Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(krystiana @ 2021 03 29, 20:08)
Kaip jums tokie batai? rolleyes.gif
https://www.saksfift...1_color=PLATINO

Gal kuri zinot apie Voile Blanche dydzius, patoguma? rolleyes.gif

Dolita prekiauja, sie siuo metu net pardavime yra, galima uzeiti apziureti ax.gif Dydzius kaip ir atitinka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2021 03 29, 15:34)
Tai svarbu koks spf ir kokį kiekį užsitepat. Pudros ar bb su spf užsitepus tiek, kiek reikia spf tinkamam poveikiui, gali vaizdelis ne koks būti. Bet čia jau reikia žiūrėti pačius produktus, jei visi produktai su spf 50 ir rezultate viską sutepus būna tinkamas kiekis, tai galima atskirai ir nenaudoti  ax.gif
čia kaip pvz. apie kiekį, kai spf 50

reikėtų dar pasitikslinti kokiu tikslu naudojamas veiduo kreimas nuo saulės, ar būnant ilgą laiką saulėje, pvz atostogaujant prie jūros ar šiltesniuose kraštuose ar tik kaip kievienos dienos priemonė vasarą. Jei kalbama apie neaatostoginį režimą, tai neįsivaizduoju, kokia pasidarytų veido oda ją tepant kiekveiną dieną nuo saulės kremu su 50 spf ar kad ir 30.
Atsakyti

Man po 35, turbut tiesiog po gimtadienio toks vaizdas, kad pradejo viskas kristi, smukti zemyn... toks vaizdas, kad kazkas kazkur koki siula atleido huh.gif
Papildyta:
Tinka ir spalvotiems? As tik miltukus tuos is amway naudoju, tai tikrai nieks geriau demes neisima.

Šitas purškiklis ant visko!!!!

tik reikia saugoti skalbyklės chromuotas ( blizgančias) dalis, kad nesusigadintu🤣

Atsakyti
QUOTE(vanesax @ 2021 03 29, 21:57)
Dolita prekiauja, sie siuo metu net pardavime yra, galima uzeiti apziureti ax.gif Dydzius kaip ir atitinka 4u.gif

Kur aš iš kaimo užeisiu, o ir dings įtariu tuoj jie, aš dėviu 7,5 daugmaž visų batų iš JAV, o šitie likę tik 7, pusinio nebūna pas juos kaip suprantu,tada jau geriau būtų 8... unsure.gif
Atsakyti
TURIME PRADETUS RINKTI UZSAKYMUS IS SIU PARDUOTUVIU
      KVIECIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.nike.com
www.macys.com
www.usspoloass.com
www.beachbunny.com
www.guessfactory.com - 20%
www.guess.com - 10%
www.uniqlo.com
www.hautelook.com
www.samsonite.com
www.wilsonsleather.com - 30%
www.cosstores.com
www.ashford.com - 11%
www.ae.com - $50 nuo $150
www.anntaylor.com - 64%
www.landsend.com - 40%
www.jomashop.com
www.loft.com - 40%
www.sierra.com
www.zumiez.com
www.jcrew.com - 40%
www.jimmyjazz.com
www.dillards.com
www.walmart.com
www.belk.com
www.puma.com
www.yoox.com
www.6pm.com

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

PREKES MUSU GROZIUI

www.gnld.com
www.vitacost.com - 8$ nuo 65$
www.wholesale.fragranceshop.com
www.fragrancenet.com - 35%
www.maxaroma.com - 15%
www.puritan.com - 16%
www.us.pureclinica.com
www.walgreens.com - 15%
www.skinstore.com - 20%
www.marcjacobsbeauty.com
www.bathandbodyworks.com
www.viseartparis.com
www.kiehls.com

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 29 kovo 2021 - 21:34
QUOTE(krystiana @ 2021 03 29, 21:07)
Kur aš iš kaimo užeisiu, o ir dings įtariu tuoj jie, aš dėviu 7,5 daugmaž visų batų iš JAV, o šitie likę tik 7, pusinio nebūna pas juos kaip suprantu,tada jau geriau būtų 8... unsure.gif

Turetu buti geri, bet labai priklauso, koki laisvuma megstate.As megstu, kad butu tik tik, kitiems turi priekyje buti rezervo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(krystiana @ 2021 03 29, 21:08)
Kaip jums tokie batai? rolleyes.gif
https://www.saksfift...1_color=PLATINO

Gal kuri zinot apie Voile Blanche dydzius, patoguma? rolleyes.gif

Man tai nieko, tik iš tos operos, kad madingi šian, ryt - jau ne, o tada reik nešiot, nes gaila mest, o jie nesunešiojami biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2021 03 29, 16:32)
O kam atskirai, pas mane ir dieninis su spf ir serumas su spf, ir bb su spf ir cc smile.gif  net paakių su spf smile.gif dar užpurškiamų būna, gal tuos galima kaip atskirus naudot hmm.gif ,  merginos rašė. Dėl purškiamų turiu fobiją įkvėpt, tai vengiu smile.gif

tenka pačiai save cituot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vanesax @ 2021 03 29, 22:41)
Turetu buti geri, bet labai priklauso, koki laisvuma megstate.As megstu, kad butu tik tik, kitiems turi priekyje buti rezervo biggrin.gif

Nebelika nei 7, o kitos spalvos man nelabai... unsure.gif 4u.gif
Atsakyti

Del Vilniaus 701 siuntos!!! Šios siuntos dalybos bus trumpos, tik iki ketvirtadienio vakaro! Tad prašau paskubėkit su mokėjimais. Tikiuosi gauti rytoj, tad rytoj jau planuočiau ir atiduoti susimokėjusiom.

Atsakyti
QUOTE(LaimingaMergina @ 2021 03 27, 22:58)
Rekomenduokite prašau dermatovenerologą/ę Vilniuje.  4u.gif

Dukra ėjo pas daug gerų atsiliepimų turėjusią, ėjo ir pas Rūtą Gancevičienę, be rezultatų, dabar atrado šią - neatsidžiaugia https://gkklinika.co...-ramanauskaite/ Dirba ji dar ir kitoje klinikoje, ten, man rods, pigiau.

QUOTE(saulesvaikas10 @ 2021 03 29, 19:29)
o man sitas labai nepatinka, turiu nes gaila ismest bet mano oda ne riebi o jis ja labai suriebina, plius labai isryskina poras bet blogiausia kad jei istepsi juo drabuzi, neimanoma isskalbti. Ir tragiskai sunkiai nusivalo, bruzini bruzini ta oda. </p>

Toks jausmas, kad skirtingus produktus naudojam biggrin.gif Labai patinka, mano poros išsiplėtusios, jas gražiai paslepia, nusivalo taip pat, kaip ir kiti kremai, oda super gerai atrodo su juo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RIJADA: 30 kovo 2021 - 01:10
Labas rytas 4u.gif

Zinau, kad buvo kalbeta, bet kai nereikia praleidi pro akis unsure.gif

Dziovykle ir skalbykle, kokia rekomenduotumete. Turiu Siemens, po 9 metu jau abi man chimicina ax.gif Gal kazko kito noreciau 4u.gif Vietos turiu abiems, 2 in 1 nenoriu ax.gif

Ir indaplove, gal kas kokia gera parekomenduos. Mano senute Siemens (9 metai) irgi buvo paluzusi pries metus, remontas prabangiai atsiejo unsure.gif

Aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Na ir kad i pirkimu tema biggrin.gif Pasidziaugsiu Skull kasmyru is nordstromrack. Labai grazus, tik jie ryskiai didinti. Bijojau netilpsiu i XS, o ten dar vietos normaliai (esu grynas S) 4u.gif
Atsakyti