Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Diesel dzinsai

Adidas kedai

Adidas kedai

Geox auliniai

Atsakyti
Ačiū komandai už siuntinuką aciuks.gif 4u.gif
Atsakyti
CK megztinis 10$

Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2021 03 31, 14:38)
O dėl 701 dėžutės kvietimai jau išsiųsti? Nes negavau kažkodėl... unsure.gif

Ir aš negavau, gal vėliau atsius, o šiaip lyg ir rašė, kad susimokėjusiom galima skambint?
Atsakyti
QUOTE(ericute @ 2021 03 31, 20:22)
Labas vakaras. Kristi Jūs lygtai riedlentės ieškojote. Pasidalinkite kokioje parduotuvėje pirkote, mNo vaikis užsimanė labai  biggrin.gif

Dar nepirkome, bet vaziuosim I vieta sportvision Kaune savanoriu pr. Ten rieducius pirkome pernai.
Atsakyti

Kadangi čia daug protingų moterų, prašau pagalbos.
Gal kas turite patirties, žinių, kaip atpratinti vaiką maigyti, laužyti, traškinti pirštus? Tik pastebėjus daviau pastabas, bet vis tiek peraugo į nesveiką įprotį angel_sadangel.gif

Mane šitas irgi erzina, gal gali kas paaiškinti iš medicinos pusės, kodėl nereikėtu taip daryti?

Nes prašymas, netraškinti sanarių , neveikia🧐🧐

Atsakyti
QUOTE(oziarage avinuke @ 2021 03 31, 21:39)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Žalia Rūta" data-cid="72807164" data-time="1617211111"><div><p>Kadangi čia daug protingų moterų, prašau pagalbos.
Gal kas turite patirties, žinių, kaip atpratinti vaiką maigyti, laužyti, traškinti pirštus? Tik pastebėjus daviau pastabas, bet vis tiek peraugo į nesveiką įprotį vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Mane šitas irgi erzina, gal gali kas paaiškinti iš medicinos pusės, kodėl nereikėtu taip daryti?</p><p>Nes prašymas, netraškinti sanarių , neveikia🧐🧐</p>

As manau, kad gali buti tikas, greiciausiai nerviniu pagrindu, gali buti streso israiska.
Atsakyti

[url="https://www.nordstromrack.com/s/5032611?color=SADDLE%20BROWN"]Bernardo Leather Moto Jacket[/url],  [url="https://www.part.lt/perziura/2ee4fd9195fe6c41a1b94018202df480123.jpeg"]2ee4fd9195fe6c41a1b94018202df480123.jpeg[/url]

Gal kas gali pakomentuoti dydi sio svarkelio?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijone: 31 kovo 2021 - 20:44
Ačiū komandai už siuntinuką 4u.gif Justarm 4u.gif
Viskas tiko ir patiko. Džiugu, kad bluefly nors akinius atšaukė kur už dyką masiškai pirkom, bet triušio liemenę atsiuntė bigsmile.gif clap.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratela: 31 kovo 2021 - 20:46
QUOTE(juratela @ 2021 03 31, 21:45)
Ačiū komandai už siuntinuką  4u.gif Justarm  4u.gif
Viskas tiko ir patiko. Džiugu, kad bluefly nors akinius atšaukė kur už dyką masiškai pirkom, bet triušio liemenę atsiuntė  bigsmile.gif  clap.gif

Aciu jums. Kaip ta liemene? Kokybiska?
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2021 03 31, 22:50)
Aciu jums. Kaip ta liemene? Kokybiska?

Kokybiška. Minkšta, lengva, su kišenėm mirksiukas.gif . Ir aš gavau.
Atsakyti
Mergaitės, gal nupirktumėt iš šios parduotuvės ?
https://megababebeau...product-reviews
Artėja šiltas metų laikas, reiktų šios priemonės Thigh Rescue, jau taip visų išgirta, kad apsaugo pilnesnes šlaunis nuo trynimosi, noriu vasarą sukneles nešiot biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Gal kas jau išbandėt, ar tikrai stebuklas kaip rašo ?
Atsakyti