Gal kas parduodate sios spalvos akinukus: :BLUE HAV GOLD ?
Aš parduodu
o as pasidalinsiu nemokamu online renginiu, gal kazkam praskraidins penktadienio vakara vienas geriausiu anu metu spektakliu, tikrai rekomenduoju paziuret:
Nebėra martensų, kokių norėjau. Kai bus, pirksiu. Tai kaip ten su tais big kids dydžiais? Kas pirkot, patarkit. Pleaseee
Parasiau i AZ.
Jau pasimatavau, netinka
Tragedija man su akiniais
Jau pasimatavau, netinka
Tragedija man su akiniais
Man buvo taip pat su visais saulės akiniais. Pakeičiau požiūrį, perku kokius nors mandresnius ir wualia - sulaukiu komplimentų. Na, ne visai taip jau bet kokie tinka, bet akinių pilnas stalčius.
kokiu greičiu iššlavė , tikiuosi maniškė išsiųsta
https://www.nordstro...5206?color=BLCF
M dydis yra
Sveiki, nebe
Tragedija man su akiniais </p></div></blockquote><p>Man buvo taip pat su visais saulės akiniais. Pakeičiau požiūrį, perku kokius nors mandresnius ir wualia - sulaukiu komplimentų. Na, ne visai taip jau bet kokie tinka, bet akinių pilnas stalčius. </p>
Tarp mandresnių ir juokingų labai trapi riba aš paprastai su mandresniais atrodau kaip musė cėcė man svarbu, kad pati gerai jausčiausi. Tai karts nuo karto nusiperku gyvai tokius, kurie tinka ir tada drožiu bele kiek metų.
Dabar sunku nuspręsti iš kur pirkti
Tarp mandresnių ir juokingų labai trapi riba aš paprastai su mandresniais atrodau kaip musė cėcė man svarbu, kad pati gerai jausčiausi. Tai karts nuo karto nusiperku gyvai tokius, kurie tinka ir tada drožiu bele kiek metų.
As neisivaizduoju kaip galima akinius pirkti nematavus 😀 na gal yra tokiu veido formu kur tinka viskas arba as tiesiog labai reikli. Kai ieskojau nauju akiniu nuo saules tai visas klaipedos ir vilniaus optikas praejau kol radau TUOS. Aisku ir norejosi kazko idomesnio o ne visiskos klasikos. Panasiai ir su korekciniais.