Rimtai?
Aš ką tik gavau kompensaciją už sugadintą siuntą. Bet omnivos.
Siunta iš Klaipėdos paštomato adresatui Vilniuje, LPexpress terminale, buvo pristatyta po 22 kalendorinių dienų. Kreipkitės su raštiška pretenzija (rašyti turi siuntėjas). Skambučiai į LP, o skambinau ne kartą, beprasmiai...
man buvo dinge ir omniva ir lp siais metais, raso siuntejas, apibudina, abu atsirado, tiesa lp ilgiau ieskojo, bet po savaites su trupuciu pajudejo ir dar omniva labiau konktaktavo, lp toks vaizdas nelabai idomu buvo
nu gal dar ateis, nes justarm penktadieni issiunte. Bet nera per lpexpress taip ilgai ejus.neturiu koduko, parasiau Gitanai gal atsius jei turi labiausiai tai uzknistu jei dingtu nes kompensuoja man rodos tik 60 eu
dar folio rūgštį B9
aš jau labai laukiu 6 dydžio ☺
Tam paste toks bardakas, issiprogdint ten juos. As nuo vasario 26 laukiu iherb siuntos, tada ji atkeliavo i LT ir vsio dingo be ziniu.
Man irgi taip yra buvę. Po kurio laiko gavau neva pakartotinį lapuką su kvietimu atsiimti siuntos. Nesvarbu, kad pirmojo jie tikrai neįmetė į pašto dėžę. Galima į paštą jei pakeliui užeit ir pasiklaust. Gal pas juos voliojasi kažkur ir tiek.
nu gal dar ateis, nes justarm penktadieni issiunte. Bet nera per lpexpress taip ilgai ejus.neturiu koduko, parasiau Gitanai gal atsius jei turi labiausiai tai uzknistu jei dingtu nes kompensuoja man rodos tik 60 eu
Gal dar ateis. Aš kažkada iš Vilniaus paštomato į kitą Vilniaus paštomatą siųstos siuntos laukiau gerą savaitę. Kosmosas.