Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

https://www.nordstro...i...LK/FRED/BLK
Atsakyti
JCREW 50% sale
Atsakyti
Turiu itarima kad LPExpress pavoge mano siuntini 🥴
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 04 13, 10:39)

Rimtai?
Aš ką tik gavau kompensaciją už sugadintą siuntą. Bet omnivos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 13 balandžio 2021 - 09:43
QUOTE(spygliz @ 2021 04 13, 10:39)

Siunta iš Klaipėdos paštomato adresatui Vilniuje, LPexpress terminale, buvo pristatyta po 22 kalendorinių dienų. Kreipkitės su raštiška pretenzija (rašyti turi siuntėjas). Skambučiai į LP, o skambinau ne kartą, beprasmiai...
Atsakyti

Tam paste toks bardakas, issiprogdint ten juos. As nuo vasario 26 laukiu iherb siuntos, tada ji atkeliavo i LT ir vsio dingo be ziniu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesvaikas10: 13 balandžio 2021 - 09:51

Pas mane labai daug dingo nuo pernai rudens musu paste alie siuntu, niekad iki to taip nebusavo. Jau galvoju kazkoki skunda rasyt irgi

Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 04 13, 09:39)

man buvo dinge ir omniva ir lp siais metais, raso siuntejas, apibudina, abu atsirado, tiesa lp ilgiau ieskojo, bet po savaites su trupuciu pajudejo 4u.gif ir dar omniva labiau konktaktavo, lp toks vaizdas nelabai idomu buvo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciuple @ 2021 04 13, 09:48)
Siunta iš Klaipėdos paštomato adresatui Vilniuje, LPexpress terminale, buvo pristatyta po 22 kalendorinių dienų. Kreipkitės su raštiška pretenzija (rašyti turi siuntėjas). Skambučiai į LP, o skambinau ne kartą, beprasmiai...

QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 04 13, 09:51)
<p>Tam paste toks bardakas, issiprogdint ten juos. As nuo vasario 26 laukiu iherb siuntos, tada ji atkeliavo i LT ir vsio dingo be ziniu.</p>

QUOTE(Lyn @ 2021 04 13, 09:54)
<p>Pas mane labai daug dingo nuo pernai rudens musu paste alie siuntu, niekad iki to taip nebusavo. Jau galvoju kazkoki skunda rasyt irgi</p>

nu gal dar ateis, nes justarm penktadieni issiunte. Bet nera per lpexpress taip ilgai ejus.neturiu koduko, parasiau Gitanai gal atsius smile.gif jei turi bigsmile.gif labiausiai tai uzknistu jei dingtu nes kompensuoja man rodos tik 60 eu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 04 13, 06:56)
Viskas teisingai. Dar prie gelezies reik feritino tyrimo, vit B12 ir dar ten kazko, kas kraujodarai svarbu.

dar folio rūgštį B9
QUOTE(boruzhe @ 2021 04 13, 10:05)
Gal kam reikia ;)
Įmestas TOPSHOP US10 dydis
https://www.nordstro...354?color=BLACK

aš jau labai laukiu 6 dydžio ☺
Atsakyti

Tam paste toks bardakas, issiprogdint ten juos. As nuo vasario 26 laukiu iherb siuntos, tada ji atkeliavo i LT ir vsio dingo be ziniu.

Man irgi taip yra buvę. Po kurio laiko gavau neva pakartotinį lapuką su kvietimu atsiimti siuntos. Nesvarbu, kad pirmojo jie tikrai neįmetė į pašto dėžę. Galima į paštą jei pakeliui užeit ir pasiklaust. Gal pas juos voliojasi kažkur ir tiek.

Atsakyti

nu gal dar ateis, nes justarm penktadieni issiunte. Bet nera per lpexpress taip ilgai ejus.neturiu koduko, parasiau Gitanai gal atsius smile.gifjei turi bigsmile.giflabiausiai tai uzknistu jei dingtu nes kompensuoja man rodos tik 60 eu unsure.gif

Gal dar ateis. Aš kažkada iš Vilniaus paštomato į kitą Vilniaus paštomatą siųstos siuntos laukiau gerą savaitę. Kosmosas.

Atsakyti