Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(JMD @ 2021 03 23, 10:19)
jooo, nuėjo mum fūrytės atkraut biggrin.gif

man užmėtė laiškais norinčios dar....tai laukiu, jei daryt užsakymą biško po tavęs, kad paskui tikrai nesustabdytų biggrin.gif

aš ten dar pasikuičiau, visai gerų dalykėlių, tik ieškot sunku...
man pvz labai patinka-tinka Alfaparf Semi Di Lino šampūnai ir balzamai, visai padori kaina
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 03 23, 11:11)
Panienki, mam wiadomość dla was

Informujemy, że Twoje zamówienie 210322.......... zmieniło status i w tym momencie będzie kompletowane.

niusss, tikiuos neiklijuos mums rago biggrin.gif sakys za per dužo litwynkom, bus grazesnes uz poliačkas, ir nesiųsim biggrin.gif

Tiesiai į LT siunčia? Yra nemokamas siuntimas ?
Atsakyti
QUOTE(zibuteg @ 2021 03 23, 10:40)
Tiesiai į LT siunčia? Yra nemokamas siuntimas ?

nera nemokamo. pasiskaitykit salygas. viskas bais aiskiai parasyta.

https://www.apteka-m...a-i-zwroty.html
Atsakyti
QUOTE(Kriziukas @ 2021 03 22, 21:02)
na įdomiai, nieko panašaus neradau tongue.gif  įdėkit nuorodą prašau kur radot 4u.gif  4u.gif

O kur ieškojot, jei neradot? Tą sakinį įvedus per google paiešką grąžiną į klinikos puslapį.
Šiaip jei ieškai netradicinės medicinos, tam ir nusiteiki - visokiems keistiems dalykams, bet ir pats jais turi tikėt.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 03 23, 09:44)
nera nemokamo. pasiskaitykit salygas. viskas bais aiskiai parasyta.

https://www.apteka-m...a-i-zwroty.html

ale brangus siuntimas i LT, 17-18 Eur, pasidalijus , tai dar galima galvot, bet pačiam siųstis, tai nelabai, gal labiau apsimoketu per tarpininkus, nes Lenkijoj nuo tam tikros sumos- nemokamas
Papildyta:
kada planuojami baigti siųsti kovo 5 dienos skaičiukai ir kada turėtų būti dėžutės Kaune?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo regal: 23 kovo 2021 - 10:53
QUOTE(<nemiga<pievoje< @ 2021 03 23, 10:49)
O kur ieškojot, jei neradot? Tą sakinį įvedus per google paiešką grąžiną į klinikos puslapį.
Šiaip jei ieškai netradicinės medicinos, tam ir nusiteiki - visokiems keistiems dalykams, bet ir pats jais turi tikėt.

Bet ta apziura yra tradicines medicinos klasika, tik nepelnytai pamirsta biggrin.gif Dabar niekas neapziuri pacientu, kokiu kuriozu pasitaiko biggrin.gif atvaziuoja operuotis, tipo sveikas viskas ok, o pasirodo numatomo pjuvio vietoj pulinga infekcija odos arba neaiskus berimas biggrin.gif ir viskas eina kitaip nei buvo planuota biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2021 03 23, 12:55)
ale brangus siuntimas i LT, 17-18 Eur, pasidalijus , tai dar galima galvot, bet pačiam siųstis, tai nelabai, gal labiau apsimoketu per tarpininkus, nes Lenkijoj nuo tam tikros sumos- nemokamas
Papildyta:
kada planuojami baigti siųsti kovo 5 dienos skaičiukai ir kada turėtų būti dėžutės Kaune?

Jei is https://www.apteka-melissa.pl/, tai siunčiausi per eshopwedrop ne karta. Surinkdavau nemokama suma pacioje Lenkijoje. Tada kainuodavo tik atvezimo svoris pagal ju ikainius.
Atsakyti
QUOTE(regal @ 2021 03 23, 10:55)
Papildyta:

tai kaip nori taip darai. man asmeniskai kokiu niekniekiu, nuperka vairai kai per lenkija namo vaziuoja. is italijos lygiai taip pat.
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 03 23, 10:11)
Panienki, mam wiadomość dla was

Informujemy, że Twoje zamówienie 210322.......... zmieniło status i w tym momencie będzie kompletowane.

niusss, tikiuos neiklijuos mums rago biggrin.gif sakys za per dužo litwynkom, bus grazesnes uz poliačkas, ir nesiųsim biggrin.gif

Jesteś wspaniała wub.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 03 23, 11:00)
tai kaip nori taip darai. man asmeniskai kokiu niekniekiu, nuperka vairai kai per lenkija namo vaziuoja. is italijos lygiai taip pat.

įdomu kaip kainos vietoje lyginant su internetu. Pasiėmiau vieną pakuotę, kai 6 reikėjo pirkti, kad 3 mėn. kursą sugert biggrin.gif tai reiks dar 5 pasiimti. Turiu kas reguliariai važiuoja, tik įdomu ar gyvai ne brangiau.
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2021 03 23, 12:20)
įdomu kaip kainos vietoje lyginant su internetu. Pasiėmiau vieną pakuotę, kai 6 reikėjo pirkti, kad 3 mėn. kursą sugert biggrin.gif tai reiks dar 5 pasiimti. Turiu kas reguliariai važiuoja, tik įdomu ar gyvai ne brangiau.

Aš va, ir stebėjausi, ką jūs, kurios po vieną pakuotę užsisakėt, su jomis veiksit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tikinga @ 2021 03 23, 11:22)
Aš va, ir stebėjausi, ką jūs, kurios po vieną pakuotę užsisakėt, su jomis veiksit biggrin.gif

ne visos iš kart protingos unsure.gif

iš kitos pusės, pabandysiu ar nebus kokių alerginių reakcijų biggrin.gif o tada urmu pasiimsiu bigsmile.gif
Atsakyti