Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(gėlužė @ 2021 03 24, 10:40)
Aš ir vėl su prašymu wub.gif

Reikia man pačiai endokrinologo ir pulmonologo Vilniuje, gal galite rekomenduoti?

poliklinikose jų paprastai būna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2021 03 24, 10:29)
dar neskalbem svieziai gavom, na mes neturime kam perleist, tai brangiu nenoriu leist piniga, nes norai greit keicias biggrin.gif smirdet nesmirda, dukra sake labai malonu prie kuno 4u.gif o dzempai oversize ko ir nori sone skeltukai kai kuriu modeliu  4u.gif
Papildyta:
dukra apie 158 tai xs kaip tik tik ilgis  4u.gif  dabar paemiau platesnes kita modeli S matysime kaip bus.

Mum reikia dabar, nes kuno kultura lauke  4u.gif  kiek laikys tiek  4u.gif

Nu maniškei per dideli bus su 140 biggrin.gif o vaikiški ten baisoki, nieko nėr.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2021 03 24, 11:31)
Nu maniškei per dideli bus su 140 biggrin.gif o vaikiški ten baisoki, nieko nėr.

dar gi justice.com budavo fainu rubeliu ir treningu 4u.gif ten pasiknist. mum zara dar tikdavo, bet jau viskas 164 ugio nebegaliu nieko imt tik tik arba maza, o moteru skyriuje niuriu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2021 03 24, 10:51)
Oho, mano 14-metis, bet jam nieko nereikia ir tinka, ką nuperku, ir tai dar per daug perku, kaip ir visiems vyrams:)

mano mergina 15 m. irgi nesidomi drabužiais, nesidažo. užtat mažoji unsure.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 24 kovo 2021 - 10:48
QUOTE(kriisti @ 2021 03 24, 11:43)
4u.gif

Kiek sveria mergina? Neapsisprendziu ar XS ar S pirkti kelniu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita003 @ 2021 03 24, 11:50)
Kiek sveria mergina? Neapsisprendziu ar XS ar S pirkti kelniu  ax.gif

43 kg sveria 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2021 03 24, 11:50)
43 kg sveria 4u.gif

Ačiū, tiks vadinasi XS 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2021 03 24, 11:31)

Carlin, mes daug ką esam pirkę iš Mano pyplius, viskuo likom patenkintos, paskutinis jų kūrinys treningiukai irgi vilioja, gal ir jūs susigundysit mirksiukas.gif
https://www.facebook...pyplius.markas/
Atsakyti

Apie siuntimo terminus- aš iš JAV gavau laišką, paprasčiausią vokelį, keliavo 7 savaites  :blink: 

ir gavau sąskaotą už kremą  kurį jau buvau nurašius, kaip neatsiųstą :);

Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2021 03 24, 11:30)
poliklinikose jų paprastai būna  biggrin.gif

Visa laika čia tokios fainos merginos buvo, draugiskos, negadinkite temos.
Jumoro jausmu as tikrai nesiskundziu patikekite, bet kai kalbama apie sveikatos problemas tikrai nevieta juokams.

Pamenu buvo kalbeta apie endokrinologus Vilniuje, bet neuzsirasiau.
Pas bet ka eiti nesinori, nes turi mama patirties kai nuejus po keliu metu pas kita gydytoja sis aptiko augliuka, kuris jo akimi parodzius senus duomenis jau matesi ir seniau.
Atsakyti
QUOTE(krystiana @ 2021 03 24, 11:21)
Carlin, mes daug ką esam pirkę iš Mano pyplius, viskuo likom patenkintos, paskutinis jų kūrinys treningiukai irgi vilioja, gal ir jūs susigundysit mirksiukas.gif
https://www.facebook...pyplius.markas/

ačiū 4u.gif pavadinimas parduotuvės tragiškas biggrin.gif bet treningas toks, kokio reikia, tik galėtų spalvų kitų būti ax.gif
Atsakyti