarpį nuo ligos pradžios, saviizoliacijos nereikia.
Bet jei persirgęs ir nekeliauji, ir turėjai kontaktą - saviizoliacija neprivaloma tik 90 d nuo ligos pradžios.
Kodėl? Kur nematau ryšio?

burbam toliau, o jei susergi ir pvz esi suplanaves kelione po kokiu 3 savaiciu tai tau juk privalomas testas pries kelione vis tiek. Ir jei ligos forma nesunki, po 10 dienu jau skaitaisi pasveikes, o juk buna kad tie testai ilgai dar teigiama rodo, patys NSVC nerekomenduoja darytis pakartotinai testu, bet zodziu jei tau reikia ir gauni teigiama, nesvarbu kad jau skaitaisi pasveikes, tau vel kala 10 dienu saviizoliacija  :D  :D  :D  kazkada sakiau kad noreciau parukyt ka visi jie ten ruko :D  :D  :D​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesvaikas10: 15 balandžio 2021 - 09:00
Laba 4u.gif

Čia i ta pačia tema☺Gal žinote, kuriais atvejais prasirgusius skiepija anksciau nei po 3 men.? Pas mane IgG 158 tai as susirupinus, jog mazai, pas vaikus ir vyra beveik 3tukst. blink.gif
Atsakyti

Laba 4u.gif

Čia i ta pačia tema☺Gal žinote, kuriais atvejais prasirgusius skiepija anksciau nei po 3 men.? Pas mane IgG 158 tai as susirupinus, jog mazai, pas vaikus ir vyra beveik 3tukst. blink.gif

seimos gydytoja geriausiai manau atsakytu.

Atsakyti
QUOTE(Egluzek @ 2021 04 15, 08:55)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Ainyte" data-cid="72814133" data-time="<a href="> Sveiki. Ar dalinama 702 siunta?Negaunu pakvietimo..</blockquote>
<p> </p>
<p>Taip tik 702 jusu nieko nera lyg ir</p>

Aciu. Paziurejau 703 apmoketa. Bet saskaita praeita sav sumokejau, tai susipainiojau smile.gif
Atsakyti
Ar dar turit Old navy cash'ų?
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2021 04 15, 08:51)
aš taip pat nesuprantu, kur aš užsienyje vaikščiodama po kalnus galiu užsikrėsti, kur irgi sutinki vos vieną kitą žmogų,

Tai aš paaiškinsiu biggrin.gif
Jei nebūtų bausmiu, kaip jūs sakote - MASIŠKAI visi keliautų. Akivaizdu, kad visas pasaulis daugiau ar mažiau serga, kaip ir dzin? Gi pasakė, kodėl nebeverta Lietuvoj draust judėjimo? Nes tipo visur serga (lyg buvo kitaip). Kaip ir sienų kodėl neuždaro? Irgi dėdės sakė, kad virusas jau visur, nėra prasmės.
Tai žo, aš matau tik vieną vienintelę logiką, kad sumažinti žmonių būriavimąsi, kad nebūtų gerokai daugiau, nes paleidus vadžias, GALI būti turistinėse vietose per daug žmonių. Nes na akivaizdu, kad kur masės, ten dar daugiau plinta. Tai vat. Todėl ir yra žmonių atbaidymas nuo kelionių visom tom izoliacijom.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 04 15, 05:33)
Gal jis nepildė anketos su qr kodu. Nes jei neprisiskambina, važiuoja policija tikrinti. Mūsiškiai nurodo mano tel nr, skambučių dėl izoliacijos sulaukiu kasdien, o svečių sulaikiam kai jie nutodo savo nelietuviškus nr ir viešos tvarkos skyrius jiems neprisiskambina. Atvaro tada su kamerom  biggrin.gif

Viską tvarkingai supildė, testą turėjo ir namuose sėdėjo, kiek priklauso. O dėl saviizoliacijos, kažkas rašė, kad ji nebūtina, aš manau, kad kitaip, nes kaip ir sūnus pasakojo, nuo Berlyno iki Varšuvos buvo beveik pilnutėlis autobusas, žmonės sėdėjo vienas šalia kito, kondicionavimas š..., tad gi tikimybė užsikrėsti yra. Kitas dalykas, juk niekaip neišeina kiekvienam pagal gyvenimo būdą ir etc. sudaryti atskiras taisykles. Man taip pat atrodo žiūrint iš savos varpinės kai kurios taisyklės nelogiškos, bet galbūt kai galvojama apie visus žmones- varpinė kitokia, todėl ir taisyklės atitinkamos.
O kodėl nurodo tavo telefoną, o ne savo? Ar jūs bendrame namų ūkyje gyvenate? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regal: 15 balandžio 2021 - 09:36
Legingsai po 4-8$, ir dar galios cash
Atsakyti

Tai aš paaiškinsiu biggrin.gif
Jei nebūtų bausmiu, kaip jūs sakote - MASIŠKAI visi keliautų. Akivaizdu, kad visas pasaulis daugiau ar mažiau serga, kaip ir dzin? Gi pasakė, kodėl nebeverta Lietuvoj draust judėjimo? Nes tipo visur serga (lyg buvo kitaip). Kaip ir sienų kodėl neuždaro? Irgi dėdės sakė, kad virusas jau visur, nėra prasmės.
Tai žo, aš matau tik vieną vienintelę logiką, kad sumažinti žmonių būriavimąsi, kad nebūtų gerokai daugiau, nes paleidus vadžias, GALI būti turistinėse vietose per daug žmonių. Nes na akivaizdu, kad kur masės, ten dar daugiau plinta. Tai vat. Todėl ir yra žmonių atbaidymas nuo kelionių visom tom izoliacijom.

na saviizoliacija ne bausme o tiesiog apribojimas. Ir pati as keliavau ir kai cia visos gasdino mane, galiu teigti kad isvaziavus jauciausi saugiau nei cia  :huh2: ir mielai dar vaziuociau ir kuo toliau :D nes pvz dbr tie laisves pasai ar kaip jie vadina, kas ten per s... atsiprasant. leis matai pasiskiepijusiem eiti i spektaklius, o ka daryt tiem kurie nori skiepytis ir negauna to skiepo??? kodel tas zmogus turi buti varzomas o kazkokie pensininkai kuriu deka vos tas skiepijimas juda matai gales po spektaklius vaiksciot  :unsure:  tikrai norisi man toj valdzioj visus issprogdint, nes dar didesniu nesamoniu jau negalima sugalvot. 

Buvau pas seimos gydytoja sia savaite paziuret ligos istorija tai juokas pro asaras. Sako skiepas turetu buti visiem prieinamas laisvai o ne atejes zmogus bando pritempti. O kiek yra tokiu kuriuos paskiepijo be jokiu gretutiniu ligu. Tikrai zinau ne viena. 

Ir siaip padare tyrimus kuriuos tempiau del to nelemtos koronos daryt, prigasdinta, tai dbr metus turbut gersiu papildus kad atstatyt krauja.

Zozdziu net nebenoruiu plestis.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesvaikas10: 15 balandžio 2021 - 09:39