Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(krystiana @ 2021 03 24, 12:03)
Parašykit jiems, mes kai sijono norėjom veliūrinio, tai užklausiau dėl spalvų, atsiuntė tieeek audinių, kad sunku buvo beišsirinkt mirksiukas.gif

Gal dar Uniqlo tiktų-patiktų
https://www.uniqlo.c...ants/sweatpants

Kaži, didesniam vaikui pasiūtų 🤔 ten ūgiui iki 152 , tai kų man daryt kad tas mana ketvirtokstoks dičkis. Iš bernų jam viskaskaip palatkės. Jaučiu einu ir aš parašysiu.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2021 03 24, 12:04)
mums labai padėjo mokyklos organizuotas walk15 programėlės iššūkis. Rudenį paleido, kad renki žingsnius ir varžaisi tiek mokyklos viduje, tiek mokyklos tarpusavyje varžosi. Pradėjom rudenį nuo trumpų atstumų - 2-3 km. ir būtinai su kokiais užkandžiais, arbata. Mes šalia regioninio parko, tai nuostabių trasų turim. Pagavo azartą rinkti žingsnis ir taip įprato ir dabar pačios prašosi pasiimti kartu, nes aš kasdien einu. Vyresnėlė noriai eina, mažoji tingi, bet jei su sese dviese išeinam, šiek tiek pavydi biggrin.gif

Dar labai gera motyvacija parduotuvė. Mums nuo namų iki didesnės normalios mėgstamos parduotuvės 5 km., sakau norit penktadieniui prie vakaro filmo čipsų arba šeštadienio rytui saldainių, einam  bigsmile.gif  Pirmyn nueina 5 km, parduotuvei pasikrauna ko nori ir be cypimų atgal partipena su džiaugsmu akyse dėl pirkinių biggrin.gif tai irgi pačios jau pasiūlo nueiti iki parduotuvės biggrin.gif

būna aišku dienų, kai už ausų tempiu, bet tada leidžiu po 3-4 km. namo pareiti, svarbu, kad bent kažkiek pajuda.

tas mokyklos organizuotas walk15 tikrai gera idėja, gaila pas mus nebuvo smile.gif
o dėl pirkinių, tai deja, mums parduotuvė arti, tiek nueina ir neraginamos biggrin.gif 1,5 km.
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2021 03 24, 12:45)
Visa laika čia tokios fainos merginos buvo, draugiskos, negadinkite temos.
Jumoro jausmu as tikrai nesiskundziu patikekite, bet kai kalbama apie sveikatos problemas tikrai nevieta juokams.

Pamenu buvo kalbeta apie endokrinologus Vilniuje, bet neuzsirasiau.
Pas bet ka eiti nesinori, nes turi mama patirties kai nuejus po keliu metu pas kita gydytoja sis aptiko augliuka, kuris jo akimi parodzius senus duomenis jau matesi ir seniau.

Mane tai stebina toks klausimas. Visi juk baigė mokslus. Aš tiesiog užsirašau ir nesigilinu. Aš pas Dunauską pvz vaikštau, prieš tai pas kažkokią kitą jau nepamenu dviguba pavardė, jau pensijoje, keistoka buvo, bet nuomonės abiejų dėl gydymo visiškai sutampa. Galų gale aš kai nereikia echoskopijos pati išmokau išsainalizuot skydliaukės hormonų duomenis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2021 03 24, 12:33)
Tikrai taip, pabandem pirma karta, nes reikia dabar. O jus suaugusiu bandet ar vaiku rubus? Jei atlaikys pora menesiu uzskaitysiu, nes jau pagal kaina supranti, kad stebuklo nebus 4u.gif Bet vaikai auga.
Papildyta:
treningai tikrai super faini ir stilingi, tik kai mane fb erzina kai jie neraso kainu......

Suaugusių, nes mano panelė 165 cm jau, nors tik penktokė. Ir sau bandžiau. Pora mėnesių manau tikrai atlaikys, jei tik tiek užtenka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 03 24, 13:42)
Kaži, didesniam vaikui pasiūtų 🤔 ten ūgiui iki 152 , tai kų man daryt  kad tas mana ketvirtokstoks dičkis. Iš bernų jam viskaskaip palatkės. Jaučiu einu ir aš parašysiu.

manau rasyk ir sakyk ugi jei siuva suaugusiom mamoms tai pasius ir taviskiui biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Aisuru @ 2021 03 24, 13:52)
Suaugusių, nes mano panelė 165 cm jau, nors tik penktokė. Ir sau bandžiau. Pora mėnesių manau tikrai atlaikys, jei tik tiek užtenka smile.gif

taip tenka keist kas 2-3 men., nes toks augimas.....sunus isvis tik minksteja ir minksteja blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 24 kovo 2021 - 12:55
dar pasisakysiu dė tų "geriausias". Iš patirties - nusivylus esu n kartų, jei pagal kažkokią rekomendaciją kažkur kreipiuosi, kažką perku, net ir dėl mokytojų ax.gif Dėl gydytojų tai tikrai po visą Vilnių nelakstau ir neieškau, rašaus į polikliniką jei neskubu ir į privačią jei skubu. Net pavardžių gydytojų neatsimenu. Nors pora šeimos gydytojų ir viena ginekologė buvo švelniai tariant ne mano "auros" žmonės (gal todėl kad apie auras maždaug ir kalbėjo biggrin.gif) bet tai tik asmenybės nepatiko, gydė normaliai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2021 03 24, 11:58)
dar pasisakysiu dė tų "geriausias". Iš patirties - nusivylus esu n kartų, jei pagal kažkokią rekomendaciją kažkur kreipiuosi, kažką perku, net ir dėl mokytojų  ax.gif  Dėl gydytojų tai tikrai po visą Vilnių nelakstau ir neieškau, rašaus į polikliniką jei neskubu ir į privačią jei skubu. Net pavardžių gydytojų neatsimenu. Nors pora šeimos gydytojų ir viena ginekologė buvo švelniai tariant ne mano "auros" žmonės (gal todėl kad apie auras maždaug ir kalbėjo biggrin.gif) bet tai tik asmenybės nepatiko, gydė normaliai smile.gif

tai jums pasisekė arba neturite didesnių problemų su sveikata, nes nuėjus pas bet ką taip gali nugydyti, kad ... Pvz buvau nuėjus pas ginekologę poliklinikoje, patikrinus mane tiek prigasdino, gimdos kaklelio uždegimas, 3 antibiotikai. Na kažkaip suabejojau, nes nesijaučiau taip blogai ir dar tą pačią dieną nuvažiavau į klinikas pas rekomenduotą gydytoją , patikrino, jokio gimdos kaklelio uždegimo, sakė nueiti pasidaryti šlapimo tyrimus, ką ir padariau. Buvo inkstų geldelių uždegimas, vieni antibiotikai, beje vieni iš tų, kuriuos skyrė poliklinikoj gydytoja. Taigi čia tik vienas pavyzdys. Dabar jau neinu pas bet ką, tik arba pagal rekomendacijas arba pasiskaičius apie gydytoją. Auros manęs visai nedomina tik kompetencija, nes ir tarp gydytojų yra ir buvo ne tik dešimtukininkai, bet ir penketukininkai.
Atsakyti
Pareklamuosiu UNIQLO smile.gif
Mot palaidinė be rankovių su raišteliais po kaklu 9,90eur
juodas užsegamas mot džemperis 19.90
WOMEN ULTRA STRETCH ACTIVE ANKLE-LENGTH PANTS, 14, 90
ilgas vyr LIGHTWEIGHT BLOCKTECH COAT 29,90
MEN HYBRID DOWN COAT 59,90
Atsakyti
IHERB nedaug truksta iki 15% nuolaidos
Atsakyti
pasidalinkite kas nusimano riedelntese, dukra jos dairosi nu apart kainu ir guoliuku nzn i ka ziuret, nori ne dideles, ziurim penny worker?
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2021 03 24, 14:13)
pasidalinkite kas nusimano riedelntese, dukra jos dairosi nu apart kainu ir guoliuku nzn i ka ziuret, nori ne dideles, ziurim penny worker?

pas mus tie patys norai. Kadangi nuo pernai guli brangiausi riedučiai nenaudojami, sakiau nebus riedlentės, kol su jais neišmoks važiuoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2021 03 24, 15:16)
pas mus tie patys norai. Kadangi nuo pernai guli brangiausi riedučiai nenaudojami, sakiau nebus riedlentės, kol su jais neišmoks važiuoti biggrin.gif

maniske ir rieda ir rieduciais, neprofe bet rieda...man bile i lauka nori eit biggrin.gif ji uz savo pinigus pirksis tai dabar rebusas kaip gera nusipirkt, nes rieduciai pasiteisino nepigus bet uz tai vaziuoja 4u.gif
Atsakyti