Išaugome iki pavasario
NAUJI New Balance kedukai. Nat. oda.
44d (vidpd.29cm) ir 44.5d (vidpd.29.2cm).
Kaina po 35.
Siunčiu
AŽ
QUOTE(Madam V @ 2021 04 02, 11:18)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="saulesvaikas10" data-cid="72807740" data-time="1617346735"><div><p>mane tai atgrase nuo ju draugiu atliepimai. Viena su nukritusiu nagu, kita su iki mesu nugrauztom kojom tiek to sakiau.</p></div></blockquote><p>Dukra patenkinta. Reikia tinkamą dydį išsirinkti. Todel ir klausiu, kokį nusipirkti 37 eu dydžiui. Manau, kojines reikia storesnis autis su jais </p>
Myliu martensus. N esu sudrozus, ir dar n+k ketinu sudrozti. Stilingiausi batai, visokiu modeliu turi.
As Martensus irgi turiu ir labai myliu. Lakiniai buvo kietesni, bet prasinesiojo. Bet jeigu karsta jau nesioti siukstu, sukais koja ir nutrins. Dukra mano 9-ete irgi sunesiojo viena pora, gaila greit isaugo, stovi liudi tie. Turi sekanti dydi, gaila didoki, nes pas juos pusiniu nera
Mergaitės, gal nupirktumėt ir iš šios parduotuvės ? https://kravebeauty....-barrier-relief
Dukros labai sausa ir jautri oda, girdėjo, kad šis serumas puiki priemonė tokiai odai. Norėtume išbandyti. Ačiū.
Dukros labai sausa ir jautri oda, girdėjo, kad šis serumas puiki priemonė tokiai odai. Norėtume išbandyti. Ačiū.
Myliu Martensus ir dukra ir aš Man patogūs, stilingi ir labai gražūs
Svarbiausia savo dydį išsirink.
Svarbiausia savo dydį išsirink.
QUOTE(Jolancike @ 2021 04 02, 12:44)
Mergaitės, gal nupirktumėt ir iš šios parduotuvės ? https://kravebeauty....-barrier-relief
galim nupirkti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 04 02, 13:06)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="vvjuka" data-cid="72807812" data-time="1617356954"><div><p>Myliu Martensus ir dukra ir aš Man patogūs, stilingi ir labai gražūs
Svarbiausia savo dydį išsirink.</p></div></blockquote><p>nelabai suprantu kas yra tas savo dydis paprastai as perku batus savo ismieros o ne mazesnius ar didesnius. </p>
Svarbiausia savo dydį išsirink.</p></div></blockquote><p>nelabai suprantu kas yra tas savo dydis paprastai as perku batus savo ismieros o ne mazesnius ar didesnius. </p>
man su Martensais iš pradžių buvo labai bloga patirtis. Po to pranešiojau kažkaip. Retai apsiaunu, turiu dvejus, stilingi, taip, patogūs - ne. Aš juos nešioju šaltuoju metų laikų su vilnoniu vidpadžiu.
O dukrai jie patinka ir tinka.
Labai myliu Martens batus ir aš ir dukros.
Kol pranešioji reikia storesnės kojinės, o po to džiaugsmas
Kol pranešioji reikia storesnės kojinės, o po to džiaugsmas
Nešioju plona kojine, stora kojine, su vidpadžiu kailiniu, su paprastu, pagal orą renkuos-jokių problemų, labai patogūs batai martensai
Pasiėmiau AT camel kelnes iš valyklos (kur šviesi dėmė buvo ant užpakalio) tai viską išvalė. Jei kuri irgi gausit dėmėtas - bandykit nešti į valyklą.
Man dar ir kelnių dydis pamažėjo po valyklos Tai labai džiaugiuos, nereikės galvot kaip čia pasiaurinti truputį. Dvi problemos vienu metu išsisprendė