Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(zibuteg @ 2021 03 22, 09:10)
Aš aš noriu bigsmile.gif , jei liks  biggrin.gif

ir aš noriu biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti

as ir noriu JMD :D

Atsakyti
merginos, o polo jau leidžia pirkti?
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 03 22, 08:30)
Panos, bandyciau is lenku pirkt biocell beauty shotus. gal butu norinciu prisidet su keliom pakuotem?

Oi, nepamačiau, kad stop ⛔ ir laišką nusiunčiau. Na bent dėl blakstučių dar info prikabinau.
Atsakyti
QUOTE(lola.lola @ 2021 03 22, 09:22)
Oi, nepamačiau, kad stop ⛔ ir laišką nusiunčiau. Na bent dėl blakstučių dar info prikabinau.

ačiū wub.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 03 22, 09:07)
pradzioj galvoju 10 pakeliu pirksiu, paskui kai gavau laisku...... manau teks visus 30. ir manau liks, tai galesim pasidalint. tuoj, uzgesinu gaisrus, paskambyju visiem kam reik ir nupirksiu.

ir aš, prašau🥰
Atsakyti
QUOTE(eglekuku @ 2021 03 22, 09:19)
merginos, o polo jau leidžia pirkti?

Deja, ne
Atsakyti
jei ką kaunietės irgi galim nusipirkti tų shotų, nebent JMD viską visoj Lenkijoj išpirks mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(gaikaSJ @ 2021 03 22, 09:36)
jei ką kaunietės irgi galim nusipirkti tų shotų, nebent JMD viską visoj Lenkijoj išpirks mastau.gif

as prie Kauno prisijungciau 4u.gif
Atsakyti

Panos, perkant prekes iš Lenkijos (kai prekių nesiunčia į LT) rekomenduoju https://pirklenkijoje.lt/

Esam pirkę, tik geri atsiliepimai. Jie yra Vilniuje, bet į kitus miestus persiunčia prekes paštu/paštomatu, o Vilniuje atsiėmimas pas juos nemokamas.

Ir realiai jiems moki tik už prekių svorį, jokių papildomų komisinių nėra. Mes rinkomes prekes Allegro puslapyje, ten matosi kaina ir siuntimo mokestis.

Tai mums labai apsimokėjo iš ten siųstis dalykus  :4u: Man rodos su visais siuntimais ir tarpininkavimais daug pigiau gaunasi nei pas mus pirkti  :hmm:​ 

Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2021 03 22, 09:42)
as prie Kauno prisijungciau 4u.gif

Jei su persiuntimu, prisijungciau prie bet kokio miesto.😀 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiuk @ 2021 03 22, 09:47)
Jei su persiuntimu, prisijungciau prie bet kokio miesto.😀 4u.gif

palaukia ką ponia didmenininkė JMD pasakys:) gal užbanins visas iš LT biggrin.gif
Atsakyti