butui ar biurui?
Sveikos, pasidalinkit idėjomis, ką dovanojate vaikams rimtomis progomis? Komunijos konkrečiai, kad turėtų išliekamąją vertę... Ačiū
Banko saskaita su kortele. Taupymui.
Labas rytas
Zinau, kad buvo kalbeta, bet kai nereikia praleidi pro akis
Dziovykle ir skalbykle, kokia rekomenduotumete. Turiu Siemens, po 9 metu jau abi man chimicina Gal kazko kito noreciau Vietos turiu abiems, 2 in 1 nenoriu
Ir indaplove, gal kas kokia gera parekomenduos. Mano senute Siemens (9 metai) irgi buvo paluzusi pries metus, remontas prabangiai atsiejo
O man gal galetumete kazkas 2 in 1 parekomenduoti, manau priaugau pasikeisti. Deja vietos abiem neturiu.
O indaplove as turiu Bosch jau n metu, kai pirkau man ja rekomendavo su atskiru stalcium irankiam.
Dėkoju už siuntinuką, šį kartą didžiausias maišas ir beveik viskas nuostabiai tiko. Labai pagirsiu KG tapkutes vasarai https://www.yoox.com...&sts=sr_women80kokybė super, atrodo labai prabangiai ir su dydžiu pataikiau, nes manau, kad 0.5 dydžio didintos.
OFF striukė iš yoox irgi labai maloniai nustebimo. Labai stilinga, kokybiška. Galvojau vėjutkė pavasariui - panašu bus ankstyvam pavasariui ir žiemai, nes su pašiltinimu.
Eilinį kartą nusiviliu J.CREW lounge wear. Reiks nebepikti. Modeliai gražūs, bet kokybė tikrai gana prasta.
ASOS nustebino. Pirkau CK biker shorts ir TH suknelę - kokybė geresnė nei perkant Macys. Reiks dažniau pagaudyti išpardavimus,
Komunijos proga- banko saskaita? ...labai jau praktiska
Is papuosalu galima, Jurgos Lago yra labai graziu ir tinkamu ta proga, biblija vaikams, ka nors is meno kuriniu, pvz anyta padovanojo labai graziai padaryta angeliuka. Tai priklauso dar nuo vaiko, kokio amziaus, metgaite ar berniukas.
Papildyta:
Zinau, kad buvo kalbeta, bet kai nereikia praleidi pro akis
Dziovykle ir skalbykle, kokia rekomenduotumete. Turiu Siemens, po 9 metu jau abi man chimicina Gal kazko kito noreciau Vietos turiu abiems, 2 in 1 nenoriu
Ir indaplove, gal kas kokia gera parekomenduos. Mano senute Siemens (9 metai) irgi buvo paluzusi pries metus, remontas prabangiai atsiejo
Aciu
Na ir kad i pirkimu tema Pasidziaugsiu Skull kasmyru is nordstromrack. Labai grazus, tik jie ryskiai didinti. Bijojau netilpsiu i XS, o ten dar vietos normaliai (esu grynas S)
Bosch astuntos serijos, gaminta Vokietijoje. O del indaploves, dabar turim AEG , bute turejom Bosch, kuri labiau patiko del indu sudeliojimo galimybiu, abi gamintos Vokietijoje, bute naudaujama jau daugiau kaip 15 metu, negenda
Is papuosalu galima, Jurgos Lago yra labai graziu ir tinkamu ta proga, biblija vaikams, ka nors is meno kuriniu, pvz anyta padovanojo labai graziai padaryta angeliuka. Tai priklauso dar nuo vaiko, kokio amziaus, metgaite ar berniukas.
Papildyta:
Bosch astuntos serijos, gaminta Vokietijoje. O del indaploves, dabar turim AEG , bute turejom Bosch, kuri labiau patiko del indu sudeliojimo galimybiu, abi gamintos Vokietijoje, bute naudaujama jau daugiau kaip 15 metu, negenda
o galima klausima, kodel jus ta vokietija istisai akcentuojat?
Mes irgi rinkomės oj, Vokietijoj gaminta. Pfff... ir pvz visas šaldytuvo vidus tragiškas - plastikas lūžt pradėjo pirmus metus. Nei Vokietija, nei Bosh man nebe dievai.
Mes irgi rinkomės oj, Vokietijoj gaminta. Pfff... ir pvz visas šaldytuvo vidus tragiškas - plastikas lūžt pradėjo pirmus metus. Nei Vokietija, nei Bosh man nebe dievai.
man irgi dzin kur pagaminta, jau senai ne tie laikai as pvz isvis visa buitine isskyrus skalbimo masina ir indaplove esu pirkus elektrolux ir antra karta irgi pirkciau elektrolux. gyvenu jau 5kti metai, viskas veikia be jokiu problemu, o jei ir suges, manau ne beda ir pasikeisti, kaip pvz kad skalbimo masina kuria turiu yra puiki bet noriu su dziovinimu nes tais laikais dar nebuvo geru 2 in 1. Man atrodo net protinga kas kazkiek laiko atsinaujinti nes juk viskas tobuleja.