Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 04 07, 21:52)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="JMD" data-cid="72810154" data-time="1617821405"><div><p>90% mano pažįstamų 65+ nenori.

Kaukės nėra 100% prevencija.</p></div></blockquote><p>Sitas labai matosi. Toks uzsiteses reikalas. Gerai kad daejo kad gali isnaudoti nepanaudotas vakcinas kitiem, kaip kad zada daryti ta kolektyvini skiepa, jau gavom savo imonej emailus kad galim uzsiregistruot. Nes tokiais tempais tuos iki 65 skiepysim 3 metus.</p>

Šviesmečius. Kol visus diedukus atras ir įkalbės, pusė mano gyvenimo praeis. Jei mano laisvės kaina yra skiepas, tebūnie. Tik vietoj to kuris nenori, duokit man, o ne tempkit gumą belekiek.
Atsakyti

Nereik lia lia. Tuose skyriuose kur žmonės normaliai darbo metu su kaukėm bendravo, niekas neišplito, per metus jau pakankamai patirties- veikia tos kaukės; žinoma ne skudurinės kas savaitę skalbiamos.

Mano drauge prasedejo pas kirpeja 3 valandas. Jis tuo metu buvo jau aktyvus ligos nesiotojas nes simtomus pajaute kita diena. Ir ji nesusirgo. Man daugiau irodymu kad kaukes veikia nereikia.

Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 04 07, 21:54)
Nereik lia lia. Tuose skyriuose kur žmonės normaliai darbo metu su kaukėm bendravo, niekas neišplito, per metus jau pakankamai patirties- veikia tos kaukės; žinoma ne skudurinės kas savaitę skalbiamos.

Tai nafik šaršalas. Užsidedam kaukes ir varom į prekybcentrius, įPalangą, į užsienius. Ko sėdim namie ir rūgstam, skiepus dalijamės.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 04 07, 20:53)
Aš labai tikiuos, kad jie persigalvos. Jiems tai kas, dzin, gyvenimas koks buvęs. Mūsų - apvirto aukštyn kojom - darbai, mokslai... Galų gale, teks spjaut ir gyvent toliau, jei patys nebijo sirgt.. Nu tai tegu serga.

Ryt užrašiau uošvius. Tikiuosi, kad uošvis nepabėgs  biggrin.gif

Kaip buvo gera, kad jau su tėčiu galėjau pasimatyti NAMIE, o ne lauke  wub.gif

Mano uošviai jau paskiepyti abiem skiepais, papuolė pfizer, nors būtų skiepijęsi, kas papuola, ale vis vien su mumis negalėjo susitikti per Velykas, nes gyvena kitoj savivaldybėj. Va šito, tai nesuprantu, galėjo būti tokios pačios sąlygos kaip grįžtantiems iš užsienio. Vokietijoj, pasidarai testą ir 12 valandų gali gyventi laisviau, o ir testavimo punktų daug ir patogiose vietose įkurta, beje testavimas 1 kartą savaitėje gyventojams nemokamas
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2021 04 07, 18:48)
Kolegės, kaip jaučiatės po astra zeneca ?

Itariu irgi ne kolege 😄 man 40, savaitgali skiepijo, kontraceptikus vartoju, dar gyva 😄
Liepe 2 d neslapint skiepo vietos, tai 2 d ok buvo, o kai nusiprausiau po 2 d, tai ranka nuo peties iki alkunes kaip sudauzyta, skauda, pakelt negaliu, vairuot skauda, po 3 d is viso sutino, raudona, guzas didelis viduj, dega ta ranka. Tiesa, liepe gert po skiepo nuo alergijos ir nimesila.
Nesuprantu tik, kiek ta zeneca dar kis visiem su tokiais salutiniais. Nera ko stebetis, kad mazai besiskiepijanciu.
Atsakyti

Tai nafik šaršalas. Užsidedam kaukes ir varom į prekybcentrius, įPalangą, į užsienius. Ko sėdim namie ir rūgstam, skiepus dalijamės.

Nes 90 proc zmoniu kauke nesioja piskabine ant smakro 😀

Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 04 07, 22:01)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="JMD" data-cid="72810169" data-time="1617822024"><div><p>Tai nafik šaršalas. Užsidedam kaukes ir varom į prekybcentrius, įPalangą, į užsienius. Ko sėdim namie ir rūgstam, skiepus dalijamės.</p></div></blockquote><p>Nes 90 proc zmoniu kauke nesioja piskabine ant smakro 😀</p>

Iš mūsų 300 darbuotojų nei vienas.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 04 07, 21:00)

jei visi būtų sąmoningi, tvarkingai dėvėtų kaukes, laikytųsi atstumų ir etc. , tai galbūt taip ir būtų galima gyventi, bet pažiūrėjus į žmones ir ypač į vyresnius, kurių kaukė geriausiu atveju po nosia, tai niekaip neišeis.
Papildyta:
QUOTE(ylang @ 2021 04 07, 21:01)
Itariu irgi ne kolege 😄 man 40, savaitgali skiepijo, kontraceptikus vartoju, dar gyva 😄
Liepe 2 d neslapint skiepo vietos, tai 2 d ok buvo, o kai nusiprausiau po 2 d, tai ranka nuo peties iki alkunes kaip sudauzyta, skauda, pakelt negaliu, vairuot skauda, po 3 d is viso sutino, raudona, guzas didelis viduj, dega ta ranka. Tiesa, liepe gert po skiepo nuo alergijos ir nimesila.
Nesuprantu  tik, kiek ta zeneca dar kis visiem su tokiais salutiniais. Nera ko stebetis, kad mazai besiskiepijanciu.

o tai jūs gal alergiška kokiam nors komponentui esančiam vakcinoje, todėl ir tokie šalutiniai, kurie gali būti ir nuo kitų skiepų, jei yra alergizuojantis komponentas. Pvz. vienai pažįstamai buvo panašūs požymiai po skiepo nuo erkinio encefalito, tai gydytoja rekomendavo pasilyginti vakcinose esančius komponentus
Atsakyti

Iš mūsų 300 darbuotojų nei vienas.
Tai darbe o kitur? Problema yra ne kaukese, problema yra zmonese kuriem tas karantinas, tie ribojimai, draudimai yra buve nebuve. Suserga, aiskina kad niekur nejo. Pakalbi daugiau tai zek ir i darba eina, ir pas treneriuka treniruotei nors tada dar buvo draudziama ir po treniruotes paskui pas draugus vakarienei. Tai jusu darbuotojai darbe su kaukem, uz darbo ribu neabejoju kad daliai karantinas yra nesamone o korona ne liga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesvaikas10: 07 balandžio 2021 - 21:10
QUOTE(regal @ 2021 04 07, 22:05)
jei visi būtų sąmoningi, tvarkingai dėvėtų kaukes, laikytųsi atstumų ir etc. ,  tai galbūt taip ir būtų galima gyventi, bet pažiūrėjus į žmones ir ypač į vyresnius, kurių kaukė geriausiu atveju po nosia, tai niekaip neišeis.

Tai koks skirtumas. Atskaitos tašką imkim teisingai dėvimą kaukę. Aš su kauke vadinas varau kur noriu. Bobulkos tegu daro ką nori.
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 04 07, 21:09)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="JMD" data-cid="72810181" data-time="<a href="> Iš mūsų 300 darbuotojų nei vienas.</blockquote> Tai darbe o kitur? Problema yra ne kaukese, problema yra zmonese kuriem tas karantinas, tie ribojimai, draudimai yra buve nebuve. Suserga, aiskina kad niekur nejo. Pakalbi daugiau tai zek ir i darba eina, ir pas treneriuka treniruotei nors tada dar buvo draudziama ir po treniruotes paskui pas draugus vakarienei. Tai jusu darbuotojai darbe su kaukem, uz darbo ribu neabejoju kad daliai karantinas yra nesamone o korona ne liga.

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2021 04 07, 22:00)
Mano uošviai jau paskiepyti abiem skiepais, papuolė pfizer, nors būtų skiepijęsi, kas papuola, ale vis vien su mumis negalėjo susitikti per Velykas, nes gyvena kitoj savivaldybėj.

Žiauriai abydakas. Ypač, kai jau po skiepų. Dabar reik naudotis proga - lėkt, kur galim, nes vdrug vėl uždarys biggrin.gif

___

Baisiai įdomu, ar dabar gausim visą gyvenimas kas 6 mėn skiepytis biggrin.gif Kada čia tas imunitetas atsiras...
Atsakyti