Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(stuleju @ 2021 03 25, 16:11)
Mūsų 7-etis jau kokie 4 metai eina pas vyro kirpėją. Pirmą kirpimą po atidarymo dabar tėvo į kirpyklą būti kartu neįleido, tai vyrukas pats susireguliavo šukuosenos kokios nori blink.gif Išėjo stiliovas iki negaliu  biggrin.gif

mano vaiko kirpeja isvaziavo i norvegija. bet jau antri metai eina i vyru kirpykla pas normalia vyru kirpeja. man ji labai patinka, nes is bet kokios bezdziones padaro nuostabu vyra biggrin.gif tai va, ir tas mano krasavica visas eina tik ten pats, jis ten viska pasako ko nori ir kaip. jie abu draugeliai, jis jai papasakoja daugiau nei man biggrin.gif visada grizta nuostabus biggrin.gif
Atsakyti
YOOX papildoma 20% sale ir vyru sale
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 25 kovo 2021 - 17:01
Anastasia Dipbrow pomade
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 25 kovo 2021 - 17:22
QUOTE(JMD @ 2021 03 25, 14:23)
MERGOSSSS BUSIM JAU GRAZIOS. TA DEZE SVERIA KIEK AS  blink.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

gal galit pasakyt iš kurios vaistinės lenkuose pirkot ?
Atsakyti
QUOTE(edicike @ 2021 03 25, 16:57)
gal galit pasakyt iš kurios vaistinės lenkuose pirkot ?

https://www.apteka-melissa.pl/
Papildyta:
Ryt planuoju važiuoti pasiimti siuntinuką, galiu paimti, kam patogu Vaišvydava
Atsakyti
QUOTE(spurga_m @ 2021 03 25, 12:01)
<p>sveikos kurios</p><p>pirkot aquasonic sepetelius is nordo ar reikia jiems sroves keitejo???</p>

Šiandien pasiėmiau, reikės pirkti
Atsakyti
Bordo merino golfas 23.50$

Camel merino cardigan 19$

Camper kedai

Vyriskas rinkinys
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linamog: 25 kovo 2021 - 19:34

QUOTE(Carlin @ 2021 03 24, 13:03)

Ačiū už prekes!  wub.gif

QUOTE(Gafsa @ 2021 03 25, 03:03)
Labai aciu uz siuntini  wub.gif

QUOTE(Tutti @ 2021 03 25, 06:43)
Ačiū už siuntinukus.

4u.gif 4u.gif

QUOTE(loony_key @ 2021 03 24, 13:05)
<p>Aš irgi jungiuosi prie padėkų  4u.gif 

QUOTE(JMD @ 2021 03 25, 01:25)
AČIŪ MERGINOM UŽ NUPIRKIMĄ, ATSIUNTIMĄ IR PADALINIMĄ  4u.gif  wub.gif

aciu jums, grazu wub.gif

QUOTE(Carlin @ 2021 03 25, 06:49)
didysis brolis tave seka  tongue.gif  kartais užtenka tik pagalvoti ir žiū, jau reklama telefone  biggrin.gif

tikrai taip unsure.gif

QUOTE(JMD @ 2021 03 25, 07:03)

jei dvejojate ar isigyti tokios spalvos rubu arba daug nenorite investuoti, nusipirkit Versace“, „Balmain“, „Acne Studios“, „Salvatore Ferragamo“, „Jacquemus“ ir „Fendi“ tasiu. jos tikrai kainuos pigiau. jie normalus?????

bigsmile.gif

Turime laisvas uniqlo Women Sweatpants, Gray, S dydis, $19.00
Atsakyti
Dekoju uz siunta 4u.gif

bet netiko loft kelnes, parduodu dydis 14 TALL HIGH WAIST SLIM PANTS IN CHECK. 20 eur 4u.gif
[URL=[URL=https://www.part.lt/perziura/393e5ac30e20e5a057ad1d53e2f8612f639.jpg]vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 25 kovo 2021 - 19:24
Kosmetiniu sepeteliu rinkinys

Atsakyti

Jeigu įsigyti geltonų drabužių nedrąsu, nes dvejojate ar šią spalvą prisijaukinsite, pradėkite nuo detalių ir mažiau investicijų reikalaujančių rūbų. Tai gali būti geltona palaidinė, marškiniai, megztinis, kepurė arba pavasarį itin madingos geltonų atspalvių rankinės. Tokių rankinių išvysite mados namų „Versace“, „Balmain“, „Acne Studios“, „Salvatore Ferragamo“, „Jacquemus“ ir „Fendi“ 2021 m. pavasario ir vasaros kolekcijose.

jei dvejojate ar isigyti tokios spalvos rubu arba daug nenorite investuoti, nusipirkit Versace“, „Balmain“, „Acne Studios“, „Salvatore Ferragamo“, „Jacquemus“ ir „Fendi“ tasiu. jos tikrai kainuos pigiau. jie normalus?????

Pagalvojau, kad influencere pradėjot dirbti  :lol:  Jau pigiau bus suknių ar net paltų citrininių per mergaites nusipirkti  :mirksiukas: 

Atsakyti

matyt tokie dažniausiai skaito per piet delfi biggrin.gif
Papildyta:
Paragausiu dabar kaip tik biggrin.gif

Nu žinokit, skoniu aš nesužavėta. Labai jaučias kolagenas biggrin.gifgerai kad skonio yra, kitaip galėtų jie patys gerti. Tas kolageno kvapas brrrrrt biggrin.gif

Na va, sakiau, kad nebus jis labai skanus. Aš irgi jungčiausi, jeigu rinktų kas.

Atsakyti