Man irgi taip yra buvę. Po kurio laiko gavau neva pakartotinį lapuką su kvietimu atsiimti siuntos. Nesvarbu, kad pirmojo jie tikrai neįmetė į pašto dėžę. Galima į paštą jei pakeliui užeit ir pasiklaust. Gal pas juos voliojasi kažkur ir tiek.
nemanau kad voliojasi nes kovo menesi jie gi isidiege kazkokia nauja siuntu skirstymo sistema, stabde darba ir jau tada velavo beveik 2 menesius su siuntom o dbr veluoja kokius 4. Maciau net naujas susisiekimo monitras rase posta kad jie lochai trumpai tariant
Ir man vienas penktadieni issiustas daiktas dar neatejo. Dar ner buve taip.
Sveiki, buvo problemos su puslapiu, nuolaidu kodus tai taike, tai netaike
Turiu itarima kad LPExpress pavoge mano siuntini 🥴
Aš gavau Teisingiau, vyras paėmė, nes manęs nėr. Sakė, viskas tiko ir patiko. Ačiū komandai
Ech..
Mano iherb siunta atkeliavo i Lt kovo 4d, pralaukiau menesi, jokio pranesimo. tada ejau i pasta, paprasiau kad paieskotu pagal pavarde, nors siuntos reg.nr neturejau. Kai isgirdo, kad is iherb, pasaje, a, su tom siuntom daznai taip buna. ,😲 Bet sutiko geranoriskai eiti ziureti visas iherb dezutes (jos vienodo dydzio paprastai buna, kvadratines). Ir atrado! Prie kito langelio girdejau kaip iesko ir kitai mergaitei iherb, is vasario men, rado ir jai...
Cia Mažeikiuose.
Mano iherb siunta atkeliavo i Lt kovo 4d, pralaukiau menesi, jokio pranesimo. tada ejau i pasta, paprasiau kad paieskotu pagal pavarde, nors siuntos reg.nr neturejau. Kai isgirdo, kad is iherb, pasaje, a, su tom siuntom daznai taip buna. ,😲 Bet sutiko geranoriskai eiti ziureti visas iherb dezutes (jos vienodo dydzio paprastai buna, kvadratines). Ir atrado! Prie kito langelio girdejau kaip iesko ir kitai mergaitei iherb, is vasario men, rado ir jai...
Cia Mažeikiuose.
Ikalbejot nueisiu. Iki tol visas siuntas gaudavau per 3 savaites, dabar jau 2 dingusios be zinios