Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 04 07, 20:06)
Su Astra (vax), ar visom?

Tik astra

Draugę neseniai tromboflebitu persirgusią paskiepijo- tai tempa tik, bet mano aplinkoj visiems jaunesniems po astros tempa, o senjorams- nieko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 07 balandžio 2021 - 20:09
QUOTE(Gafsa @ 2021 04 07, 20:04)
Aš irgi įkišiu trigrašį- kelios valstybės stabdo jaunesnių moterų skiepijimą. Nebuvo laiko įsigilint,  bet greičiausiai dėl krešėjimo problemų. Šiaip labai pagalvočiau ar saugu skiepytis toms, kas peroralinius kontraceptikus vartoja. Dėl tos pačios priežasties.

Mane tai labai sunervavo. Mano abituriente paskiepyta sestadieni ta Zeneka. Sakiau, kad palauktu, gal duos kita, bet vaikas norejo kuo greiciau i gyvenima sugrizt. Dabar laukiu 14 dienu kaip ant adatu. Tikiuosi nieko nebus. Kointraceptiku nevartoja, ale vis vien. Jos visiems klasiokams buvo tempa, panasiai apie para. Jai paciai buvo iki 38, ranka kaip sulauzyta, tai net prie Velyku stalo neatejo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nonono: 07 balandžio 2021 - 20:12
QUOTE(Nonono @ 2021 04 07, 20:10)
Mane tai labai sunervavo. Mano abituriente paskiepyta sestadieni ta Zeneka. Sakiau, kad palauktu, gal duos kita, bet vaikas norejo kuo greiciau i gyvenima sugrizt. Dabar laukiu 14 dienu kaip ant adatu. Tikiuosi nieko nebus. Kintraceptiku nevartoja, ale vis vien.

Tai viskas bus ok, nereik prisigalvot, jau pakankamai laiko praėjo. Tiesiog reik išgert vaistų nuo skausmo ir tempos, ne su virusu gi kovojam, nereik tempos palaikyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gafsa: 07 balandžio 2021 - 20:14
QUOTE(Alexia @ 2021 04 07, 20:48)
Kolegės, kaip jaučiatės po astra zeneca ?

Nekolege ax.gif , bet vakar pasiskiepijusi smile.gif. Jaučiuosi gerai, naktį turėjau kelias dalis tempos, krėtė šaltis (išgeriau nimesil). 7 ryte jau vaikščiojom su šuniu laukais, net dūrimo vietos nejaučiu. Matysim kas bus ryt, nes giminaitei pats blogumas (temp. galvos skausmas) buvo 3-čią dieną.
Atsakyti
QUOTE(Nonono @ 2021 04 07, 21:10)
Mane tai labai sunervavo. Mano abituriente paskiepyta sestadieni ta Zeneka. Sakiau, kad palauktu, gal duos kita, bet vaikas norejo kuo greiciau i gyvenima sugrizt. Dabar laukiu 14 dienu kaip ant adatu. Tikiuosi nieko nebus. Kintraceptiku nevartoja, ale vis vien.

Jo. Kaip dabar jaustis pasiskiejusiems. Suprantu, kad tikimybė maža, nu bet nerimo nesumažins. Kita vertus tai bet kokio vaisto informacinį lapelį skaitant tas pats būna.
Man ne tempa, galva ir kūno skausmai.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 04 07, 20:11)
Tai viskas bus ok, nereik prisigalvot, jau pakankamai laiko praėjo.

Tikiuosi. Tik siaip vaiku gaila. O va mama ryt pfizeri gaus. Po truputi visi ir susiskiepysim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2021 04 07, 21:13)
Nekolege  ax.gif , bet vakar pasiskiepijusi smile.gif. Jaučiuosi gerai, naktį turėjau kelias dalis tempos, krėtė šaltis (išgeriau nimesil). 7 ryte jau vaikščiojom su šuniu laukais, net dūrimo vietos nejaučiu. Matysim kas bus ryt, nes giminaitei pats blogumas (temp. galvos skausmas) buvo 3-čią dieną.

Pirkimų kolegė 😀
Atsakyti
https://www.facebook...=a.270624105365
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 04 07, 21:07)
Tik astra

Draugę  neseniai tromboflebitu persirgusią paskiepijo- tai tempa tik, bet mano aplinkoj visiems jaunesniems po astros tempa, o senjorams- nieko.

Mano mama su zeneka paslika parą. Su 38 tempa. Sakė skaudėjo visus galus.
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2021 04 07, 21:15)
Pirkimų kolegė 😀

gossip.gif gossip.gif gossip.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2021 04 07, 20:15)
Pirkimų kolegė 😀

As ir galvoju, kokia cia kolege? Ka cia skiepyja, kiba policininkus? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nonono @ 2021 04 07, 20:18)
As ir galvoju, kokia cia kolege? Ka cia skiepyja, kiba policininkus? biggrin.gif

Dėl jų tai pikta, mano galva turėjo juos su pirmaisiais skiepyt, o nugrūdo kažin kur unsure.gif
Atsakyti