Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Laba.

Komanda, ar perkate iš rackroomshoes?
Jei taip, gal kas prisijungtų prie kedų? Po $37.5 turėtų gautis. https://www.rackroom...-sneaker/422122
Dar gal kas jų dydį gali pakomentuot? 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2021 04 07, 18:11)
Zeroid tonikas
Tik nepamirškit, kad su rūgštimis, reikia saulės saugotis naudojant  4u.gif

O tik toniką naudojat? Be kremo? Galvoju irgi dukrai paimti. Jei oda nėra labai riebi, o normali, neišsausina šis tonikas?
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 04 07, 17:42)
O as noreciau zaliu su sidabro sp metalu  unsure.gif
Merginos, jus parasykit Rudaplaukei, gal netycia susikeite ir galima atsipainiot, kaip man su dirzu buvo.

Sveiki,.aš turiu žalius su sidabrinem kojelem.Tik dėkliukas palamdytad, bet tokį gavau.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 04 07, 17:42)
O as noreciau zaliu su sidabro sp metalu  unsure.gif
Merginos, jus parasykit Rudaplaukei, gal netycia susikeite ir galima atsipainiot, kaip man su dirzu buvo.

Parasiau 4u.gif
Atsakyti
Kur ieškoti vandens sporto rūbų? rankšluosčių-pončų?
Atsakyti

QUOTE(spygliz @ 2021 04 06, 03:30)
o jau kovo 23 skaiciai baigti?

QUOTE(Gafsa @ 2021 04 07, 02:54)
Saskaitu dar laukt, ane?

ka tik pabaigem 4u.gif

QUOTE(Madam V @ 2021 04 07, 04:26)
<p>Dekoju komandai už prekes. Beveik viskas tiko ir patiko. Loretos batų 7 vis tik man didelis. Bandysiu paduką įdėti. Bėda su pusine koja.</p>

aciu jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(anira12 @ 2021 04 07, 18:32)
Laba.

Jei taip, gal kas prisijungtų prie kedų? Po $37.5 turėtų gautis.  https://www.rackroom...-sneaker/422122 
Dar gal kas jų dydį gali pakomentuot?  4u.gif  ax.gif

Dar yra $10 Off $99 + Buy 1, Get 1 50% Off Second Pair SPRING10
Atsakyti
QUOTE(ramuxis @ 2021 04 07, 17:35)
O tik toniką naudojat? Be kremo? Galvoju irgi dukrai paimti. Jei oda nėra labai riebi, o normali, neišsausina šis tonikas?

iš pimprove serijos tik toniką. Jis pakankamai silpnas, t.y. nedidelė koncentracija rūgščių. O dėl sausumo, tai nuo odos būklės, tipo ir pan. priklauso. Čia vienas iš tų retų atveju, kai tokio tipo tonikas be alkoholio, kuris džiovina. Jei su veikliosiomis medžiagomis nelabai susidūrę ir nėra žinių tuo klausimu, tai siūlyčiau nesluoksniuoti ant veido su kitomis priemonėmis, kurios turi veikliųjų medžiagų. O šiaip, jei yra bėdų su oda, tai su dermatologu reikia tartis.

Man dar labai patinka zeroid smoothing cream, ir per merginas perkant gaunasi dvigubai pigiau nei Lietuvoje bigsmile.gif
Atsakyti

Kur ieškoti vandens sporto rūbų? rankšluosčių-pončų?

As esu pirkus is sierros tiek vandens tiek ziemos sporto rubu.

o ranksluosciai poncai bus labai sunkus, kazi ar verta tokius siustis is usa. 

Atsakyti
QUOTE(anira12 @ 2021 04 07, 18:32)
Laba.

Jei taip, gal kas prisijungtų prie kedų? Po $37.5 turėtų gautis.  https://www.rackroom...-sneaker/422122 
Dar gal kas jų dydį gali pakomentuot?  4u.gif  ax.gif

perkame
Atsakyti
QUOTE(rudaplauke @ 2021 04 07, 18:47)
ka tik pabaigem  4u.gif 

Ech, nė vienos negavau šįkart angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2021 04 07, 18:53)
iš pimprove serijos tik toniką. Jis pakankamai silpnas, t.y. nedidelė koncentracija rūgščių. O dėl sausumo, tai nuo odos būklės, tipo ir pan. priklauso. Čia vienas iš tų retų atveju, kai tokio tipo tonikas be alkoholio, kuris džiovina. Jei su veikliosiomis medžiagomis nelabai susidūrę ir nėra žinių tuo klausimu, tai siūlyčiau nesluoksniuoti ant veido su kitomis priemonėmis, kurios turi veikliųjų medžiagų. O šiaip, jei yra bėdų su oda, tai su dermatologu reikia tartis.

Man dar labai patinka zeroid smoothing cream, ir per merginas perkant gaunasi dvigubai pigiau nei Lietuvoje  bigsmile.gif

Laba ačiū už tokį išsamų atsakymą. Kaip suprantu, geriausiai toniku vakarui pasitepti ir ant viršaus nieko.
Pas dermatologą prieš karantiną lankėmės, išvalydavo, bet kažkokių ypatingų priemonių nerekomendavo. Oda normali, o spuogai suintensyvėja, kai rankų nuo veido neatitraukia ir nusikrapšto.
Atsakyti