Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

CHILDRENSPLACE/GYMBOREE turime papildoma 10$ nuo 40$ nuolaida
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2021 03 29, 15:32)
O kam atskirai, pas mane ir dieninis su spf ir serumas su spf, ir bb su spf ir cc smile.gif  net paakių su spf smile.gif dar užpurškiamų būna, gal tuos galima kaip atskirus naudot hmm.gif ,  merginos rašė. Dėl purškiamų turiu fobiją įkvėpt, tai vengiu smile.gif

Tai svarbu koks spf ir kokį kiekį užsitepat. Pudros ar bb su spf užsitepus tiek, kiek reikia spf tinkamam poveikiui, gali vaizdelis ne koks būti. Bet čia jau reikia žiūrėti pačius produktus, jei visi produktai su spf 50 ir rezultate viską sutepus būna tinkamas kiekis, tai galima atskirai ir nenaudoti ax.gif
čia kaip pvz. apie kiekį, kai spf 50
Atsakyti
Aš vasarą bandysiu šitą jaukintis https://www.douglas....c-cream-spf-50/
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2021 03 29, 17:34)
Tai svarbu koks spf ir kokį kiekį užsitepat. Pudros ar bb su spf užsitepus tiek, kiek reikia spf tinkamam poveikiui, gali vaizdelis ne koks būti. Bet čia jau reikia žiūrėti pačius produktus, jei visi produktai su spf 50 ir rezultate viską sutepus būna tinkamas kiekis, tai galima atskirai ir nenaudoti  ax.gif
čia kaip pvz. apie kiekį, kai spf 50

tai va kiek tos saulės - į darbą iš darbo (neatmenamais laikais), kai jau būnu saulėje normaliai tada naudoju tik saulės kremą.
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2021 03 29, 17:11)
tai va kiek tos saulės - į darbą iš darbo (neatmenamais laikais), kai jau būnu saulėje normaliai tada  naudoju tik saulės kremą.

Net kompo, teliko spinduliai odą veikia ir jai kenkia.
Atsakyti
tai va kiek tos saulės - į darbą iš darbo (neatmenamais laikais), kai jau būnu saulėje normaliai tada  naudoju tik saulės kremą.

Nežinau jūsų gyvenimo būdo, tik šiaip pastebėjimu pasidalinau, nes dar daug kas galvoja, kad spf tik į pliažą einant reikia, o jei ir tepą, tepą labai mažai. Aš spf ir dabar naudoju, savaitgalį ėjom 14 km miškais, vis tiek tos saulės papuola ir gan daug, net jei debesuota ir to tiesioginio spiginimo nesijaučia.

Papildyta:
QUOTE(Gafsa @ 2021 03 29, 17:12)
Net kompo, teliko spinduliai odą veikia ir jai kenkia.

kas windows naudojasi prie night light (nakties šviesos parametrai) nustatymų galima mėlynos šviesos kiekį pareguliuoti. Aišku čia tiems kas su grafika nedirba ir nėra taip svarbu atspalviai
Koks tas poveikis odai sunku pasakyti, bet ant akių tikrai jaučiasi, kad geriau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2021 03 29, 17:28)
ai
Koks tas poveikis odai sunku pasakyti, bet ant akių tikrai jaučiasi, kad geriau  ax.gif

Aš iš dermatologės sužinojau, tai gal tikrai veikia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 03 29, 17:41)
Aš iš dermatologės sužinojau, tai gal tikrai veikia  unsure.gif

aš ir iš tokios pačios sužinojau biggrin.gif turėjau omenyje, kad sunku pajausti poveikį, na, kad kažkas odoje kitaip naudojant filtrus, bet va ant akių, tai net fiziškai pasijaučia, kad skirtumas tikrai yra 4u.gif
Čia kaip su šilko pagalvėm, sako odai gerai, bet sunku tai pastebėti, o ant plaukų labai matosi, mažiau susivelia per naktį ir pan.
Atsakyti

Neteisingas poziuris- jei nenaudosit spf kasdien, ziema vasara.... jokie kremai nei serumai nepades. Net ir namuose, spf turi buti kiekvienos save saugancios moters pasirinkimas, jei norisi tureti jauna oda kuo ilgiau, uva spinduliai skrodzia kiaurai langus, ju niekas nesulaiko.
Taip kad reikia investuoti ir atrasti ta gera, tinkanti spf, o tada jau serumai ir kremai. Ir dar, visi spf veikia iki 2 val tiktai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savita1: 29 kovo 2021 - 18:17

Aš vasarą bandysiu šitą jaukintis https://www.douglas....c-cream-spf-50/

o man sitas labai nepatinka, turiu nes gaila ismest bet mano oda ne riebi o jis ja labai suriebina, plius labai isryskina poras bet blogiausia kad jei istepsi juo drabuzi, neimanoma isskalbti. Ir tragiskai sunkiai nusivalo, bruzini bruzini ta oda. 

Atsakyti

o man sitas labai nepatinka, turiu nes gaila ismest bet mano oda ne riebi o jis ja labai suriebina, plius labai isryskina poras bet blogiausia kad jei istepsi juo drabuzi, neimanoma isskalbti. Ir tragiskai sunkiai nusivalo, bruzini bruzini ta oda. 

Šitas man padeda išvalyti kosmetiką ir ne tik: https://www.amway.com/en_US/Amway-Home™-Prewash-Spray-p-110403

Atsakyti

Šitas man padeda išvalyti kosmetiką ir ne tik: https://www.amway.com/en_US/Amway-Home™-Prewash-Spray-p-110403

reikes nusipirkt. Nes ir siaip as kleckine esu.

Atsakyti