na su tokiu požiūriu ligoninės būtų pilnos.
na su tokiu požiūriu ligoninės būtų pilnos.
Tegu tokie mandri lieka namuose
Nes, kaip ir vegetarai, kitų sąskaitą gyvena. Mol, kai jau šiknos degs, tada jie pradės skiepytis. O dabar - mūsų dėka mandri.
Karantinas ir man nesąmonė. Bet aš laikaus taisyklių. Viens kitam nemaišo. Mes darbe be kaukių sėdim. Tie nuolatiniai. Tie ateinantys tik su kaukėm. Ir dezinfekuojasi ir tt. Tik man ramu, nes visi atvažiuojantys dabar privalo testus darytis. O šiaip piemenų be smegenų neturim. Turim ir labai paniškai bijančių ir buvo dėjusių skersai, tik įvedėm taisykles ir viskas susitvarkė. Šiaip turim nuo testų iki dezinfekantų visko.
Papildyta:
Kodėl? Juk kaukė panacėja kaip supratau.
___
Baisiai įdomu, ar dabar gausim visą gyvenimas kas 6 mėn skiepytis Kada čia tas imunitetas atsiras...
Taip ir darysim, šį savaitgalį atvažiuos, pasimatyt su anūku, kurio nematė nuo užpraeitų Kalėdų, ir kurio vėl neaišku, kada pamatys, tuo pačiu ir Velykas bei gimtadienius praėjusius ir ateinačis atšvęsim
-----
Tikrai įdomu, kiek tai truks
Karantinas ir man nesąmonė. Bet aš laikaus taisyklių. Viens kitam nemaišo. Mes darbe be kaukių sėdim. Tie nuolatiniai. Tie ateinantys tik su kaukėm. Ir dezinfekuojasi ir tt. Tik man ramu, nes visi atvažiuojantys dabar privalo testus darytis. O šiaip piemenų be smegenų neturim. Turim ir labai paniškai bijančių ir buvo dėjusių skersai, tik įvedėm taisykles ir viskas susitvarkė. Šiaip turim nuo testų iki dezinfekantų visko.
Tai klausimas ar sergat darbe? Jei ne tai ko cia piktintis kad kauke neveikia 😀😀
</p></div></blockquote><p>Tai klausimas ar sergat darbe? Jei ne tai ko cia piktintis kad kauke neveikia 😀😀</p>
Kas piktinasi? Kalbėjom Kad milicininkus reikia skiepyt nes jie su bomžais bendrauja. Jūs visos teigiat kad kaukė 100% apsaugos garantija, tai uždėkit milicininkam kaukes ir bėda išspręsta.
niekas nesakė, kad TIK kaukė apsaugo, tai yra tik viena iš sudedamųjų apsaugos dalių.
Policininkas taip iseina gali tik darbe nuo bomzo uzsikrest. Tada idomu kur uzsikrecia tie 1000 atveju per diena kurie nedirba policijoje. Jau zinau ne viena atveji kada vaikas is darzelio parnese virusa tai kuo tos kaukes cia jiem padetu? Kazkaip arba as kazko cia nebesuprantu sitoj diskusijoj arba nezinau 😀
KVIECIAME JUNGTIS
RUBAI, AVALYNE
www.macys.com
www.usspoloass.com
www.beachbunny.com
www.guess.com - 10%
www.uniqlo.com
www.samsonite.com
www.offbroadwayshoes.com-$10 nuo $99
www.guessfactory.com - 20%
www.karllagerfeldparis.com - 25%
www.wilsonsleather.com - 30%
www.anntaylor.com - 72%
www.landsend.com - 40%
www.hautelook.com
www.loft.com -50%
www.loftoutlet.com - 20%
www.jcrew.com - 40%
www.jimmyjazz.com
www.dillards.com
www.walmart.com
www.puma.com
www.yoox.com
www.belk.com
PREKES MUSU VAIKUCIAMS
PREKES MUSU GROZIUI
www.gnld.com
www.wholesale.fragranceshop.com
www.megababebeauty.com - 15%
www.maxaroma.com - 15%
www.puritan.com - 15%
www.walgreens.com - 15%
www.skinstore.com - 20%
www.viseartparis.com
www.kevynaucoinbeauty.com - 30%
www.swansonvitamins.com - 50$ nuo 150$
Jau reik eit miegot
Papildyta:
Manau, kad tikrai turėtumėt žinoti.
Čia trumpa info, jei ką
"Sveikatos apsaugos ministerija informuoja koronavirusai yra perduodami nuo žmogaus žmogui, dažniausiai artimo sąlyčio su sergančiuoju koronavirusine infekcija metu, pavyzdžiui, namų ar darbo aplinkoje, gydymo įstaigoje. Virusas plinta per orą kvėpavimo takų sekretų lašeliais, kuriuos žmonės išskiria į aplinką čiaudėdami, kosėdami ar iškvėpdami. Tokiu atveju tarp žmonių būtinas gana artimas kontaktas (manoma, kad ne didesnis nei 2 metrai). Teigiama, kad tai yra pagrindinis infekcijos plitimo būdas. Užsikrėsti įmanoma ir liečiant įvairius aplinkos daiktus, kurie yra užteršti COVID-19 (pavyzdžiui, sergantysis nusičiaudėjo neužsidengęs ir lašeliai liko ant stalo ar kitų paviršių). Sveikas asmuo palietęs tokį paviršių, o vėliau nešvariomis rankomis pasitrynęs akis ar pasikrapštęs nosį gali užsikrėsti. Šiuo metu teigiama, kad tai įmanomas, bet nepagrindinis infekcijos plitimo būdas."
Papildyta:
https://www.yoox.com...s...&sizeName=6
Papildyta:
https://www.yoox.com...s...&sizeName=6
Pažįstama sake, kad jos letine liga korteleje - nemiga