Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(krystiana @ 2021 03 29, 20:08)
Kaip jums tokie batai? rolleyes.gif

Mano skoniui labai dailus
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 03 29, 19:26)
o man baisiai tiko viskas, ką bandžiau, nėr taip buvę  blink.gif gal tiesiog dar ne tas amžius  biggrin.gif

As kazkaip susidariusi ispudi, kad mes panasaus amziaus kazkodel. Bet kodel, tai negaliu pasakyti biggrin.gif
O siaip tai link kem kai pradejau eiti nebesusitvarkau su oda, ko neturejau jaunystes laikas, tai turiu link senatves dry.gif biggrin.gif
Atsakyti

reikes nusipirkt. Nes ir siaip as kleckine esu.

Butinai pasiimkit, rekomenduoju 100%: ledai, vynas, riebalai, purvas, apykaklės, žolė....

apipurški dėmę ir į skalbinių dėžę arba skalbimo mašiną. :nail: 

Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2021 03 29, 20:13)
As kazkaip susidariusi ispudi, kad mes panasaus amziaus kazkodel. Bet kodel, tai negaliu pasakyti biggrin.gif
O siaip tai link kem kai pradejau eiti nebesusitvarkau su oda, ko neturejau jaunystes laikas, tai turiu link senatves dry.gif  biggrin.gif

Man jau PO kem biggrin.gif kad juos kur tuos kem biggrin.gif netikėjau, kai draugė sakė, kad po kem viskas jai išsibaladojo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 03 29, 19:11)
su kokiu aliejiniu? aš kažkokį korejietišką hidrofilinį aliejų turiu, bet nemyliu, valau su MAC dvifaziu.

Dabar naudoju dhc deep cleansing oil, dar clinique cleansing balm gerai tirpdina spf ir makiažą.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 03 29, 20:14)
Man jau PO kem  biggrin.gif kad juos kur tuos kem  biggrin.gif netikėjau, kai draugė sakė, kad po kem viskas jai išsibaladojo  biggrin.gif

Man po 35, turbut tiesiog po gimtadienio toks vaizdas, kad pradejo viskas kristi, smukti zemyn... toks vaizdas, kad kazkas kazkur koki siula atleido huh.gif
Papildyta:
QUOTE(oziarage avinuke @ 2021 03 29, 20:14)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="saulesvaikas10" data-cid="72806192" data-time="1617036367"><div><p>reikes nusipirkt. Nes ir siaip as kleckine esu.</p></div></blockquote><p>Butinai pasiimkit, rekomenduoju 100%: ledai, vynas, riebalai, purvas, apykaklės, žolė....</p><p>apipurški dėmę ir į skalbinių dėžę arba skalbimo mašiną. nail.gif </p>

Tinka ir spalvotiems? As tik miltukus tuos is amway naudoju, tai tikrai nieks geriau demes neisima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savita1: 29 kovo 2021 - 20:19
QUOTE(savita1 @ 2021 03 29, 20:17)
Man po 35, turbut tiesiog po gimtadienio toks vaizdas, kad pradejo viskas kristi, smugti zemyn... toks vaizdas, kad kazkas kazkur koki siula atleido huh.gif

man tas jausmas po kem atėjo unsure.gif sąnarius suka, snukis žemyn smunka, pilvas užpakalis nevaldomai atsikišo biggrin.gif krč katastrofa biggrin.gif gal po kem penkių vėl bus ok, kaip liaudies išmintis sako biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 03 29, 21:19)
man tas jausmas po kem atėjo  unsure.gif sąnarius suka, snukis žemyn smunka, pilvas užpakalis nevaldomai atsikišo  biggrin.gif  krč katastrofa  biggrin.gif  gal po kem penkių vėl bus ok, kaip liaudies išmintis sako  biggrin.gif

Man po kem penkių atėjo viskas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
žodžiu, geriau nebus, nes geriau jau buvo biggrin.gif
Atsakyti

su kokiu aliejiniu? aš kažkokį korejietišką hidrofilinį aliejų turiu, bet nemyliu, valau su MAC dvifaziu.

https://newcrush.com...rganic-pharmacyšita naudoju, superinis, oda labai švelni ir nutirpina visą kosmetiką nuo odos.

Atsakyti
QUOTE(oziarage avinuke @ 2021 03 29, 20:30)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Gafsa" data-cid="72806210" data-time="1617037879"><div><p>su kokiu aliejiniu? aš kažkokį korejietišką hidrofilinį aliejų turiu, bet nemyliu, valau su MAC dvifaziu.</p></div></blockquote><p><a data-ipb='nomediaparse' href='https://newcrush.com/lt/makiazo-valikliai/245-morku-sviesto-veido-valiklis-75ml-the-organic-pharmacy'>https://newcrush.com/lt/makiazo-valikliai/245-morku-sviesto-veido-valiklis-75ml-the-organic-pharmacy</a>šita naudoju, superinis, oda labai švelni ir nutirpina visą kosmetiką nuo odos.</p>

Brangus, eina švilpt. Nelinkus aš daug mokėt už tai, kas nuplaunama ir poveikis momentinis.
Atsakyti

Brangus, eina švilpt. Nelinkus aš daug mokėt už tai, kas nuplaunama ir poveikis momentinis.

Užtenka pusei metų :angel2: 

Atsakyti