Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Žalia Rūta @ 2021 03 25, 11:32)
Gražuolis, galėtų būti ilgesnis https://www.nordstro...g0Eq1nlwyDCqmLo

Pritariu, ale tai kokio trumpumo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 03 25, 12:18)
nelyginciau kilimelio su goose biggrin.gif bet pranamat tiesiog labai influenseriu ispromintas zenklas, tikrai uz ta daikta neverta tiek moket, nu tikrai  biggrin.gif

tai aš kilimėlio su striuke nelyginu biggrin.gif ,
čia kaip kas pyksta, kam goose pirkt, kai pilna mažiau kainuojančių gerų šiltų striukių,
tiesiog pranamat tikrai gerokai aukštesnės kokybės nei tie pigieji iš Senukų. O kad ar goosė, ar pranamat išreklamuoti influenserių, tikrai taip.
Atsakyti

Gal kas turite kokią gerą vaikų mažylių kirpėją rekomenduoti Vilniuje? rolleyes.gif

Bambinoj Vaida mums patinka. Tik pas ja eile buna ilgoka.

Atsakyti
QUOTE(<nemiga<pievoje< @ 2021 03 25, 12:30)
tai aš kilimėlio su striuke nelyginu  biggrin.gif ,
čia kaip kas pyksta, kam goose pirkt, kai pilna mažiau kainuojančių gerų šiltų striukių,
tiesiog pranamat tikrai gerokai aukštesnės kokybės nei tie pigieji iš Senukų. O kad ar goosė, ar pranamat išreklamuoti influenserių, tikrai taip.

yra uz ka verta permoket uz ka ne smile.gif asmenine nuomone visiskai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif nepriimkit asmeniskai
Atsakyti
Ačiū už siuntinukus.
Jau kokių nesąmonių prisipirkau ne tas žodis. Bele pigu doh.gif
Bet labai patiko kelnės -tympos iš Oldnavy. Kasdienai aplink namus labaai patogios, mikštutės, tamprios, aukštu juosmeniu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tutti: 25 kovo 2021 - 13:44
Šįmet pagrindines metų spalvas skelbianti „Pantone LLC“ pranešė, kad fašionistų spintos, labai tikėtina, ir taip kupinos pilkos spalvos apdarų, būtinai turėtų pasipildyti citrininiais dizaino šedevrais.

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...e.d?id=86768283
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 03 25, 13:09)
yra uz ka verta permoket uz ka ne smile.gif asmenine nuomone visiskai biggrin.gif biggrin.gif  biggrin.gif nepriimkit asmeniskai

Aš kai nusipirkau tokį paprastą kilimėlį RIMI, ištisai telefone dabar ir FB ir per kitus galus reklamos “to-neminesiu-pavadinimo” lenda, matyt, “baudžia” mane, kam ne jų pirkau😄. Tik galvoju, jei tą “brendinį” nusipirkčiau, ar reklamos liautųsi🤔☺.
Atsakyti
QUOTE(manouche @ 2021 03 25, 13:45)
Aš kai nusipirkau tokį paprastą kilimėlį RIMI, ištisai telefone dabar ir FB ir per kitus galus reklamos “to-neminesiu-pavadinimo” lenda, matyt, “baudžia” mane, kam ne jų pirkau😄. Tik galvoju, jei tą “brendinį” nusipirkčiau, ar reklamos liautųsi🤔☺.

didysis brolis tave seka tongue.gif kartais užtenka tik pagalvoti ir žiū, jau reklama telefone biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 03 25, 13:44)
Šįmet pagrindines metų spalvas skelbianti „Pantone LLC“ pranešė, kad fašionistų spintos, labai tikėtina, ir taip kupinos pilkos spalvos apdarų, būtinai turėtų pasipildyti citrininiais dizaino šedevrais.

Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt...e.d?id=86768283

Turiu tašę, reik traukt.
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2021 03 25, 13:53)
Turiu tašę, reik traukt.

Jeigu įsigyti geltonų drabužių nedrąsu, nes dvejojate ar šią spalvą prisijaukinsite, pradėkite nuo detalių ir mažiau investicijų reikalaujančių rūbų. Tai gali būti geltona palaidinė, marškiniai, megztinis, kepurė arba pavasarį itin madingos geltonų atspalvių rankinės. Tokių rankinių išvysite mados namų „Versace“, „Balmain“, „Acne Studios“, „Salvatore Ferragamo“, „Jacquemus“ ir „Fendi“ 2021 m. pavasario ir vasaros kolekcijose.

jei dvejojate ar isigyti tokios spalvos rubu arba daug nenorite investuoti, nusipirkit Versace“, „Balmain“, „Acne Studios“, „Salvatore Ferragamo“, „Jacquemus“ ir „Fendi“ tasiu. jos tikrai kainuos pigiau. jie normalus?????
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 03 25, 15:03)

jei dvejojate ar isigyti tokios spalvos rubu arba daug nenorite investuoti, nusipirkit Versace“, „Balmain“, „Acne Studios“, „Salvatore Ferragamo“, „Jacquemus“ ir „Fendi“ tasiu. jos tikrai kainuos pigiau. jie normalus?????

Oij negaliu, kaip juokas paėmė biggrin.gif

Atsakyti
MERGOSSSS BUSIM JAU GRAZIOS. TA DEZE SVERIA KIEK AS blink.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti