QUOTE(Gafsa @ 2021 03 22, 19:01)
Pati tu baisi, ans labai fainas kai žmogus teik vaikų turi, išmoksta būt konkretus Ir plius moka taip nusiskausmint, kad be jokio diskomforto padaro tokias procedūras, kurias kiti tik su bendra nejautra teišbezda. Aš savo dantų niekam kitam neneščiau, nei raut, nei naujų dėt. O vaikams Baseckienė liuks, mygom kalbą randa
Man patink trumpai aiškiai. Be jokių lyrikų. Va, Šarva. Pasakė ir prisnigo jis man norėjo išraut 4 protinius, du iš jų retinuotus vienos operacijos metu. Džiaugiuosi, kad žmogus labai savim pasitiki. Sakė padarysiu per 45 min. Bet tą vieną dantį man operavo kitas nerealus xirurhas ir operavo 2 h, nes tas dantis su paslaptim buvo. Ir ištinus belekiek buvau ir skaudėjo žvėriškai, nes dar n reikalų buvo. Tai galvoju kas būt buvę jei būt visus 4 išlupęs.... būč pamirus.Gaila, bet tas kitas Xirurhas - Darius, po to išvažiavo į UK for ever.... 😪😪😪 nuostabus daktars buvo. Antrą retinuotą lupo jau Vilma Tauraitė. Afigienna pana. Irgi pas ją lyrikų nėra. Konkrečiai. Mano vaiko ūgio ir kūdumo. Pokšt ir yra. Dabar įsuko implantą ore. Žodž labai jėgova. Jauna, konkreti, be jokių myžčiojimų.