QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 03 30, 10:44)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Žalia Rūta" data-cid="72806401" data-time="1617089919"><div><p>Mes irgi rinkomės oj, Vokietijoj gaminta. Pfff... ir pvz visas šaldytuvo vidus tragiškas - plastikas lūžt pradėjo pirmus metus. Nei Vokietija, nei Bosh man nebe dievai.</p></div></blockquote><p>man irgi dzin kur pagaminta, jau senai ne tie laikai
as pvz isvis visa buitine isskyrus skalbimo masina ir indaplove esu pirkus elektrolux ir antra karta irgi pirkciau elektrolux.
gyvenu jau 5kti metai, viskas veikia be jokiu problemu, o jei ir suges, manau ne beda ir pasikeisti, kaip pvz kad skalbimo masina kuria turiu yra puiki bet noriu su dziovinimu nes tais laikais dar nebuvo geru 2 in 1. Man atrodo net protinga kas kazkiek laiko atsinaujinti nes juk viskas tobuleja.</p>
visai nesenai iš elektroliuxo džiovykę į aeg pasikeičiau, vyras sakė tas pats gamintojas. Žiūrėsim, neturi atšviežinimo funkcijos, bet na kad jau tokią užsakė. Sena tarnavo 7 metus, skalbianke dar veikia.
Papildyta:
QUOTE(Gafsa @ 2021 03 30, 10:56)
Jetau kaip man ji nepatinka
apsiverkciau gavus dovanu
papuošalai jos gražūs ir krikštynoms esu dovanojusi, bet ji pati tai ne, nebeseku fb, nusišneka.
Papildyta:
QUOTE(Roberta @ 2021 03 30, 09:31)
Sveikos, gal galite vilnietes rekomenduoti, i kokias firmas kreipiates ir likote patenkintos del langu valymo? Aciu
man šiuo metu sofą valo
https://www.manguste.lt/. Labai patinka. Matau ir langus jie valo. Nežinau kaip langai, bet dėl sofos priekaištų neturiu, jau ne pirmą kartą valo.