Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(JMD @ 2021 03 25, 14:03)

jei dvejojate ar isigyti tokios spalvos rubu arba daug nenorite investuoti, nusipirkit Versace“, „Balmain“, „Acne Studios“, „Salvatore Ferragamo“, „Jacquemus“ ir „Fendi“ tasiu. jos tikrai kainuos pigiau. jie normalus?????

hmm.gif lotuliukas.gif

na tikrai kitoj realybės rašeikos gyvena....
Papildyta:
QUOTE(JMD @ 2021 03 25, 14:23)
MERGOSSSS BUSIM JAU GRAZIOS. TA DEZE SVERIA KIEK AS  blink.gif

super, aš noriu išbandyt, jei jokių alerginių reakcijų, reiks jamti ir kaunui
Atsakyti
QUOTE(Gervuoge @ 2021 03 25, 11:47)
Gal kas turite kokią gerą vaikų mažylių kirpėją rekomenduoti Vilniuje?  rolleyes.gif

Mes einam Pas voveriuką, o kirpėja Agnė, lb šauni.. 😉
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 03 25, 15:23)

vartotojo įkelta nuotrauka

Nu bet labai operatyviai atsiuntė🤩
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 03 25, 14:23)

vartotojo įkelta nuotrauka

Nespejau i si Jusu traukini, jei kada dar kooperuotusi vilnietes, mielai prisijungciau su keleta dezuciu ir as 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Roberta @ 2021 03 25, 15:54)
Nespejau i si Jusu traukini, jei kada dar kooperuotusi vilnietes, mielai prisijungciau su keleta dezuciu ir as 4u.gif

Aš jungčiausi prie bet kurio miesto biggrin.gif
Skanus skystimelis biggrin.gif
Atsakyti

QUOTE(JMD @ 2021 03 25, 14:03)
Jeigu įsigyti geltonų drabužių nedrąsu, nes dvejojate ar šią spalvą prisijaukinsite, pradėkite nuo detalių ir mažiau investicijų reikalaujančių rūbų. Tai gali būti geltona palaidinė, marškiniai, megztinis, kepurė arba pavasarį itin madingos geltonų atspalvių rankinės. Tokių rankinių išvysite mados namų „Versace“, „Balmain“, „Acne Studios“, „Salvatore Ferragamo“, „Jacquemus“ ir „Fendi“ 2021 m. pavasario ir vasaros kolekcijose.

jei dvejojate ar isigyti tokios spalvos rubu arba daug nenorite investuoti, nusipirkit Versace“, „Balmain“, „Acne Studios“, „Salvatore Ferragamo“, „Jacquemus“ ir „Fendi“ tasiu. jos tikrai kainuos pigiau. jie normalus?????

Visada svarbu atskaitos taškas. Čia turbūt straipsnis skirtas tiems, kas įprastai nešioja hermes krokodilo odos biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2021 03 25, 15:14)
Visada svarbu atskaitos taškas. Čia turbūt straipsnis skirtas tiems, kas įprastai nešioja hermes krokodilo odos  biggrin.gif  biggrin.gif

matyt tokie dažniausiai skaito per piet delfi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(zibuteg @ 2021 03 25, 15:11)
Aš jungčiausi prie bet kurio miesto  biggrin.gif
Skanus skystimelis  biggrin.gif

Paragausiu dabar kaip tik biggrin.gif

Nu žinokit, skoniu aš nesužavėta. Labai jaučias kolagenas biggrin.gif gerai kad skonio yra, kitaip galėtų jie patys gerti. Tas kolageno kvapas brrrrrt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JMD: 25 kovo 2021 - 15:30
TURIME PRADETUS RINKTI UZSAKYMUS IS SIU PARDUOTUVIU
      KVIECIAME JUNGTIS

RUBAI, AVALYNE

www.macys.com
www.usspoloass.com
www.beachbunny.com
www.guessfactory.com - 20%
www.guess.com - 10%
www.uniqlo.com
www.hautelook.com
www.overstock.com
www.samsonite.com - 35%
www.wilsonsleather.com - 30%
www.victoriassecret.com
www.cosstores.com
www.ashford.com - 11%
www.dkny.com - 30%
www.loft.com - 40%
www.32degrees.com
www.oldnavy.com - 25%
www.jcrew.com - 40%
www.dillards.com
www.walmart.com
www.sierra.com
www.target.com
www.puma.com
www.yoox.com
www.6pm.com

PREKES MUSU VAIKUCIAMS

PREKES MUSU GROZIUI

www.gnld.com
www.kiehls.com
www.vitacost.com - 8$ nuo 65$
www.fragrancenet.com - 35%
www.swansonvitamins.com
www.maxaroma.com - 15%
www.puritan.com - 18%
www.us.pureclinica.com
www.walgreens.com - 15%
www.skinstore.com - 20%
www.marcjacobsbeauty.com
www.bathandbodyworks.com
www.viseartparis.com
www.morphe.com-40%

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciurlionis: 25 kovo 2021 - 15:53
QUOTE(Gervuoge @ 2021 03 25, 10:47)
Gal kas turite kokią gerą vaikų mažylių kirpėją rekomenduoti Vilniuje?  rolleyes.gif

Mano visa vyrija eina į Voveriuko kirpyklą pas čia temoje rekomenduotą Agnę (mažieji) ir Juliją (didieji). Labai patenkinti. Tik eilės tai ilgos.
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2021 03 25, 15:54)
Mano visa vyrija eina į Voveriuko kirpyklą pas čia temoje rekomenduotą Agnę (mažieji)  ir Juliją (didieji). Labai patenkinti. Tik eilės tai ilgos.

mano 9-metis jau pora metų eina pas mano kirpėją, uždeda jam tokį kedės paaukštinimą, ir kad duoda bazaro abu.....jei bandau įsikišti, sūnūs sako dabar ne tavo kirpimo laikas, eik ten pasedėk hole, nesikišk:)
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 03 25, 13:09)
yra uz ka verta permoket uz ka ne smile.gif asmenine nuomone visiskai biggrin.gif biggrin.gif  biggrin.gif nepriimkit asmeniskai

nieko asmeniško, tikrai biggrin.gif
bet nuomonė apie kilimėlius ir mano tokia, ir mano poros kineziterapeučių. Bet kiekvienam rinktis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2021 03 25, 15:58)
mano 9-metis jau pora metų eina pas mano kirpėją, uždeda jam tokį kedės paaukštinimą, ir kad duoda bazaro abu.....jei bandau įsikišti, sūnūs sako dabar ne tavo kirpimo laikas, eik ten pasedėk hole, nesikišk:)

Mūsų 7-etis jau kokie 4 metai eina pas vyro kirpėją. Pirmą kirpimą po atidarymo dabar tėvo į kirpyklą būti kartu neįleido, tai vyrukas pats susireguliavo šukuosenos kokios nori blink.gif Išėjo stiliovas iki negaliu biggrin.gif
Atsakyti