Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Gafsa @ 2021 04 07, 20:19)
Dėl jų tai pikta, mano galva turėjo juos su pirmaisiais skiepyt, o nugrūdo kažin kur  unsure.gif

Tai va. Jie gi tiesiogini kontakta turi. Bardakelis biski pas mus.
Atsakyti
QUOTE(Nonono @ 2021 04 07, 20:23)

Ir dar su TOKIU kontingentu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2021 04 07, 20:00)
Šiandien dukra pasiskiepijo,tai kol kas gerai (3*tfu).Tikimės,kad ir bus gerai  unsure.gif
Tėvukai kai po skiepo skirtingai reagavo. Kiek teko girdėt,tai labai įvairiai būna ,kam kokia korta krenta ar bilietą ištraukia  biggrin.gif

Ne kolegė ,ale pasisakiau  biggrin.gif
Mūsų kolektyve daug pasiskiepijo, tai apibendrintai iš pokalbių su kolegėm galiu pasakyti, kad dažniausiai pašalinis poveikis kirto ten, kur silpniausia vieta. Viena kolegė turi problemų su žarnynu, tai buvo aukšta tempa ir viduriavo, kitai kolegei - buvo problemos su spaudimu ir širdim, buvo keletas, kurios vėmė, bet buvo ir tokių, kurie absoliučiai jokių pašalinių neturėjo. O aš pfizer buvau paskiepyta, tai man per klubo sąnarį davė, teko nuo skausmo vaistus leistis, nes pora naktų be miego. Taigi nėra taip baisu, kaip žiniasklaidoj eskaluojama
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regal: 07 balandžio 2021 - 20:31

QUOTE(rapoja @ 2021 04 07, 20:00) Šiandien dukra pasiskiepijo,tai kol kas gerai (3*tfu).Tikimės,kad ir bus gerai  unsure.gif Tėvukai kai po skiepo skirtingai reagavo. Kiek teko girdėt,tai labai įvairiai būna ,kam kokia korta krenta ar bilietą ištraukia  biggrin.gif Ne kolegė ,ale pasisakiau  biggrin.gif Mūsų kolektyve daug pasiskiepijo, tai apibendrintai iš pokalbių su kolegėm galiu pasakyti, kad nesvarbu kokia vakcina skiepijama buvo, bet dažniausiai pašalinis poveikis kirto ten, kur silpniausia vieta. Viena kolegė turi problemų su žarnynu, tai buvo aukšta tempa ir viduriavo, kitai kolegei - buvo problemos su spaudimu ir širdim, man pfizer per klubo sąnarį davė, teko nuo skausmo vaistus leistis, bet buvo ir tokių, kurie absoliučiai jokių pašalinių neturėjo. Taigi nėra taip baisu, kaip žiniasklaidoj eskaluojama
Niekas nera taip baisu kaip eskaluojama ziniasklaidoje ir dabar mada yra visus viskuo gasdint. Skiepyciaus ir su sputniku, bile kad tik greiciau i normalu gyvenima sugrist  :)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesvaikas10: 07 balandžio 2021 - 20:30
QUOTE(Nonono @ 2021 04 07, 20:23)

ir su kuo jie tiesioginį kontaktą turi? Nemanau, kad didesnį nei kokie maisto parduotuvių kasininkai.
Atsakyti
Gal kas uzsakinejot ir gavot tom ford tuos blizgius lupdazius? Ar neatrodo jie tiesiog kaip paprastas perlamutras koks? Ar verti? As mastau apie commando spalva, gal kas turit?
https://www.hauteloo...m...&eid=482333
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2021 04 07, 20:29)
ir su kuo jie tiesioginį kontaktą turi? Nemanau, kad didesnį nei kokie maisto parduotuvių kasininkai.

blink.gif labadiena
Ne prastesnis kontaktas nei priėmimo gydytojų ir kito personalo- girti, apsidaužę, bomžai... kosintys, besispjaudantys, kruvini...
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2021 04 07, 20:29)

Nu bent jau tuos paskiepytu, kurie i iskvietimus vaziuoja ar kitaip kontaktuoja..
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 04 07, 21:31)
blink.gif labadiena
Ne prastesnis kontaktas nei priėmimo gydytojų ir kito personalo- girti, apsidaužę, bomžai... kosintys, besispjaudantys, kruvini...

Aš kasdien su +/- 15 užsieniečių. Nieko, gyva.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 04 07, 20:31)
blink.gif labadiena

Aš matyt kitoj Lietuvoj gyvenu, nes tokių nematau, policininkus matau tik važinėjančius mašinom ar stabdančius automobilius smile.gif

Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2021 04 07, 20:34)

tu užsieniečius sulygini su bomžais ? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regal: 07 balandžio 2021 - 20:43
QUOTE(JMD @ 2021 04 07, 20:34)

Nu bet gal ju neciupineji? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nonono @ 2021 04 07, 21:36)
Nu bet gal ju neciupineji? biggrin.gif

Bet būnu su jais1 patqlpoj. Sako covidu užsikrėst čiupinėt nereik, užteks pqkosėt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 07 balandžio 2021 - 20:39