Gal pamenate, būna coachoutlet papildoma off?
QUOTE(linamog @ 2021 03 31, 21:50)
Aciu jums. Kaip ta liemene? Kokybiska?
Tikrai kokybiška
QUOTE(Dabartė @ 2021 03 31, 22:00)
Kokybiška. Minkšta, lengva, su kišenėm . Ir aš gavau.
Nuodugniai neištyrinėjau, tai net nepastebėjau, kad su kišenėm
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 04 01, 09:59)
Retkarciais buna 10-15% tam tikrai prekiu grupei, bet vis reciau paskutiniu metu
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 04 01, 09:59)
būna tam tikroms prekėms. Aš pernai balandžio pabaigoj pirkau tašę, kai buvo su 20 proc nuolaida
QUOTE(Tutti @ 2021 04 01, 08:25)
Prisijungiau. Vietoj jo galima pieštukinį dezodorantą naudoti, bet poveikis trumpas. Gal šitas labiau padės
aš ir prisijungiau, dar ir mažą deziką pasiėmiau
Gavau populiariuosius CD akinius. Vienus su paprastais stikliukais, kitus su margais žaliais. Dabar bėda - neišsirenku kuriuos pasilikt, gal abu
Realiai užtenka vienų, bet kaip apsispręst dabar Nors tie kur margi - man tai kažkiek jaučiasi tas margumas žiūrint pro juos.
https://www.part.lt/...a1ddb33522.jpeg
JCREW FACTORY papildoma 60% Clearance prekems, papildoma 20% nuolaida kitoms prekems
QUOTE(loony_key @ 2021 04 01, 11:06)
<p>Gavau populiariuosius CD akinius.
Kaip tik šiandien norėjau klausti, ar patenkintos, kas gavo
Jei turite nemažai žalių aprėdų - ir žali fainai.
QUOTE(loony_key @ 2021 04 01, 10:06)
<p>Gavau populiariuosius CD akinius. Vienus su paprastais stikliukais, kitus su margais žaliais. Dabar bėda - neišsirenku kuriuos pasilikt, gal abu </p>
<p>Realiai užtenka vienų, bet kaip apsispręst dabar Nors tie kur margi - man tai kažkiek jaučiasi tas margumas žiūrint pro juos.</p>
<p>Realiai užtenka vienų, bet kaip apsispręst dabar Nors tie kur margi - man tai kažkiek jaučiasi tas margumas žiūrint pro juos.</p>
Geras, net nežinojau, kad yra paprasti, be margumų jei nuspręsit paprastus parduot - brūkštelkit
QUOTE(linamog @ 2021 04 01, 11:24)
JCREW FACTORY papildoma 60% Clearance prekems, papildoma 20% nuolaida kitoms prekems
Nesuprantu, kodel man rodo 50% nuolaida clearance prekems