Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(gaikaSJ @ 2021 04 14, 14:24)
tai va ir aš bijau, kad taip nebūtų...kiek suprantu keli režimai, deda kaukę brinkinančia, tada stumia kažkaip su tuo galu....ten kur labai poros užsikimšusios, kelis kart pirmyn atgal praeina...gaila kad nematai kai užsimerkus guli, gi neklausi kosmetologės, gal pamokysi kaip pačiai:) yra dar režimas serumo įvedimui.....

tai prašom išbandyti ir raportuoti, tada gal ir aš iš čia pasiimsiu ax.gif

Prisiminiau, kad man elektra prie kūno nepatinka, net tos kojų masažinės vonelės. Gal todėl ir užmečiau tą daiktą rolleyes.gif
Atsakyti
Merginos, o ar buna kada belk nuolaidu kodai batam? Kiek seku vienus kedus, jokios akcijos jiem neimeta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2021 04 13, 05:57)
Siūlau populiariasias AT kelnes, S dydis, turiu smėlines ir juodas. Po 22 €, galėčiau keisti į XS dydį.
vartotojo įkelta nuotrauka

Parduodu tokias smėlio spalvos XL dydžio
Atsakyti
QUOTE(rasosrasotos @ 2021 04 14, 12:12)
Sorry, klausimas ne i tema, bet cia visada galima gauti atsakyma: gal susidurete atskridus i Vilniaus oro uosta is ES kiek uztrunka patikrinimas, t.y. kas susije su covid testu, qr kodu patikrinimu?

Kai grįžta užsakomieji reisai, tai daugelis sako, jog testų ir qr kodų netikrina Vilniuje, nes greičiausiai dėl to, viska sutikrina išskrendant iš Egipto, Turkijos , Ispanijos ir kt.. O kaip su reguliariais reisais nežinia.. Logiškai visos avia kompanijos neša atsakomybę, sutikrinti ir kad negrįžtų be testų (su išimtimis vakcinuoti, prasirgę 180 d laikotarpyje ir vaikai iki 16 metu).
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2021 04 14, 17:12)
Na ka, prasidejo cancelinimas vakarykscio Jcrew. Eina jie svilpt.

Užuojauta 🙈
Papildyta:
QUOTE(r@mke @ 2021 04 14, 19:19)
Kai grįžta užsakomieji reisai, tai daugelis sako, jog testų ir qr kodų netikrina Vilniuje, nes greičiausiai dėl to,  viska sutikrina išskrendant iš Egipto, Turkijos , Ispanijos ir kt..    O kaip su reguliariais reisais nežinia..  Logiškai visos avia kompanijos neša atsakomybę, sutikrinti ir kad negrįžtų be testų (su išimtimis vakcinuoti, prasirgę 180 d laikotarpyje ir vaikai iki 16 metu).

Mūsų vairai skraido. Tikrina visus. Bet jei turi viską, tai net jiem, trečių šalių piliečiam trunka kelias minutes. Mažiau pletkų klausykit. Aš pati skambinau į oro uosto apsaugą, nvsc ir kur tik neskambinau. Viskas ok. Nieks ten tavęs užrėmęs nedusina. Tik!!!! Grįžus priklauso izoliacija. Pildant anketą suveskite teisingą telefoną ir sąžiningai būkit namie. Jei nepakelsit ragelio, atvažiuos policija jūsų tikrint.
Atsakyti
QUOTE(ylang @ 2021 04 14, 19:07)
Merginos, o ar buna kada belk nuolaidu kodai batam? Kiek seku vienus kedus, jokios akcijos jiem neimeta  rolleyes.gif

Sveiki, kartais buna
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2021 04 14, 14:35)
Viskam?

Gal kuri bandet tuos vaistus nuo migrenos? Ar geri? Nebezinau ka cia gerti, galvoju is usa kazka pabandyti, ko nera lt mastau.gif
https://www.walgreen...kuId=sku3397859

Man jie veikia tik kai stiprus galvos skausmas, nuo migrenos man tik siek tik nuima ta pati diziausia skausma, man veiksmingi tik triptanai.
Atsakyti
Sveikos ,gal kas nors esate pirkę šią UNIQLO striukę M dydį ir galite parašyti išmatavimus ? Komentaruose radau ,kad didinta ,pirkau S ,bet nėra didinta ax.gif

https://www.uniqlo.c...ear-and-blazers

O jei komentuoti ,tai labai kokybiška , legva ir minkšta wub.gif ,gaila ,maniškiui reiktų laisvesnės ...
Atsakyti
Suknia su linu 10$

Suknia su linu 10$

Palaidine su linu 9$

Lino-viskozes sortai 10$

Geleti lino-viskozes sortai 10$

Lino-medvilnes sortai 10$

Skinny dzinsai 15$

Sviesus dzinsai 11$

Skinny dzinsai 15$

Tunika su linu 13$

Siuvineti sortai 13$
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 14 balandžio 2021 - 19:26
QUOTE(linamog @ 2021 04 14, 17:44)
Sveiki, kartais buna

Stengsiuosi nepraziopsot 4u.gif
Atsakyti
o "Today Only Deal" Super Cash taikoma?
pvz https://oldnavy.gap....dp-page-content
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaikaSJ: 14 balandžio 2021 - 19:35
Siuvinetas sweatshirt 15$

Sweatshirt keturios spalvos 15$

Dzinsinis svarkas 23$

Siuvinetas sweatshirt 13$

Siuvineta palaidine 15$

Sweatshirt 15$

Pilkas dzemperis 11$
Papildyta:
QUOTE(gaikaSJ @ 2021 04 14, 20:33)
o "Today Only Deal"  Super Cash taikoma?
pvz https://oldnavy.gap....dp-page-content

Taiko viskam be isimties
Atsakyti