Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(kriisti @ 2021 03 31, 20:22)
Dar nepirkome, bet vaziuosim I vieta sportvision Kaune savanoriu pr.  Ten rieducius pirkome pernai.

Ačiū!! Mums.visai netoli namų. Eisim pasidairyti
Atsakyti
TURIME PRADETUS RINKTI UZSAKYMUS IS SIU PARDUOTUVIU
      KVIECIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.macys.com
www.watchstation.com
www.usspoloass.com
www.beachbunny.com
www.guess.com - 10%
www.uniqlo.com
www.hautelook.com
www.samsonite.com
www.wilsonsleather.com - 25%
www.cosstores.com
www.ashford.com - 11%
www.landsend.com - 40%
www.jomashop.com
www.loft.com - 50/60%
www.belk.com
www.sierra.com
www.calvinklein.us
www.jimmyjazz.com
www.dillards.com
www.walmart.com
www.target.com
www.puma.com
www.yoox.com

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

www.childrensplace.com - $10 nuo $40

PREKES MUSU GROZIUI

www.gnld.com
www.vitacost.com - 8$ nuo 65$
www.wholesale.fragranceshop.com
www.bathandbodyworks.com
www.maxaroma.com - 15%
www.puritan.com - 15%
www.us.pureclinica.com
www.walgreens.com - 15%
www.skinstore.com - 20%
www.marcjacobsbeauty.com
www.peterthomasroth.com
www.viseartparis.com
www.swansonvitamins.com

Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 03 31, 19:18)
Kadangi čia daug protingų moterų, prašau pagalbos.
Gal kas turite patirties, žinių, kaip atpratinti vaiką maigyti, laužyti, traškinti pirštus? Tik pastebėjus daviau pastabas, bet vis tiek peraugo į nesveiką įprotį  angel_sadangel.gif

na aš dėl pirštų traškinimo nepatarsiu,mano maikes čiulpė ( sakė tai psichologinis įprotis, gal psichologo kokia konsultacija užvestų ant kelio ax.gif ), bet kadangi ant rūbo akivaizdžiai matėsi, tai kažkaip pastabos suveikdavo, o paskui išaugo, tiesa priekiniai dantys atsikišo, teko plokšteles nešiot, o odontologė sakė, kad įtakojo blogas įprotis.
Atsakyti
QUOTE(Jolancike @ 2021 03 31, 22:07)
Mergaitės, gal nupirktumėt iš šios parduotuvės ?
https://megababebeau...product-reviews
Artėja šiltas metų laikas, reiktų šios priemonės Thigh Rescue, jau taip visų išgirta, kad apsaugo pilnesnes šlaunis nuo trynimosi, noriu vasarą sukneles nešiot  biggrin.gif
Gal kas jau išbandėt, ar tikrai stebuklas kaip rašo ?

Sveiki, galime pabandyti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 31 kovo 2021 - 22:02
QUOTE(linamog @ 2021 03 31, 22:02)
Sveiki, galime pabandyti

Liuks, pasiunčiau. Gal dar kas prisijungs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 03 31, 10:31)
Taip, mes irgi turime tą luitelį - visai faina dovana.
O kodėl nenaudojate šaukštelių? Su soda valyti reikia ir tiek.
Kaip man gaila, kad mes savo pametėm - namuose, ar į indaplovę įkrito.. nesuvokiu, kaip galėjo dingt verysad.gif

Nezinau net.. kai gavom dovanu, jau buvo išaugusios iš lėliukų amžiaus, o padėti į virtuvinį stalčių kasdienai indaplovėj plauti, per prabangiai atrodė. Kai padėjau kazkur,tai ir pamiršau, neseniai radau gražiai supakuota. Už tai ir sakau, kad galės naudoti jų vaikai, nes mano vyresnioji 19 jau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(stuleju @ 2021 03 31, 16:52)
Aciu uz siuntinuka 4u.gif Labai patiko MK pinigine (tokia, tik mano spalva luggage), tikrai nudziugino wub.gif Nuliudau tik, kad dar kokios spalvos nepasiemiau tokia gera kaina  biggrin.gif

Ji man net labiau ne kaip pinigine, bet kaip delnine. Tik tas kisenukas ant virsaus nzn ar man patinka, gali kliuti, apsaugu nenuemiau, galvoju gal mamai padovanoti ax.gif

Gavau šiuos Naturalizer lorna loaferius, nerealiai minkštos odos ir patogūs, su batais sunkiai pataikau su dydžiais, taip fainai gauti daiktą, kuris viršyja lukesčius wub.gif kaina buvo mazesne, kai pirkau. Ačiū Komandai 4u.gif 4u.gif
https://www.6pm.com/...47659/color/106
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo r@mke: 31 kovo 2021 - 23:33
QUOTE(oziarage avinuke @ 2021 03 31, 20:39)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Žalia Rūta" data-cid="72807164" data-time="1617211111"><div><p>Kadangi čia daug protingų moterų, prašau pagalbos.
Gal kas turite patirties, žinių, kaip atpratinti vaiką maigyti, laužyti, traškinti pirštus? Tik pastebėjus daviau pastabas, bet vis tiek peraugo į nesveiką įprotį vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Mane šitas irgi erzina, gal gali kas paaiškinti iš medicinos pusės, kodėl nereikėtu taip daryti?</p><p>Nes prašymas, netraškinti sanarių , neveikia🧐🧐</p>

Greičiausiai tikas. Draugaut su neurologu, ieskot itampos priežasties, gal pas psichologa. Patiems geriau itampos nedidint.
Atsakyti

Labas rytas, gal kas iš gavusių galėtų pakomentuoti dydį..? 😊 Neberandu... 2ee4fd9195fe6c41a1b94018202df480123.jpeg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saguteb: 01 balandžio 2021 - 06:20
QUOTE(saguteb @ 2021 04 01, 07:16)
<p>Labas rytas, gal kas iš gavusių galėtų pakomentuoti dydį..? 😊 Neberandu... vartotojo įkelta nuotrauka</p>

Labas rytas,

Mano akimis, kad dydį atitinka. Uniqlo striukės S tinka, šios taip pat reikėjo man imti S.

Beje turiu XS - gal kas nori keistis? Man reiktų S.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinkaa: 01 balandžio 2021 - 07:03
QUOTE(oziarage avinuke @ 2021 03 31, 21:39)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Žalia Rūta" data-cid="72807164" data-time="1617211111"><div><p>Kadangi čia daug protingų moterų, prašau pagalbos.
Gal kas turite patirties, žinių, kaip atpratinti vaiką maigyti, laužyti, traškinti pirštus? Tik pastebėjus daviau pastabas, bet vis tiek peraugo į nesveiką įprotį vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Mane šitas irgi erzina, gal gali kas paaiškinti iš medicinos pusės, kodėl nereikėtu taip daryti?</p><p>Nes prašymas, netraškinti sanarių , neveikia🧐🧐</p>

Mano paaugliukas irgi ištisai traškina pirštus. Ir jokie prašymai, kalbėjimai neveikia
Papildyta:
QUOTE(Jolancike @ 2021 03 31, 23:36)
Liuks, pasiunčiau. Gal dar kas prisijungs  smile.gif

Aš prisijungiau ir dar nuolaidos koduką nusiunčiau ;)
Atsakyti
QUOTE(saguteb @ 2021 04 01, 06:16)
<p>Labas rytas, gal kas iš gavusių galėtų pakomentuoti dydį..? 😊 Neberandu...

Matavausi xs, man buvo per didelė, nors mėgstu laisviau (pečiai ne vietoje, rankovės ilgokos ir vaizdo nebuvo). Nešioju paprastai xs. Mano akimis pusė dydžio didinta, nedaugiau. Palyginimui - MK odinė xs dydžio mažesnė ir man tinka idealiai, galiu ir storą megztinį po ja pasivilkt, o ši net ant didelio džempo per didelė.

Va xs dydis, po apačia per didelis oversized džempas. Apsivilkus ant suknelės kabotų visai.
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carlin: 01 balandžio 2021 - 07:28
QUOTE(Carlin @ 2021 04 01, 08:25)
Matavausi xs, man buvo per didelė, nors mėgstu laisviau (pečiai ne vietoje, rankovės ilgokos ir vaizdo nebuvo). Nešioju paprastai xs. Mano akimis pusė dydžio didinta, nedaugiau. Palyginimui - MK odinė xs dydžio mažesnė ir man tinka idealiai, galiu ir storą megztinį po ja pasivilkt, o ši net ant didelio džempo per didelė.

Va xs dydis, po apačia per didelis oversized džempas. Apsivilkus ant suknelės kabotų visai.
vartotojo įkelta nuotrauka

TAU UGIS PER DIDELIS. pvz mano mama su 100 per krutine L uzsisege ant plonu marskiniu. megztinio niekaip. rankoves jai pats tas. ir jai ji gana trumpa. jos ugis 168 cm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 01 balandžio 2021 - 07:35