Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Carlin @ 2021 03 24, 09:43)
o taip. Išėjom vakar su savo dešimtmete 10 km. ratuką apsukti. Aš su kepure, pirštinėmis, žygio batais. Gražuolė be pirštinių, lakiniais kerzais, trumpa striukyte. Einam, man su pirštinėmis rankos šąla, klausiu kur jos pirštinės, sako kišenėje, liepiu apsimauti, sako mam, mada dabar tokia, man nešalta. Nu gerai.

man tai čia kosmosas, kaip tuos vaikus ištempiat pasivaikščiot, su manim neina nei vienas unsure.gif cypia jau po 1-2 kilometro ir skuodžia namo unsure.gif

QUOTE(regal @ 2021 03 24, 09:51)
Oho, mano 14-metis, bet jam nieko nereikia ir tinka, ką nuperku, ir tai dar per daug perku, kaip ir visiems vyrams:)

mano 16-metis ir vis dar dzin kaip atrodo biggrin.gif sakau palauk, palauk, mergos kai pradės rūpėti, bus svarbu kaip atrodai... o dabar tik prie kompo, žaidimų unsure.gif sūnaus klasiokai visi kažkokias simpatijas turi, o jam visiškai nerūpi, gal ir gerai, nežinau biggrin.gif nors kažkaip man keista, nes pamenu save 16-os, jau tikrai buvau įsimylėjus kažkurį klasioką biggrin.gif ir aktorių kažkokį biggrin.gif ai tą, kur Robin Hudą vaidino, tamsus, ilgesniais plaukais tongue.gif nepamenu jau net vardo
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2021 03 24, 11:31)
Nu maniškei per dideli bus su 140 biggrin.gif o vaikiški ten baisoki, nieko nėr.

Tavo tikrai mergytei net xs smarkiai dideli bus, as oldnavy ziureciau, ten lyg maciau kazkada;)
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2021 03 24, 13:45)
Pas bet ka eiti nesinori, nes turi mama patirties kai nuejus po keliu metu pas kita gydytoja sis aptiko augliuka, kuris jo akimi parodzius senus duomenis jau matesi ir seniau.

Santariškėse buvau pas Juškienę, Žiukaitę. Abi patiko.
Atsakyti
QUOTE(Sexuali @ 2021 03 24, 12:47)
Santariškėse buvau pas Juškienę, Žiukaitę. Abi patiko.

Ačiū jums 4u.gif
Atsakyti
Junkitės prie UNIQLO. Yra gerų deal'ų, visai papildyta (bent jau nuo vakar tai daugiau matau smile.gif) vyrų sale
moterų sale
vaikų
Luvro, meno gerbėjoms: maikutė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 24 kovo 2021 - 12:04
QUOTE(Carlin @ 2021 03 24, 12:46)
ačiū  4u.gif  pavadinimas parduotuvės tragiškas biggrin.gif bet treningas toks, kokio reikia, tik galėtų spalvų kitų būti  ax.gif

Parašykit jiems, mes kai sijono norėjom veliūrinio, tai užklausiau dėl spalvų, atsiuntė tieeek audinių, kad sunku buvo beišsirinkt mirksiukas.gif

Gal dar Uniqlo tiktų-patiktų
https://www.uniqlo.c...ants/sweatpants
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krystiana: 24 kovo 2021 - 12:06
QUOTE(Kriziukas @ 2021 03 24, 11:46)
man tai čia kosmosas, kaip tuos vaikus ištempiat pasivaikščiot, su manim neina nei vienas unsure.gif  cypia jau po 1-2 kilometro ir skuodžia namo unsure.gif

mums labai padėjo mokyklos organizuotas walk15 programėlės iššūkis. Rudenį paleido, kad renki žingsnius ir varžaisi tiek mokyklos viduje, tiek mokyklos tarpusavyje varžosi. Pradėjom rudenį nuo trumpų atstumų - 2-3 km. ir būtinai su kokiais užkandžiais, arbata. Mes šalia regioninio parko, tai nuostabių trasų turim. Pagavo azartą rinkti žingsnis ir taip įprato ir dabar pačios prašosi pasiimti kartu, nes aš kasdien einu. Vyresnėlė noriai eina, mažoji tingi, bet jei su sese dviese išeinam, šiek tiek pavydi biggrin.gif

Dar labai gera motyvacija parduotuvė. Mums nuo namų iki didesnės normalios mėgstamos parduotuvės 5 km., sakau norit penktadieniui prie vakaro filmo čipsų arba šeštadienio rytui saldainių, einam bigsmile.gif Pirmyn nueina 5 km, parduotuvei pasikrauna ko nori ir be cypimų atgal partipena su džiaugsmu akyse dėl pirkinių biggrin.gif tai irgi pačios jau pasiūlo nueiti iki parduotuvės biggrin.gif

būna aišku dienų, kai už ausų tempiu, bet tada leidžiu po 3-4 km. namo pareiti, svarbu, kad bent kažkiek pajuda.
Atsakyti

Parduodu US 8 dydis, viduje 25 cm 130 eur Vilnius MICHAEL MICHAEL KORS Haskell Crocodile Embossed Leather Combat Boot 81Pny2CuifL._AC_UY1000_.jpg6981a0b541e7432f521e4024944508dc510.jpeg

Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2021 03 24, 10:07)
Čia kiniečiai? Kažkaip nekyla man ranka, norisi geriau, bet vieną kokybišką nupirkt  unsure.gif  dar ir sesei lieka, o paskui ir pusseserėm atiduodam.

Ai nežinau tokių. Minkštas trikotažas? Kaip po skalbimo?

Sinsay ir šiaip parduotuvių yra, pvz. Kaune megoj. Aš sakyčiau, kad kaina atitinka kokybę. kelis bandžiau skirtingus, man kokybe panašu į Pepco ir tikrai nelaikė. Bet turbūt ir kokybei visos skirtingus reikalavimus turim
Atsakyti
QUOTE(krystiana @ 2021 03 24, 12:03)
Parašykit jiems, mes kai sijono norėjom veliūrinio, tai užklausiau dėl spalvų, atsiuntė tieeek audinių, kad sunku buvo beišsirinkt mirksiukas.gif

Gal dar Uniqlo tiktų-patiktų
https://www.uniqlo.c...ants/sweatpants

super, ačiū smile.gif parašiau jiems, laukiu atsakymo.

Uniqlo jau žiūrėjau, bet irgi pavasariui norisi spalvų unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Aisuru @ 2021 03 24, 13:13)
Sinsay ir šiaip parduotuvių yra, pvz. Kaune megoj. Aš sakyčiau, kad kaina atitinka kokybę. kelis bandžiau skirtingus, man kokybe panašu į Pepco ir tikrai nelaikė. Bet turbūt ir kokybei visos skirtingus reikalavimus turim

Tikrai taip, pabandem pirma karta, nes reikia dabar. O jus suaugusiu bandet ar vaiku rubus? Jei atlaikys pora menesiu uzskaitysiu, nes jau pagal kaina supranti, kad stebuklo nebus 4u.gif Bet vaikai auga.
Papildyta:
QUOTE(krystiana @ 2021 03 24, 12:21)
Carlin, mes daug ką esam pirkę iš Mano pyplius, viskuo likom patenkintos, paskutinis jų kūrinys treningiukai irgi vilioja, gal ir jūs susigundysit mirksiukas.gif
https://www.facebook...pyplius.markas/

treningai tikrai super faini ir stilingi, tik kai mane fb erzina kai jie neraso kainu......
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2021 03 24, 11:04)
mums labai padėjo mokyklos organizuotas walk15 programėlės iššūkis. Rudenį paleido, kad renki žingsnius ir varžaisi tiek mokyklos viduje, tiek mokyklos tarpusavyje varžosi. Pradėjom rudenį nuo trumpų atstumų - 2-3 km. ir būtinai su kokiais užkandžiais, arbata. Mes šalia regioninio parko, tai nuostabių trasų turim. Pagavo azartą rinkti žingsnis ir taip įprato ir dabar pačios prašosi pasiimti kartu, nes aš kasdien einu. Vyresnėlė noriai eina, mažoji tingi, bet jei su sese dviese išeinam, šiek tiek pavydi biggrin.gif

Dar labai gera motyvacija parduotuvė. Mums nuo namų iki didesnės normalios mėgstamos parduotuvės 5 km., sakau norit penktadieniui prie vakaro filmo čipsų arba šeštadienio rytui saldainių, einam  bigsmile.gif  Pirmyn nueina 5 km, parduotuvei pasikrauna ko nori ir be cypimų atgal partipena su džiaugsmu akyse dėl pirkinių biggrin.gif tai irgi pačios jau pasiūlo nueiti iki parduotuvės biggrin.gif

būna aišku dienų, kai už ausų tempiu, bet tada leidžiu po 3-4 km. namo pareiti, svarbu, kad bent kažkiek pajuda.
4u.gif
Maniškis dar prieš gerą pusmetį pokemonus rinkdavo, tai taip pat buvo motyvacija vaikščioti, o dabar pokemonai irgi persikėlė į virtualią erdvę, tai ir stimulo nėra, sunkoka išsitempti, nebent savaitgalį su vyru einam, tai ir sūnų išsitempiam.
Atsakyti