Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(JMD @ 2021 03 24, 07:03)
Aš vaikui kvepalus nupirkau. Tas gi jau šukuosenas statos, baltais baltiniais dabinas, tai dar ir kvėpinsis. Liepiau nufotkint kur sėdi, kad marčias įvertinčiau, prieš ką čia ta visa komedija  biggrin.gif net kepurės nesideda, kad šukuosena nesugriūtų 🤣🤣🤣 užsiaugino plaukus, kapiec koks kadras 🙈

iš viso vaikai mandri dabar, mano 11 mete blaškosi visur su savo ilgais, ilgais plaukais...be kepurės per šaltį, sniegą.....ir vis prie veidrodžio...kojinaitės trumpos, kedukai, gabalas kojų iki tympų plikas....

kokie pašėlę camperiai, 38 d
https://www.nordstro.....=NAVY LEATHER
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gaikaSJ: 24 kovo 2021 - 09:32
Aš ir vėl su prašymu wub.gif

Reikia man pačiai endokrinologo ir pulmonologo Vilniuje, gal galite rekomenduoti?
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2021 03 24, 09:31)
iš viso vaikai mandri dabar, mano 11 mete blaškosi visur su savo ilgais, ilgais plaukais...be kepurės per šaltį, sniegą.....ir vis prie veidrodžio...kojinaitės trumpos, kedukai, gabalas kojų iki tympų plikas....

o taip. Išėjom vakar su savo dešimtmete 10 km. ratuką apsukti. Aš su kepure, pirštinėmis, žygio batais. Gražuolė be pirštinių, lakiniais kerzais, trumpa striukyte. Einam, man su pirštinėmis rankos šąla, klausiu kur jos pirštinės, sako kišenėje, liepiu apsimauti, sako mam, mada dabar tokia, man nešalta. Nu gerai.
Visa laimė, kad plaukus dar susiriša, nes garbanoti ir labai veliasi. Jei tik išeina palaidais, paskui verkia kol išpešu koltūnus.

o kur tokioms fashionistoms treningus nupirkti, kad būtų storo minkšto trikotažo, kaip kad dabar visi nešioja?
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 03 24, 07:53)
Man jau irgi jokio skirtumo, tiek nauju daiktu nesu gyvenime turejus, viska ant smugio pranesiodavau, o dabar ner kur 🙈 jau peeku ne kad reikia, o kad nagai i save riesti  unsure.gif

[QUOTE] tas pats ir pas mane.Uzvakar drauge buvo atejus, tai kai pradejau traukt, ka prisipirkus, pati issigandau, nes tiek nepranesiotu rubu niekad neturejus. Supratau drauge, kodel jai tiek rubu nereikedavo, nes darbine apranga devi darbe. Tad jei taip ir toliau dirbsim nuotoliniu budu, tai reikes tik dzinsu, treningu ir sportbaciu ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Carlin @ 2021 03 24, 08:43)
o taip. Išėjom vakar su savo dešimtmete 10 km. ratuką apsukti. Aš su kepure, pirštinėmis, žygio batais. Gražuolė be pirštinių, lakiniais kerzais, trumpa striukyte. Einam, man su pirštinėmis rankos šąla, klausiu kur jos pirštinės, sako kišenėje, liepiu apsimauti, sako mam, mada dabar tokia, man nešalta. Nu gerai.
Visa laimė, kad plaukus dar susiriša, nes garbanoti ir labai veliasi. Jei tik išeina palaidais, paskui verkia kol išpešu koltūnus.

o kur tokioms fashionistoms treningus nupirkti, kad būtų storo minkšto trikotažo, kaip kad dabar visi nešioja?

Oho, mano 14-metis, bet jam nieko nereikia ir tinka, ką nuperku, ir tai dar per daug perku, kaip ir visiems vyrams:)
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2021 03 24, 10:43)

Viens prie vieno mano vakar buvo toks pasivaiksciojimas su 11-mete miske biggrin.gif.
Atsakyti

as savo 10 sinsay paemiau sale buvo dzempai tokie stiliovi neskysti po 4,5- 3,5 eur, kelnes 6, patenkinta iki ausu kokybe ne vau bet uzteks biggrin.gif ten yra ir vaiku skyrius, ir ne sale kainos nesikandžioja 4u.gif as saviskiai tai is moteru xs jau ir ptas tas
https://www.sinsay.c...c-sweat-joggers dukra turi toki, tai kelnes kudom kudom, dukrai xs kaip tik dydis, bet tiks tik lieknai mergaitei, baisiai storos nera 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 24 kovo 2021 - 10:06

Vilnius gavo 700 siunta! Link vakaro jau galite skambinti jeigu turėsiu info apie mokėjimus atiduosiu  :4u: 

Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2021 03 24, 10:00)
as savo 10 sinsay paemiau sale buvo dzempai tokie stiliovi neskysti po 4,5- 3,5 eur, kelnes 6, patenkinta iki ausu kokybe ne vau bet uzteks  biggrin.gif ten yra ir vaiku skyrius, ir ne sale kainos nesikandžioja 4u.gif  as saviskiai tai is moteru xs jau ir ptas tas
https://www.sinsay.c...c-sweat-joggers dukra turi toki, tai kelnes kudom kudom, dukrai xs kaip tik dydis, bet tiks tik lieknai mergaitei, baisiai storos nera 4u.gif

Čia kiniečiai? Kažkaip nekyla man ranka, norisi geriau, bet vieną kokybišką nupirkt unsure.gif dar ir sesei lieka, o paskui ir pusseserėm atiduodam.

Ai nežinau tokių. Minkštas trikotažas? Kaip po skalbimo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carlin: 24 kovo 2021 - 10:08

aeropostale dzemperi pirkau kai buvo lyg po 7$, gailiuosi, kad kelniu neemiau. Pukas nera labai storas, bet mielas, minkstas dzempukas. Po 1skalbimo nenusiburbulavo.
Atsakyti
As irgi noreciau storo ir kokybisko, kad nesibumbuluotu.
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2021 03 24, 11:00)
as savo 10 sinsay paemiau sale buvo dzempai tokie stiliovi neskysti po 4,5- 3,5 eur, kelnes 6, patenkinta iki ausu kokybe ne vau bet uzteks  biggrin.gif ten yra ir vaiku skyrius, ir ne sale kainos nesikandžioja 4u.gif  as saviskiai tai is moteru xs jau ir ptas tas

159cm ugiui nebus trumpos XS?
Papildyta:
QUOTE(linamog @ 2021 03 24, 11:15)
As irgi noreciau storo ir kokybisko, kad nesibumbuluotu.

NEBŪKNUOGA liet. kūrėjos pūko kokybe tikrai gera, storas, minkstas, nenusibumbuluoja, bet kaina nemaza ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita003: 24 kovo 2021 - 10:20
QUOTE(Carlin @ 2021 03 24, 11:07)
Čia kiniečiai? Kažkaip nekyla man ranka, norisi geriau, bet vieną kokybišką nupirkt  unsure.gif  dar ir sesei lieka, o paskui ir pusseserėm atiduodam.

Ai nežinau tokių. Minkštas trikotažas? Kaip po skalbimo?

dar neskalbem svieziai gavom, na mes neturime kam perleist, tai brangiu nenoriu leist piniga, nes norai greit keicias biggrin.gif smirdet nesmirda, dukra sake labai malonu prie kuno 4u.gif o dzempai oversize ko ir nori sone skeltukai kai kuriu modeliu 4u.gif pora dienu nesioja, tai kol kas nesiburbulina 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Rita003 @ 2021 03 24, 11:20)
159cm ugiui nebus trumpos XS?
Papildyta:

dukra apie 158 tai xs kaip tik tik ilgis 4u.gif dabar paemiau platesnes kita modeli S matysime kaip bus.

Mum reikia dabar, nes kuno kultura lauke 4u.gif kiek laikys tiek 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 24 kovo 2021 - 10:32