Šilkas 14 dol
https://www.yoox.com...p...&sizeName=S
Parduodu populiariuosius CD akinukus, spalva BLUE HAV MTGLD
QUOTE(juratike13 @ 2021 04 07, 17:36)
Sveiki,.aš turiu žalius su sidabrinem kojelem.Tik dėkliukas palamdytad, bet tokį gavau.
Ar labai paminkytas?
QUOTE(ramuxis @ 2021 04 07, 19:06)
Laba ačiū už tokį išsamų atsakymą. Kaip suprantu, geriausiai toniku vakarui pasitepti ir ant viršaus nieko.
Pas dermatologą prieš karantiną lankėmės, išvalydavo, bet kažkokių ypatingų priemonių nerekomendavo. Oda normali, o spuogai suintensyvėja, kai rankų nuo veido neatitraukia ir nusikrapšto.
Pas dermatologą prieš karantiną lankėmės, išvalydavo, bet kažkokių ypatingų priemonių nerekomendavo. Oda normali, o spuogai suintensyvėja, kai rankų nuo veido neatitraukia ir nusikrapšto.
kremas būtinas, tik rinkitės be stiprių veikliųjų medžiagų (retinoliai, rūgštys, vitaminas c ir pan.). zeroid soothing tikrai neblogas
Jei gydytojas problemų neįžvelgė, tai gal jų ten ir nėra
Kolegės, kaip jaučiatės po astra zeneca ?
QUOTE(Argija @ 2021 04 07, 20:43)
kremas būtinas, tik rinkitės be stiprių veikliųjų medžiagų (retinoliai, rūgštys, vitaminas c ir pan.). zeroid soothing tikrai neblogas
jis be apsaugos nuo saulės?
kaip man reiktų kažko tokio su apsauga
kur mano galva buvo ankščiau tik CC ir krempudras turiu su apsaugom, bet tokių kasdien teptis nesinori
QUOTE(Gafsa @ 2021 04 07, 20:42)
Ar labai paminkytas?
Sveiki, pasakykit kaip Jis rasti mesendžeryje atsiųsiu foto. Nemanau ,.kad išsilygins.
QUOTE(Alexia @ 2021 04 07, 20:48)
Kolegės, kaip jaučiatės po astra zeneca ?
Šiandien dukra pasiskiepijo,tai kol kas gerai (3*tfu).Tikimės,kad ir bus gerai
Tėvukai kai po skiepo skirtingai reagavo. Kiek teko girdėt,tai labai įvairiai būna ,kam kokia korta krenta ar bilietą ištraukia
Ne kolegė ,ale pasisakiau
QUOTE(juratike13 @ 2021 04 07, 19:59)
Sveiki, pasakykit kaip Jis rasti mesendžeryje atsiųsiu foto. Nemanau ,.kad išsilygins.
Tada gal tiek to, nes dovanai reik
QUOTE(rapoja @ 2021 04 07, 17:51)
Dar yra $10 Off $99 + Buy 1, Get 1 50% Off Second Pair SPRING10
Super 👍
QUOTE(ciurlionis @ 2021 04 07, 18:44)
perkame
Siunčiu.
Kviečiu jungtis https://www.rackroom...-sneaker/422122
QUOTE(rapoja @ 2021 04 07, 20:00)
Šiandien dukra pasiskiepijo,tai kol kas gerai (3*tfu).Tikimės,kad ir bus gerai
Tėvukai kai po skiepo skirtingai reagavo. Kiek teko girdėt,tai labai įvairiai būna ,kam kokia korta krenta ar bilietą ištraukia
Aš irgi įkišiu trigrašį- kelios valstybės stabdo jaunesnių moterų skiepijimą. Nebuvo laiko įsigilint, bet greičiausiai dėl krešėjimo problemų. Šiaip labai pagalvočiau ar saugu skiepytis toms, kas peroralinius kontraceptikus vartoja. Dėl tos pačios priežasties.
QUOTE(Gafsa @ 2021 04 07, 21:04)
Aš irgi įkišiu trigrašį- kelios valstybės stabdo jaunesnių moterų skiepijimą. Nebuvo laiko įsigilint, bet greičiausiai dėl krešėjimo problemų. Šiaip labai pagalvočiau ar saugu skiepytis toms, kas peroralinius kontraceptikus vartoja. Dėl tos pačios priežasties.
Su Astra (vax), ar visom?