Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Carlin @ 2021 03 23, 12:24)
ne visos iš kart protingos  unsure.gif 

iš kitos pusės, pabandysiu ar nebus kokių alerginių reakcijų biggrin.gif o tada urmu pasiimsiu  bigsmile.gif

Aš protinga mokyt, kai žinau, kiek sumokėjau už kursą LT tongue.gif
Atsakyti
patarkit, please, kokius vitaminus duoti 12 m. bernui - perkaręs iki negalejimo, apetitas prastas (pietus valgo tada, kai aš jau žino, kad grįšiu ir pyzdy atrašysiu), daržovių neįsiūlysi....
Atsakyti

kada planuojami baigti siųsti kovo 5 dienos skaičiukai ir kada turėtų būti dėžutės Kaune?
[/quote]
Skaičiai bus baigti šiandien siųsti, dėžės Kaune, Vilniuje ir Klaipėdoje turėtų būti rytoj ( jei kurjeriai nepaves) 4u.gif
Atsakyti
labai nedaug truksta JCREW iki -40% ,prisijunkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tikinga @ 2021 03 23, 11:28)
Aš protinga mokyt, kai žinau, kiek sumokėjau už kursą LT tongue.gif

a padėjo tas kursas?

QUOTE(obuoline @ 2021 03 23, 11:29)
patarkit, please, kokius vitaminus duoti 12 m. bernui - perkaręs iki negalejimo, apetitas prastas (pietus valgo tada, kai aš jau žino, kad grįšiu ir pyzdy atrašysiu), daržovių neįsiūlysi....

netikiu, kad nieko nevalgo. Čipsai, saldumynai ir pan. vis tiek kažkur turi būti paslėpti biggrin.gif
mano mažoji tokia, normalaus maisto neįkiši, bet ištisai užkandžiuose. Kai uždraudžiu griežtai eiti į virtuvę užkandžiauti ir valgyti bet ką, be mano žinios, greit ir pietūs skanūs pasidaro, ir vakarienė gal visai tiktų. Kitu atveju miršta prie bliūdų atsisėdus.

Nors aš pati 12 metų perkarusi buvau, juodą duoną tik valgiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gėlužė @ 2021 03 22, 22:30)

Merginos, dar ne i tema, kazkas buvote ideje sampuna nuo pleiskanu gera kazkoki:)
Imeskite prasau;)

Sulsena šampūnas -tepalas, vaistinėse yra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2021 03 23, 11:20)
įdomu kaip kainos vietoje lyginant su internetu. Pasiėmiau vieną pakuotę, kai 6 reikėjo pirkti, kad 3 mėn. kursą sugert biggrin.gif tai reiks dar 5 pasiimti. Turiu kas reguliariai važiuoja, tik įdomu ar gyvai ne brangiau.

yra apteka gemini, tai ten pigu, kartais pacekina mano lenke akcijas ir nuperka.
Papildyta:
QUOTE(obuoline @ 2021 03 23, 11:29)

patikrinkit gelezi. jei gelezies truksta, apetito nera. atsistatys gelezis, prades ir valgyt normaliai. Zinau is savo vaiko patirties. aisku, priezastis nebutinai ta, bet.....
Papildyta:
QUOTE(tikinga @ 2021 03 23, 11:22)
Aš va, ir stebėjausi, ką jūs, kurios po vieną pakuotę užsisakėt, su jomis veiksit biggrin.gif

kupmy hurtowo biggrin.gif
Atsakyti
https://www.nordstro...7801?color=NAVY
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2021 03 23, 11:48)
a padėjo tas kursas?
netikiu, kad nieko nevalgo. Čipsai, saldumynai ir pan. vis tiek kažkur turi būti paslėpti  biggrin.gif
mano mažoji tokia, normalaus maisto neįkiši, bet ištisai užkandžiuose. Kai uždraudžiu griežtai eiti į virtuvę užkandžiauti ir valgyti bet ką, be mano žinios, greit ir pietūs skanūs pasidaro, ir vakarienė gal visai tiktų. Kitu atveju miršta prie bliūdų atsisėdus.

Nors aš pati 12 metų perkarusi buvau, juodą duoną tik valgiau biggrin.gif

koki sausaini būna, kad nusičiumpa, bet ne daugiau..

QUOTE(JMD @ 2021 03 23, 11:55)
yra apteka gemini, tai ten pigu, kartais pacekina mano lenke akcijas ir nuperka.
Papildyta:

patikrinkit gelezi. jei gelezies truksta, apetito nera. atsistatys gelezis, prades ir valgyt normaliai. Zinau is savo vaiko patirties. aisku, priezastis nebutinai ta, bet.....

vat šitas dalykas pas jį visada ant ribos...gera mintis 4u.gif . Kokia geležį duoti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(obuoline @ 2021 03 23, 11:54)
koki sausaini būna, kad nusičiumpa, bet ne daugiau..
vat šitas dalykas pas jį visada ant ribos...gera mintis 4u.gif . Kokia geležį duoti? unsure.gif

pirmiausia tyrimus padarykit, bet kad esant nepakankamam feritinui būtų prastas apetitas, suabejočiau, bent jau aš apetitu nesuskundžiu, nors geležį atstatau iki apatinės ribos tik su vaistais. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2021 03 23, 13:04)
pirmiausia tyrimus padarykit, bet kad esant nepakankamam feritinui būtų prastas apetitas, suabejočiau, bent jau aš apetitu nesuskundžiu, nors geležį atstatau iki apatinės ribos tik su vaistais. ax.gif

mes kalbam apie vaikus, o ne tetas
Atsakyti
QUOTE(JustArm @ 2021 03 23, 10:31)

Skaičiai bus baigti šiandien siųsti, dėžės Kaune, Vilniuje ir Klaipėdoje turėtų būti rytoj ( jei kurjeriai nepaves)  4u.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti