pritariu, nors šiaip pirminis vakcinacijos planas buvo teisingesnis, geresnis nei pakoreguotas prieš gerą savaitę, kai prieš sergančius lėtinėmis ligomis įterpė švietimo įstaigų darbuotojus, politikus ir dar keletą grupių. Nors dabar skaitydama žiniasklaidą , nesuprantu, kai rašoma apie lėtinėmis ligomis sergančiųjų vakcinąvimą, nes pagal ministro įsakymą tikrai buvo ne visi įtraukti lėtinėmis ligomis sergantieji, o pagal žiniasklaidą, tai atrodo, kad jei e-saveikatoj yra koks kodas ligos, tai jie ir skiepijama, t.y. kad gali būti skiepijami net tie, kurie nežino ar pamiršo, kad kažkada sirgę pvz kokia astma. Taigi nelabai suprantu jau
pritariu, nors šiaip pirminis vakcinacijos planas buvo teisingesnis, geresnis nei pakoreguotas prieš gerą savaitę, kai prieš sergančius lėtinėmis ligomis įterpė švietimo įstaigų darbuotojus, politikus ir dar keletą grupių. Nors dabar skaitydama žiniasklaidą , nesuprantu, kai rašoma apie lėtinėmis ligomis sergančiųjų vakcinąvimą, nes pagal ministro įsakymą tikrai buvo ne visi įtraukti lėtinėmis ligomis sergantieji, o pagal žiniasklaidą, tai atrodo, kad jei e-saveikatoj yra koks kodas ligos, tai jie ir skiepijama, t.y. kad gali būti skiepijami net tie, kurie nežino ar pamiršo, kad kažkada sirgę pvz kokia astma. Taigi nelabai suprantu jau
Padarytų skiepyjimą kas nori ir būt ramu.
tai reikia kaukes nešioti, tuomet kosėjimas ir čiaudėjimas nebus baisus
Papildyta:
jei būtų vakcinų pakankamai, tuomet pritarčiau, bet kol kas - nemanau, kad tai būtų geras sprendimas, nes vyresni žmonės būtų likę už borto, nes būtų kas greitesnis, tas pirmesnis, o greitesni žinoma yra jauni žmonės.
pritariu, nors šiaip pirminis vakcinacijos planas buvo teisingesnis, geresnis nei pakoreguotas prieš gerą savaitę, kai prieš sergančius lėtinėmis ligomis įterpė švietimo įstaigų darbuotojus, politikus ir dar keletą grupių. Nors dabar skaitydama žiniasklaidą , nesuprantu, kai rašoma apie lėtinėmis ligomis sergančiųjų vakcinąvimą, nes pagal ministro įsakymą tikrai buvo ne visi įtraukti lėtinėmis ligomis sergantieji, o pagal žiniasklaidą, tai atrodo, kad jei esaveikata yra koks kodas ligos, tai jie ir skiepijama, t.y. kad gali būti skiepijami net tie, kurie nežino ar pamiršo, kad kažkada sirgę pvz kokia astma. Taigi nelabai suprantu jau
Skiepijami buvo tie kurie turejo/turi ligu susijusiu su kvepavimo nepakankamumu, bent jau as taip supratau. Tikrai ne visi. Mano mama su sirdies ligom yra skaitoma sveikesne nei as su umia alergija bet kurios ligos kodas deja bet pas mane j sveikata neirasytas nes liga nustatyta anksciau nei ten imta zymeti irasus. Bet is kitos puses, mano akim labai tempiasi skiepijimas del tu dabartiniu prioritetiniu grupiu pasyvumo. Ragina po kelis kartus, daug neatvyksta, tokiais tempais cia niekada nieko nesuskiepys. Nenori-nereikia-next 😀
Papildyta:
jei būtų vakcinų pakankamai, tuomet pritarčiau, bet kol kas - nemanau, kad tai būtų geras sprendimas, nes vyresni žmonės būtų likę už borto, nes būtų kas greitesnis, tas pirmesnis, o greitesni žinoma yra jauni žmonės.
90% mano pažįstamų 65+ nenori.
Kaukės nėra 100% prevencija.
90% mano pažįstamų 65+ nenori.
Kaukės nėra 100% prevencija.
Sitas labai matosi. Toks uzsiteses reikalas. Gerai kad daejo kad gali isnaudoti nepanaudotas vakcinas kitiem, kaip kad zada daryti ta kolektyvini skiepa, jau gavom savo imonej emailus kad galim uzsiregistruot. Nes tokiais tempais tuos iki 65 skiepysim 3 metus.
Aš labai tikiuos, kad jie persigalvos. Jiems tai kas, dzin, gyvenimas koks buvęs. Mūsų - apvirto aukštyn kojom - darbai, mokslai... Galų gale, teks spjaut ir gyvent toliau, jei patys nebijo sirgt.. Nu tai tegu serga.
Ryt užrašiau uošvius. Tikiuosi, kad uošvis nepabėgs
Kaip buvo gera, kad jau su tėčiu galėjau pasimatyti NAMIE, o ne lauke
Nereik lia lia. Tuose skyriuose kur žmonės normaliai darbo metu su kaukėm bendravo, niekas neišplito, per metus jau pakankamai patirties- veikia tos kaukės; žinoma ne skudurinės kas savaitę skalbiamos.
tai jūsų atveju, reikėtų skambinti savo šeimos gydytojai, kad ji jus įtrauktų. O dėl nenori-nereikia- next, pritariu. Na priminti 3 kokius kartus, nenori- nereikia- next. Ir dar atiduoti susikaupusias vakcinas į savivaldybes, kur vakcinacija nestringa, o nelesiti laikyti šaldytuve kol gal kažkas apsigalvos.
Tikrai taip- bliauna draskosi spjaudosi, gali įkąst. O jei neadekvatus ar apsidaužęs, agresyvus- reik į traumpunktą policininkui pristatyt, su juo būt, kad kitų laukiančių neprimuštų.