Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 04 10, 10:32)
<p>Nusipirkciau ir as ji ir jo pilna dydziu europiniam uniqlo jei tik zinociau kad bus kur su juo iseit😀 man beige labiau.</p>

Aš tai kas antrą dieną keliauju į darbą, tai apsirengt bus kur jį. O beige neėmiau, nes turiu ir striukę ir paltą tokios spalvos, tai panorau įvairovės.
Atsakyti
QUOTE(Renadai @ 2021 04 10, 13:54)
Aš imu 10 su 100 cm klubais. Kažkokias panašias esu pirkus, tai 10 buvo didokos ir keičiau į 8  ax.gif

Na man su 104 reikia imti 12 ☺

Ačiū😊
Atsakyti
QUOTE(likija @ 2021 04 10, 12:54)
Ar turite adidas papildoma -30% nuolaida?????

dar galioja iki rytojaus
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2021 04 10, 11:33)
O kokią spalvą imtum  biggrin.gif ?Nes na abi fainos hmm.gif  biggrin.gif

Jau papildei ko klausiau  biggrin.gif

Tai vis tiek gi nesėdim uždaryti,ne patalpai ir skirtas šitas rūbas  biggrin.gif Lauke galima puoštis  wub.gif  biggrin.gif

Joooo, varykit pajūrin. Žmonių nėėėė, oras nuostabus. Gėėėris. Pranešiosit savo škuduriukus biggrin.gif
Atsakyti

reikia kompanijos ,gautusi po $17
https://www.walmart....bhBYmZ2ns2Pd9R4
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
QUOTE(ciurlionis @ 2021 04 10, 13:27)

prisijungiau. ax.gif 4u.gif
Atsakyti

Joooo, varykit pajūrin. Žmonių nėėėė, oras nuostabus. Gėėėris. Pranešiosit savo škuduriukus biggrin.gif
Kad ten ner kas veikt, kiek tom gatvem privaiksciosi, nei prisest kur kavos niekas nedirba, nesuprantu ko ten visi verzias 😀 man niekada nebuvo uzdrausta vaziuot tai per kaledas pabuvau kai vienintele pramoga yra jura prie kurios autostrada zmoniu ir kamsciai 😀 laukiu kol biski atsils ir bus galima kaituot. Tam paltu deja neprireiks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesvaikas10: 10 balandžio 2021 - 13:43
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 04 10, 14:43)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="JMD" data-cid="72811546" data-time="<a href="> Joooo, varykit pajūrin. Žmonių nėėėė, oras nuostabus. Gėėėris. Pranešiosit savo škuduriukus vartotojo įkelta nuotrauka</blockquote> Kad ten ner kas veikt, kiek tom gatvem privaiksciosi, nei prisest kur kavos niekas nedirba, nesuprantu ko ten visi verzias 😀 man niekada nebuvo uzdrausta vaziuot tai per kaledas pabuvau kai vienintele pramoga yra jura prie kurios autostrada zmoniu ir kamsciai 😀 laukiu kol biski atsils ir bus galima kaituot. Tam paltu deja neprireiks.

Mqn tų kavų nereik. Aš pajūriu po 20-30 km nužygouoju ir čia man kaifas, paklausyt jūros ošimo, pakvėpuot tuo sūriu oru drėgnu ❤❤
Atsakyti

Kiekvienam savo 🙂 prie juros man niekada nebuvo uzdrausta vaziuot tai man tokiu dalyku turbut ir nesuprast. Ir aplamai nesuprast nes as prie jos uzaugus 🙂

Atsakyti
Gauta Klaipedos 632 dezute, kieno sumoketa skambinkit/rasykit 😉
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2021 04 09, 15:09)
Tikras grozis mirksiukas.gif Va tokiu ir noreciau, tik kulnas galetu buti zemesnis ir kaina smile.gif

Cos, Other Stories ir Batų kalne esu mačius tokių dar kai karantino nebuvo . Man irgi labai faini tokie smile.gif
Atsakyti
prisijunkit 4u.gif
https://www.yesstyle...h...pt=299&pn=1
Atsakyti