Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(rudaplauke @ 2021 03 19, 04:51)
[
man tai prisitraukimai... iki siol nemoku as ju daryti  unsure.gif

o man pristraukus kabėti, sakau leiskite rankas na pirštai į save tada iškabėsiu, neaa sako reikia teisingai piršai nuo saves biggrin.gif ir ką šakutės nei sekundė iššsyk žemyn tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2021 03 19, 08:32)
o man pristraukus kabėti, sakau leiskite rankas na pirštai į save tada iškabėsiu, neaa sako reikia teisingai piršai nuo saves  biggrin.gif  ir ką šakutės nei sekundė iššsyk žemyn tongue.gif  biggrin.gif

Man lygiai tas pats. Apie prisitraukimus nėra net kalbos. biggrin.gif Mane irgi išgelbėjo atsilenkimai. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 03 18, 21:33)
Man gaidys buvo tas šokimas per ožį  biggrin.gif ir dar slidės. Kai pamenu kaip mes jas vilkdavom į mokyklą 🙈

man labiausiai patiko ožys, arklys, lygiagretes, o lipimas į virvę apskritai favoritas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
o į aukštį nešokdavot? irgi žiauriai patiko.. dabar tokia antisportiška esu, kad nei į virvę įkopčiau nei per ožį peršokčiau biggrin.gif
Atsakyti
vartotojo įkelta nuotrauka

QUOTE(Lux @ 2021 03 19, 08:26)
Ačiū komandai už siuntinuką, ypač Egluzek uz lankstuma atiduodant prekes 4u.gif

Aciu Jums 4u.gif

32DEGRESS nedaug trukta iki free shipo
https://www.32degree...n...true&page=1
https://www.32degree...-...true&page=1

JCREW -60%
https://www.jcrew.co...sale_ushopsaleu

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciurlionis: 19 kovo 2021 - 09:09
QUOTE(spygliz @ 2021 03 19, 09:59)
man labiausiai patiko ožys, arklys, lygiagretes, o lipimas į virvę apskritai favoritas biggrin.gif biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif
o į aukštį nešokdavot? irgi žiauriai patiko.. dabar tokia antisportiška esu, kad nei į virvę įkopčiau nei per ožį peršokčiau biggrin.gif

aga į aukštį per kartelę smaguma būdavo, aš aukčiausiai šokdavau, o dabar turbūt tik 20 cm peršokčiau biggrin.gif ir buomas patiktdavo (na toks mdins medžio gabalas kur tik pėda telpa), ten krekždutės visokios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2021 03 19, 08:59)
man labiausiai patiko ožys, arklys, lygiagretes, o lipimas į virvę apskritai favoritas biggrin.gif biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

labai patiko virve, plaukimas, ir estafetės.
Atsakyti
QUOTE(kriisti @ 2021 03 19, 08:32)
o man pristraukus kabėti, sakau leiskite rankas na pirštai į save tada iškabėsiu, neaa sako reikia teisingai piršai nuo saves  biggrin.gif  ir ką šakutės nei sekundė iššsyk žemyn tongue.gif  biggrin.gif

Oi menu, kad 14 sek reikdavo iškabėt biggrin.gif
Iškabėdavau
QUOTE(spygliz @ 2021 03 19, 08:59)

Per ožį tai mielai dabar pašokinėčiau - tas geras jausmas, kai atsipiri ir skrendi biggrin.gif

Atsakyti
Kur ieškoti šiltos džinsinės striukes ilgesnės? Gal užmatėt?
Atsakyti

Laba ryta, ar šią sav saskaitų nėra?

Yra. Šiandien gavau  :wub: 

Atsakyti
Kovo 5 dienos skaičių dar bus? ax.gif
Atsakyti

Ačiū komandai už siuntinuką, ypač Egluzek uz lankstuma atiduodant prekes 4u.gif

Šį kartą viskas vaikams, viskas tiko ir patiko. Kažkieno rekomenduota vyriška Columbia ilga striukė super, sūnus žiemą nešals. Jam labai patiko ir tiko ax.gifSau gavau JMD rekomenduotas Ugg pirštines. Nerealios bigsmile.gifŽiemą bus tikrai šiltos ir cozy. Dydis atitiko jų nurodytą dydžių lentelę smile.gifsmile.gif

Gal galit pakomentuoti Columbia striukės dydį? Vyrui perku MK ir TH s dydį. Neapsisprendžiu, imti s ar m.

Atsakyti
QUOTE(JMD @ 2021 03 19, 09:18)
labai patiko virve, plaukimas, ir estafetės.

pas mus plaukimo nebuvo smile.gif

QUOTE(Kriziukas @ 2021 03 19, 10:00)
Kovo 5 dienos skaičių dar bus? ax.gif

negavau nei vienu biggrin.gif tai tikiuosi, kad taip
Atsakyti