Perleidžiu naują xs dydžio RL megztuką
32 eur
QUOTE(Gafsa @ 2021 04 07, 09:54)
Saskaitu dar laukt, ane?
čia kurios dienos laukiat? nes aš tai naujų nieko negavau
QUOTE(linamog @ 2021 04 07, 08:22)
Linamog, kuris jūsų akimis vertesnis:
Nature's Way- Alive! Max3 Daily Multi-Vitamin
ar
Source Naturals- Wellness Formula
nelabai domėjausi, nekertu multi vitaminuose.... bet galvoju gal vienus kokius pagerčiau juolab dabar daug streso gaunu...nuo kurio nepabėgsiu
QUOTE(Kriziukas @ 2021 04 07, 10:20)
čia kurios dienos laukiat? nes aš tai naujų nieko negavau
As vakar gavau, lyg 702 Vilniaus deze.
Laukiu ir aš dar tuomet nekantraudama
QUOTE(gaikaSJ @ 2021 04 07, 11:22)
Linamog, kuris jūsų akimis vertesnis:
ar
nelabai domėjausi, nekertu multi vitaminuose.... bet galvoju gal vienus kokius pagerčiau juolab dabar daug streso gaunu...nuo kurio nepabėgsiu
ar
Oi, sunkus klausimas, nes abu su daug sudetiniu daliu. Kas liecia stresa, nebutu verta jums ziuret orientuotus i tai kompleksus, su B grupe, zolelem raminanciomis? Tarkim, sie
Perleidžiu CD saulės akinius, spalva Black Ruth, kaina 56 eurai (siuntimas paštomatu įskaičiuotas)
Dekoju komandai už prekes. Beveik viskas tiko ir patiko. Loretos batų 7 vis tik man didelis. Bandysiu paduką įdėti. Bėda su pusine koja.
Perleidžiu CD saulės akinius, spalva Black Ruth, kaina 56 eurai (siuntimas paštomatu įskaičiuotas)
Sveiki, jei dar turite, paimciau ☺
Jau parduoti
Sveiki, jei dar turite, paimciau