QUOTE(spygliz @ 2021 03 24, 07:53)
Man jau irgi jokio skirtumo, tiek nauju daiktu nesu gyvenime turejus, viska ant smugio pranesiodavau, o dabar ner kur 🙈 jau peeku ne kad reikia, o kad nagai i save riesti
[QUOTE] tas pats ir pas mane.Uzvakar drauge buvo atejus, tai kai pradejau traukt, ka prisipirkus, pati issigandau, nes tiek nepranesiotu rubu niekad neturejus. Supratau drauge, kodel jai tiek rubu nereikedavo, nes darbine apranga devi darbe. Tad jei taip ir toliau dirbsim nuotoliniu budu, tai reikes tik dzinsu, treningu ir sportbaciu
Papildyta:
QUOTE(Carlin @ 2021 03 24, 08:43)
o taip. Išėjom vakar su savo dešimtmete 10 km. ratuką apsukti. Aš su kepure, pirštinėmis, žygio batais. Gražuolė be pirštinių, lakiniais kerzais, trumpa striukyte. Einam, man su pirštinėmis rankos šąla, klausiu kur jos pirštinės, sako kišenėje, liepiu apsimauti, sako mam, mada dabar tokia, man nešalta. Nu gerai.
Visa laimė, kad plaukus dar susiriša, nes garbanoti ir labai veliasi. Jei tik išeina palaidais, paskui verkia kol išpešu koltūnus.
o kur tokioms fashionistoms treningus nupirkti, kad būtų storo minkšto trikotažo, kaip kad dabar visi nešioja?
Oho, mano 14-metis, bet jam nieko nereikia ir tinka, ką nuperku, ir tai dar per daug perku, kaip ir visiems vyrams:)