Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Šilkas 14 dol
https://www.yoox.com...p...&sizeName=S
Atsakyti
Parduodu populiariuosius CD akinukus, spalva BLUE HAV MTGLD
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2021 04 07, 17:36)
Sveiki,.aš turiu žalius su sidabrinem kojelem.Tik dėkliukas palamdytad, bet tokį gavau.

Ar labai paminkytas? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ramuxis @ 2021 04 07, 19:06)
Laba ačiū už tokį išsamų atsakymą. Kaip suprantu, geriausiai toniku vakarui pasitepti ir ant viršaus nieko.
Pas dermatologą prieš karantiną lankėmės, išvalydavo, bet kažkokių ypatingų priemonių nerekomendavo. Oda normali, o spuogai suintensyvėja, kai rankų nuo veido neatitraukia ir nusikrapšto.

kremas būtinas, tik rinkitės be stiprių veikliųjų medžiagų (retinoliai, rūgštys, vitaminas c ir pan.). zeroid soothing tikrai neblogas 4u.gif
Jei gydytojas problemų neįžvelgė, tai gal jų ten ir nėra biggrin.gif

Atsakyti
Kolegės, kaip jaučiatės po astra zeneca ?
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2021 04 07, 20:43)
kremas būtinas, tik rinkitės be stiprių veikliųjų medžiagų (retinoliai, rūgštys, vitaminas c ir pan.). zeroid soothing tikrai neblogas  4u.gif
Jei gydytojas problemų neįžvelgė, tai gal jų ten ir nėra  biggrin.gif

jis be apsaugos nuo saulės?
kaip man reiktų kažko tokio su apsauga unsure.gif
kur mano galva buvo ankščiau biggrin.gif tik CC ir krempudras turiu su apsaugom, bet tokių kasdien teptis nesinori unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 04 07, 20:42)
Ar labai paminkytas?  unsure.gif

Sveiki, pasakykit kaip Jis rasti mesendžeryje atsiųsiu foto. Nemanau ,.kad išsilygins.
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2021 04 07, 20:48)
Kolegės, kaip jaučiatės po astra zeneca ?

Šiandien dukra pasiskiepijo,tai kol kas gerai (3*tfu).Tikimės,kad ir bus gerai unsure.gif
Tėvukai kai po skiepo skirtingai reagavo. Kiek teko girdėt,tai labai įvairiai būna ,kam kokia korta krenta ar bilietą ištraukia biggrin.gif

Ne kolegė ,ale pasisakiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2021 04 07, 19:59)
Sveiki,  pasakykit kaip Jis rasti mesendžeryje atsiųsiu foto.  Nemanau ,.kad išsilygins.

Tada gal tiek to, nes dovanai reik unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2021 04 07, 17:51)
Dar yra  $10 Off $99 + Buy 1, Get 1 50% Off Second Pair  SPRING10

Super 👍

QUOTE(ciurlionis @ 2021 04 07, 18:44)

Siunčiu.
Kviečiu jungtis smile.gif https://www.rackroom...-sneaker/422122
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2021 04 07, 20:00)
Šiandien dukra pasiskiepijo,tai kol kas gerai (3*tfu).Tikimės,kad ir bus gerai  unsure.gif
Tėvukai kai po skiepo skirtingai reagavo. Kiek teko girdėt,tai labai įvairiai būna ,kam kokia korta krenta ar bilietą ištraukia  biggrin.gif

Ne kolegė ,ale pasisakiau  biggrin.gif

Aš irgi įkišiu trigrašį- kelios valstybės stabdo jaunesnių moterų skiepijimą. Nebuvo laiko įsigilint, bet greičiausiai dėl krešėjimo problemų. Šiaip labai pagalvočiau ar saugu skiepytis toms, kas peroralinius kontraceptikus vartoja. Dėl tos pačios priežasties.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 04 07, 21:04)
Aš irgi įkišiu trigrašį- kelios valstybės stabdo jaunesnių moterų skiepijimą. Nebuvo laiko įsigilint,  bet greičiausiai dėl krešėjimo problemų. Šiaip labai pagalvočiau ar saugu skiepytis toms, kas peroralinius kontraceptikus vartoja. Dėl tos pačios priežasties.

Su Astra (vax), ar visom?
Atsakyti