Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

https://www.sportvis...rmation/contact
Cia rieducius pirkom.
Atsakyti
Sveikos
Pramanat kilimėliams dabar nuolaidos 4u.gif
Gal žinote papildomą kodą 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

gal kas norite tu AT kelniu camel M, net nezinau man lyg per daug aptemtos norisi L, idesiu foto jei pavyks veliau;)
Atsakyti
Gavau vakar savo siuntinuką, tai tas mano kvapnusis fėjus išpurškė šyryt turbūt pusę butelio biggrin.gif biggrin.gif
labai gražūs camperiai. Kaip visada minkšti nepaprastai ir lengvi nepaprastai ir bais gerai atrodo biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

AČIŪ MERGINOM UŽ NUPIRKIMĄ, ATSIUNTIMĄ IR PADALINIMĄ 4u.gif wub.gif

ir dar noriu pasakyt palačiokėm wub.gif

biggrin.gif Šiandien 12:20 - 14:20 val. pristatysime Jūsų siuntą su BIOCELL biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 03 25, 08:25)
Gavau vakar savo siuntinuką, tai tas mano kvapnusis fėjus išpurškė šyryt turbūt pusę butelio biggrin.gif biggrin.gif
labai gražūs camperiai. Kaip visada minkšti nepaprastai ir lengvi nepaprastai ir bais gerai atrodo biggrin.gif

AČIŪ MERGINOM UŽ NUPIRKIMĄ, ATSIUNTIMĄ IR PADALINIMĄ  4u.gif  wub.gif

ir dar noriu pasakyt palačiokėm  wub.gif
biggrin.gif Šiandien 12:20 - 14:20 val. pristatysime Jūsų siuntą su BIOCELL  biggrin.gif  biggrin.gif

Camperių įprastinį dydį imat?

Kaip greitai atkeliauja
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Redaga: 25 kovo 2021 - 08:29

AČIŪ MERGINOM UŽ NUPIRKIMĄ, ATSIUNTIMĄ IR PADALINIMĄ  4u.gif  wub.gif

biggrin.gif Šiandien 12:20 - 14:20 val. pristatysime Jūsų siuntą su BIOCELL  biggrin.gif  biggrin.gif

niu gražūs tie camperiai, aš juos vis varvinu seilę, bet turiu 2 poras gerulių skusto veršio kailiu....ir vienus lygios odos su rimtu padu su raišteliais...tai kada šiuos nešioti...
Atsakyti

Kokį kvapa jam pirkai?

Geros žinos - kosminis greitis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
JMD, kurioj pardej nukovei? As vienus is yoox turiu 40 tai mamai perleidau man mazi, labai panasus. Mano labai plati peda.
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 03 25, 07:53)

va va sita parduotuve ir mes cia tai va mastau cia ir riedelnciu turi varyt su dukra pazet 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2021 03 25, 08:37)
JMD, kurioj pardej nukovei? As vienus is yoox turiu 40 tai mamai perleidau man mazi, labai panasus. Mano labai plati peda.

o netiko plačiai pėdai?
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2021 03 25, 08:37)

racke

https://www.nordstro...-...=MULTI - AS
Papildyta:
QUOTE(obuoline @ 2021 03 25, 08:36)
Kokį kvapa jam pirkai?

Geros žinos - kosminis greitis  4u.gif  4u.gif  4u.gif

CK One
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2021 03 24, 14:16)
pas mus tie patys norai. Kadangi nuo pernai guli brangiausi riedučiai nenaudojami, sakiau nebus riedlentės, kol su jais neišmoks važiuoti biggrin.gif

maniske net namie vazineja biggrin.gif

QUOTE(Redaga @ 2021 03 25, 07:59)
Sveikos
Pramanat kilimėliams dabar nuolaidos 4u.gif
Gal žinote papildomą kodą 4u.gif

ar tikrai jums reikia pranamat? nu tie pigesni lygiai vienodai efektyvus unsure.gif

QUOTE(kriisti @ 2021 03 25, 08:47)
va va sita parduotuve ir mes cia tai va mastau cia ir riedelnciu turi varyt su dukra pazet 4u.gif

daug kas ten riedlentes perka ax.gif labai profesionaliai pataria.
Atsakyti