Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(ritinelis1 @ 2021 03 30, 09:44)
Sveikos, pasidalinkit idėjomis, ką dovanojate vaikams rimtomis progomis? Komunijos konkrečiai, kad turėtų išliekamąją vertę... Ačiū  4u.gif

Man atrodo, kad šia proga nelabai dovanojama?
Anksčiau būdavo - rožančius, kryželis. Dabar - jų nebereikia, klausiau ir kunigo. Yra tik tam tikros parapijos, kuriose prašo.
Tai ir būdavo seniau religinio tipo dovanos - auksinis kryželis, auksinis angeliukas, religinė knyga.

Dabar Lietuvos lenkai tik labiau švenčia, tai jie, tikiu, jau su dovanomis, nes matau, kad tikrai daro dideles šventes ir jiems tai svarbu.
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2021 03 30, 09:21)

Is papuosalu galima, Jurgos Lago yra labai graziu ir tinkamu ta proga

Jetau kaip man ji nepatinka biggrin.gif apsiverkciau gavus dovanu biggrin.gif
Atsakyti
JMD, "paukštelis lizdelyje" , Ačiū💌
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 03 29, 21:19)
man tas jausmas po kem atėjo  unsure.gif sąnarius suka, snukis žemyn smunka, pilvas užpakalis nevaldomai atsikišo  biggrin.gif  krč katastrofa  biggrin.gif  gal po kem penkių vėl bus ok, kaip liaudies išmintis sako  biggrin.gif

biškiuką po kem penkių - nepaguosiu, nifiga ne geriau, liaudies išmintis čia galiotų tik tiek kad pofik pasidaro biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

merginos, kur JAV ieškoti Sothys kosmetikos?

konkrečiai šio: Sothys Hydra 3Ha Hydrating Comfort Youth Cream
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smilga*: 30 kovo 2021 - 10:01
QUOTE(Smilga* @ 2021 03 30, 09:59)
biškiuką po kem penkių - nepaguosiu, nifiga ne geriau, liaudies išmintis čia galiotų tik tiek kad pofik pasidaro  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

o paskui jau ir nebeprisiminsim, kaip buvo, tai isvis bus gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bumbulas @ 2021 03 30, 10:56)
JMD, "paukštelis lizdelyje" , Ačiū💌

liuks, džíaugiuosi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Smilga* @ 2021 03 30, 10:59)
biškiuką po kem penkių - nepaguosiu, nifiga ne geriau, liaudies išmintis čia galiotų tik tiek kad pofik pasidaro  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

merginos, kur JAV ieškoti Sothys kosmetikos?

konkrečiai šio: Sothys Hydra 3Ha Hydrating Comfort Youth Cream

būtent. nieks nepadeda, vaizdas nedžiugina, bet kuo tolyn, tuo labiau susitaikai su vaizdu ir tampa dzyn biggrin.gif gyvenime prioritetai irgi kiti atsiranda. kita vertus branda irgi puosia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 03 30, 10:01)
o paskui jau ir nebeprisiminsim, kaip buvo, tai isvis bus gerai  biggrin.gif

aš vis pažiūriu į veidrodį, nu galvoju visai gerai atrodau ax.gif pažiūrėjus į kai kurias bendraamžes biggrin.gif Tada atsiverčiu nuotraukas, darytas prieš 3-4 metus ir suprantu, kad nė velnio nebeatrodau gerai unsure.gif reikia nuotraukas naikinti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 03 30, 10:44)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Žalia Rūta" data-cid="72806401" data-time="1617089919"><div><p>Mes irgi rinkomės oj, Vokietijoj gaminta. Pfff... ir pvz visas šaldytuvo vidus tragiškas - plastikas lūžt pradėjo pirmus metus. Nei Vokietija, nei Bosh man nebe dievai.</p></div></blockquote><p>man irgi dzin kur pagaminta, jau senai ne tie laikai  huh.gif as pvz isvis visa buitine isskyrus skalbimo masina ir indaplove esu pirkus elektrolux ir antra karta irgi pirkciau elektrolux.  huh.gif  gyvenu jau 5kti metai, viskas veikia be jokiu problemu, o jei ir suges, manau ne beda ir pasikeisti, kaip pvz kad skalbimo masina kuria turiu yra puiki bet noriu su dziovinimu nes tais laikais dar nebuvo geru 2 in 1. Man atrodo net protinga kas kazkiek laiko atsinaujinti nes juk viskas tobuleja.</p>

visai nesenai iš elektroliuxo džiovykę į aeg pasikeičiau, vyras sakė tas pats gamintojas. Žiūrėsim, neturi atšviežinimo funkcijos, bet na kad jau tokią užsakė. Sena tarnavo 7 metus, skalbianke dar veikia.
Papildyta:
QUOTE(Gafsa @ 2021 03 30, 10:56)
Jetau kaip man ji nepatinka  biggrin.gif apsiverkciau gavus dovanu  biggrin.gif

papuošalai jos gražūs ir krikštynoms esu dovanojusi, bet ji pati tai ne, nebeseku fb, nusišneka.
Papildyta:
QUOTE(Roberta @ 2021 03 30, 09:31)
Sveikos, gal galite vilnietes rekomenduoti, i kokias firmas kreipiates ir likote patenkintos  del langu valymo? Aciu 4u.gif

man šiuo metu sofą valo https://www.manguste.lt/. Labai patinka. Matau ir langus jie valo. Nežinau kaip langai, bet dėl sofos priekaištų neturiu, jau ne pirmą kartą valo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alexia: 30 kovo 2021 - 10:18
Turime laisvu vyrisku silko-lino megztuku - M dydi Navy ir Natural Gray spalvos bei S dydi Natural Stone spalvos, kaina 25,20$

JCREW 50% akcijos uzrasu pazymetoms sale prekems
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 30 kovo 2021 - 10:23
QUOTE(regal @ 2021 03 30, 09:21)
Komunijos proga- banko saskaita? ...labai jau praktiska smile.gif
Is papuosalu galima, Jurgos Lago yra labai graziu ir tinkamu ta proga, biblija vaikams, ka nors is meno kuriniu, pvz anyta padovanojo labai graziai padaryta angeliuka. Tai priklauso dar nuo vaiko, kokio amziaus, metgaite ar berniukas.

Va va, papuošaliuką ar ką iš meno ir noriu, ieškau įkvėpimo 4u.gif Ačiū, Jurga Lago pažiūrėsiu
Atsakyti
QUOTE(Fajeti @ 2021 03 30, 09:14)
href='https://www.yoox.com/us/11907684NI/item#dept=women&sts=sr_women80'>https://www.yoox.com/us/11907684NI/item#dept=women&sts=sr_women80</a>kokybė super, atrodo labai prabangiai ir su dydžiu pataikiau, nes manau, kad 0.5 dydžio didintos.

O patogios? Nera sunkios?
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 03 30, 09:45)
Man atrodo, kad šia proga nelabai dovanojama?
Anksčiau būdavo - rožančius, kryželis. Dabar - jų nebereikia, klausiau ir kunigo. Yra tik tam tikros parapijos, kuriose prašo.
Tai ir būdavo seniau religinio tipo dovanos - auksinis kryželis, auksinis angeliukas, religinė knyga.

Dabar Lietuvos lenkai tik labiau švenčia, tai jie, tikiu, jau su dovanomis, nes matau, kad tikrai daro dideles šventes ir jiems tai svarbu.

Nuo Bažnyčios priklauso, pas mus reikia turėti rožinį, škaplerių ir žvakę. ir dar aprangą savo, Albų nebus
Atsakyti