Tikrai durnas 😄 Jei jau tamsta nežino, šansų mažai Bet kaip dabar atmatyt? tobula 😍👍
QUOTE(Gafsa @ 2021 04 13, 21:49)
Durnas klausimas auditorijai gal kas žinot, kieno šita rankinė ir kur tokią gaut ar panašią https://www.thesarto...t-1000x1500.jpg
Tikrai durnas 😄 Jei jau tamsta nežino, šansų mažai Bet kaip dabar atmatyt? tobula 😍👍
QUOTE(sollo @ 2021 04 13, 22:39)
Guodzia tik tai, kas del nugaros kuprines nesioju 🤣
Mergaites gal kas turi parduoti nebrangiai nauja kuprinyte ar rankine? Bet naujos reikia dovanai
Neišsisiunčia žinutė, parašykit el-paštą
Labas rytas. Ar 683 sąskaitos baigtos?
Pirmiausia dekui uz crew. Fingers crossed kad tik atsiustu dabar.
Taip pat dekoju visai komandai uz siuntini 🥰❤️😍🌹🥀🎉. KAIP VISADA VISKAS TOBULAI. palladium mazei nerealus, noriu sau 😁🙈 HH sunui puiki, turi tikt dydis. Man aktualiausia buvo BLDWN dzinsai. Nu sakes turiu nauja favorita 🤣🙈 30 dydis labiau link girfriend nesa, bet ziauriai smagus 🥰 geriau nei tikejausi.
Laabai gerai atrodo Bet pagal jūsų nuotrauką su 30 dydžiu, man panašu jie maži bus. Ech, reik greičiau eit atsiimt siuntos
QUOTE(loony_key @ 2021 04 14, 08:58)
Bet pagal jūsų nuotrauką su 30 dydžiu, man panašu jie maži bus. Ech, reik greičiau eit atsiimt siuntos </p>
Jei pardavinėsite, pirkčiau
Jei pardavinėsite, pirkčiau
Būtinai parašysiu jums jei man netiks
QUOTE(wenera @ 2021 04 14, 07:59)
<p>Merginos, gal turite patarimų, kokia priemone būtų galima išplauti geltoną dėmę iš baltos liemenėlės? Vakar pasiėmiau tik ką gautą naują, o ant jos didžiulė dėmė.. paprastas skalbiklis baltiems audiniams neima
</p>
</p>
Esu atradus nerealu demiu isemeja. Nei vienas taip gerai neisima net senu demiu is baltu ar spalvotu staltiesiu ar rubu. Lietuviskas Balis.
https://www.higeja.l...0539331208.html
Papildyta:
QUOTE(ciurlionis @ 2021 04 14, 08:00)
QUOTE(Madam V @ 2021 04 14, 08:56)
<p>Labas rytas. Ar 683 sąskaitos baigtos? </p>
Labas rytas, taip, pirmadienį vakare